Tai dar puse bedos
Na va, ryte 67.3 
Tai dar puse bedos
Labas rytas
Tai dar puse bedos
Minus 700g
Laba visoms
Pas mane irgi - 700g
Labas , parasiau prisipazinima,pasidziaugiau,kad ryte 0,ziuriu,kad neissiunciau
Siandien saziningai issilaikiau,tikiuosi nebus ,,naktinejimo ''.
O jus visos saunuoles
Siandien saziningai issilaikiau,tikiuosi nebus ,,naktinejimo ''.
O jus visos saunuoles
Labas rytas
-600 šiandien, 66.7
bet as ir maitinuosi nesąmoningai, darbe nieko valgyt nenoriu, tai kokį vaisių nusinešu, vakare kiaušiniai, pusryčiams kiaušiniai
-600 šiandien, 66.7
Saunuoles
valiooo
Wixx kaip svoris pradejo tirpti:)
O man nezinau, matyt jau pervargau.. siandien atsikeliau 1.5val anksciau nei galejau, ir tai paskubom susiruosiau ir ejau dukru zadinti
tai turiu laiko notmaliems su kava netgi pusryciams ![]()
O pridejau vakar 200, siandien 500.. arba laikas elementus keisti arba laikas pailseti... siaip tai svoris mane jau tenkina 65.5.. bet turiu suknele i kuria netelpu
Pliuso priezastis gali buti viduriu uzkietejimas... vakar jau lb pilva apacioje skaudejo... gal zinote kas padetu?
QUOTE(Irikira @ 2017 04 05, 08:31)
<p>Saunuoles
valiooo
</p><p>Wixx kaip svoris pradejo tirpti:) </p><p>O man nezinau, matyt jau pervargau.. siandien atsikeliau 1.5val anksciau nei galejau, ir tai paskubom susiruosiau ir ejau dukru zadinti
tai turiu laiko notmaliems su kava netgi pusryciams
</p><p>O pridejau vakar 200, siandien 500.. arba laikas elementus keisti arba laikas pailseti... siaip tai svoris mane jau tenkina 65.5.. bet turiu suknele i kuria netelpu
</p><p>Pliuso priezastis gali buti viduriu uzkietejimas... vakar jau lb pilva apacioje skaudejo... gal zinote kas padetu?</p><p></p>
Labas rytas, man tai kriaušės labai padeda, arba dziovinti abrikosai
Pas mane -300
Sveikos
Vakar pribaigiau rukyta sonine,ryte-200g.Siandien saldytuve nebebus jokiu pabundu
Tureciau sazininga atsilaikyti
Man vidurius gerai laisvina kiviai,mandarinai,keptas svogunas
Man vidurius gerai laisvina kiviai,mandarinai,keptas svogunas
Kaip uzsimaniau sonines
Siandien 0, nes vakar grieku buvo.Vel cepelinukas i skrandi isoko ir dar kazkokia riebi baronka
Oi nematyt man 69.9
Siandien 0, nes vakar grieku buvo.Vel cepelinukas i skrandi isoko ir dar kazkokia riebi baronka
Irikira, na taip, pajudėjo ledai kai dirbti pradėjau :)ryt va nedirbsiu, turiu laisvą dieną, lakstysiu su vaiko popieriais, reikia vaiko invalidumą susitvarkyti iki galo, tai jaučiu minuso nebus 
Jaučiu tokiais tempais tave greit pavyciau
bet netikiu, kad čia visą laiką taip greitai kris, pastrigs kokią savaitę garantuotai
na nesvarbu, svarbu neaugtų
Jaučiu tokiais tempais tave greit pavyciau
Teisingi zodziai-svarbu ,akd neaugtu
Svarstykles tikrai bludija,tos kuriu paklaida +200g rodo mazesni svori nei teisingosios.
Gal ivyks stebuklas ir iki velyku pamatysiu 70
Pasvajoti juk galima,o svajones turi iproti pildytis
Prisisvajojau
Svarstykles tikrai bludija,tos kuriu paklaida +200g rodo mazesni svori nei teisingosios.
QUOTE(Mutė @ 2017 04 05, 19:12)
Teisingi zodziai-svarbu ,akd neaugtu
Pasvajoti juk galima,o svajones turi iproti pildytis
Prisisvajojau 
Ne tu viena svajoji, aš ir pasvajoju per 2savaites 64 svert, bet jaučiu nė per kur