Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas smile.gif
sudėtingas startas pirmadienio? kur visos dingot?
mano savaitės rezultatas -700, judam i priekį smile.gif
Atsakyti
Tikrai sudetingas biggrin.gif Nepasisveriau ryte, bet tai ir taip aisku, kad po savaitgalio pliusas ax.gif
Atsakyti
As tai slepiuos,geda su 77kg pasirodyt ninja.gif Riebu pliusa per savaitgali uzsiritau angel_sadangel.gif
Siandien viskas kolkas tvarkingai:pusryciams 2 virti kiausiniai,2mandarinai,balinta kava.
pietums -puse meliono.
vakarienei-2sprandines kepzneliai.
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2017 03 27, 12:38)
Labas smile.gif
sudėtingas startas pirmadienio? kur visos dingot?
mano savaitės rezultatas -700, judam i priekį smile.gif

Mano buvo +400, bet nugaruos per savaitę, nes mano darbas toks kaip gyme 8h non stop biggrin.gif o dar vos ne bėgom iš darbo parbėgau, kad spėti mažąjį iš darželio pasiimti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2017 03 27, 16:12)
As tai slepiuos,geda su 77kg pasirodyt ninja.gif Riebu pliusa per savaitgali uzsiritau angel_sadangel.gif
Siandien viskas kolkas tvarkingai:pusryciams 2 virti kiausiniai,2mandarinai,balinta kava.
                                                pietums -puse meliono.

Bus tau šokoladai šaldytuve verysad.gif mesk von tu tuos nereikalingus angliavandenius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 27 kovo 2017 - 16:48
QUOTE(Mutė @ 2017 03 27, 16:12)
                                                pietums -puse meliono.

Va skaiciau, kad jei labai norisi ko skanaus, galima suvalgyti šaukštelį medaus arba zefyra ir dar truputį chalvos. Zefyruose daug baltymų ir nera iš vis riebalų smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
71kg.Niekaip iki 69,9 nedaeinu biggrin.gif
Atsakyti
68.5, pliusas per dieną nugaravo biggrin.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
sveikos, na kaip gyvenat? biggrin.gif pas mane nieko naujo, laukiu naujo ikvepimo svorio metimui, nes dabar tai baisuma, atsipalaidavau, geda peleda man, ant saldumynu kaip patrauke paskutiniu metu nu tai ner zodziu.... sokoladinius kremus saukstais kabinu, ledus dezutemis... ir neina sustot... reik man spyrio gero i minkstaja biggrin.gif einu pasifotkint... gal akys prasvieses nuo tu kremu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2017 03 28, 16:55)
sveikos, na kaip gyvenat? biggrin.gif pas mane nieko naujo, laukiu naujo ikvepimo svorio metimui, nes dabar tai baisuma, atsipalaidavau, geda peleda man, ant saldumynu kaip patrauke paskutiniu metu nu tai ner zodziu.... sokoladinius kremus saukstais kabinu, ledus dezutemis... ir neina sustot... reik man spyrio gero i minkstaja biggrin.gif einu pasifotkint... gal akys prasvieses nuo tu kremu biggrin.gif

Paslydai ant angliavandenių vadinasi biggrin.gif Man tai labai net liuks viskas, ryte svarstyklės rodė 68.5, po darbo prieš dušą jau 67.8 biggrin.gif bet tai aš ant kojų praleidžiu 8 valandas plius į darbą ir iš darbo varau peskom, 4 kilometrai ir plius dar vakare pusvalandį fitnesui skiriu, žodžiu, tirpstu biggrin.gif plius dar ta nenormali dieta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 28 kovo 2017 - 18:01
Labas smile.gif Sianien pavargau,bet ne nuo fizinio darbo...jau norisi judesio.Ryte radau tik -400g,tad per sia savaite tik griesnuosius kad nutirpinciau rolleyes.gif Per pusrycius sukisau 1 kepta kiausini,kavos puoda,o mandarinus pamirsau.Pietums kepiau maise blauzdeles,surijau besidarbuodama visas ax.gif 6 ar 5 jos ten buvo,nepamenu tongue.gif
Veliau vandeni geriau,troskino.
Dabar kava dabaigineju,mastau ruosti salotas is sv.agurku.Keistai apetito ner..kad tik i nakti nepabustu biggrin.gif
Verkiant reikia minkstaja taisyt-patirpo,nusedejau-negraziai atrodo unsure.gif
Atsakyti
sveikos, na va namie jau visi laikosi dietos biggrin.gif 2mėnesius kreivai žiūrėjo į mane, replikavo ir pagaliau nusprendė bigsmile.gif na dar ne visai griežtai, bet jau klausia manęs, ką čia vakarienei ar pietums pagaminti, ar tą ar aną galima biggrin.gif atvedžiau į sveikos mitybos kelią biggrin.gif
o man šiandien +300 parodė svarstyklės, labai jau keistai sakyčiau, atrodo Mutė tau po sodybos svoris nekrito, tai ir man taip atsitiko biggrin.gif iki vėlumos tvarkiau sodą, ir štai darbo rezultatas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 03 28, 19:15)
Labas smile.gif Sianien pavargau,bet ne nuo fizinio darbo...jau norisi judesio.Ryte radau tik -400g,tad per sia savaite tik griesnuosius kad nutirpinciau rolleyes.gif Per pusrycius sukisau 1 kepta kiausini,kavos puoda,o mandarinus pamirsau.Pietums kepiau maise blauzdeles,surijau besidarbuodama visas ax.gif 6 ar 5 jos ten buvo,nepamenu tongue.gif
Veliau vandeni geriau,troskino.
Dabar kava dabaigineju,mastau ruosti salotas is sv.agurku.Keistai apetito ner..kad tik i nakti nepabustu biggrin.gif
Verkiant reikia minkstaja taisyt-patirpo,nusedejau-negraziai atrodo unsure.gif

Nutirpinsi, jei labai norėsi 4u.gif labai labai norėk smile.gif ir siųsk sokoladus man biggrin.gif
Atsakyti