Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Na va, ryte 67.3 4u.gif
Tai dar puse bedos biggrin.gif Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Minus 700g biggrin.gif Laba visoms smile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi - 700g smile.gif
Atsakyti
Labas , parasiau prisipazinima,pasidziaugiau,kad ryte 0,ziuriu,kad neissiunciau tongue.gif
Siandien saziningai issilaikiau,tikiuosi nebus ,,naktinejimo ''.
O jus visos saunuoles 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
-600 šiandien, 66.7 biggrin.gif bet as ir maitinuosi nesąmoningai, darbe nieko valgyt nenoriu, tai kokį vaisių nusinešu, vakare kiaušiniai, pusryčiams kiaušiniai biggrin.gif
Atsakyti

Saunuoles :) valiooo :) 

Wixx kaip svoris pradejo tirpti:) 

O man nezinau, matyt jau pervargau.. siandien  atsikeliau 1.5val anksciau nei galejau, ir tai paskubom susiruosiau ir ejau dukru zadinti :) tai turiu laiko notmaliems su kava netgi pusryciams :)

O pridejau vakar 200, siandien 500.. arba laikas elementus keisti arba laikas pailseti... siaip tai svoris mane jau tenkina 65.5.. bet turiu suknele i kuria netelpu :D 

Pliuso priezastis gali buti viduriu uzkietejimas... vakar jau lb pilva apacioje skaudejo... gal zinote kas padetu?

Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2017 04 05, 08:31)
<p>Saunuoles smile.gif valiooo smile.gif </p><p>Wixx kaip svoris pradejo tirpti:) </p><p>O man nezinau, matyt jau pervargau.. siandien  atsikeliau 1.5val anksciau nei galejau, ir tai paskubom susiruosiau ir ejau dukru zadinti smile.gif tai turiu laiko notmaliems su kava netgi pusryciams smile.gif</p><p>O pridejau vakar 200, siandien 500.. arba laikas elementus keisti arba laikas pailseti... siaip tai svoris mane jau tenkina 65.5.. bet turiu suknele i kuria netelpu biggrin.gif </p><p>Pliuso priezastis gali buti viduriu uzkietejimas... vakar jau lb pilva apacioje skaudejo... gal zinote kas padetu?</p><p></p>

Labas rytas, man tai kriaušės labai padeda, arba dziovinti abrikosai smile.gif
Pas mane -300 biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Vakar pribaigiau rukyta sonine,ryte-200g.Siandien saldytuve nebebus jokiu pabundu tongue.gif Tureciau sazininga atsilaikyti ax.gif
Man vidurius gerai laisvina kiviai,mandarinai,keptas svogunas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip uzsimaniau sonines ax.gif
Siandien 0, nes vakar grieku buvo.Vel cepelinukas i skrandi isoko ir dar kazkokia riebi baronka biggrin.gif Oi nematyt man 69.9 biggrin.gif
Atsakyti
Irikira, na taip, pajudėjo ledai kai dirbti pradėjau :)ryt va nedirbsiu, turiu laisvą dieną, lakstysiu su vaiko popieriais, reikia vaiko invalidumą susitvarkyti iki galo, tai jaučiu minuso nebus smile.gif
Jaučiu tokiais tempais tave greit pavyciau biggrin.gif bet netikiu, kad čia visą laiką taip greitai kris, pastrigs kokią savaitę garantuotai biggrin.gif na nesvarbu, svarbu neaugtų smile.gif
Atsakyti
Teisingi zodziai-svarbu ,akd neaugtu thumbup.gif
Svarstykles tikrai bludija,tos kuriu paklaida +200g rodo mazesni svori nei teisingosios.
Gal ivyks stebuklas ir iki velyku pamatysiu 70 bigsmile.gif Pasvajoti juk galima,o svajones turi iproti pildytis biggrin.gif Prisisvajojau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 04 05, 19:12)
Teisingi zodziai-svarbu ,akd neaugtu thumbup.gif
Svarstykles tikrai bludija,tos kuriu paklaida +200g rodo mazesni svori nei teisingosios.
Gal ivyks stebuklas ir iki velyku pamatysiu 70 bigsmile.gif Pasvajoti juk galima,o svajones turi iproti pildytis biggrin.gif Prisisvajojau wub.gif

Ne tu viena svajoji, aš ir pasvajoju per 2savaites 64 svert, bet jaučiu nė per kur biggrin.gif na ir mat tuos kilogramus galai.
Atsakyti