Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(wixxxx @ 2017 04 06, 21:32)
Tai dabar jau kokie 63 pas tave? Tada be šansų man pasivyti, nebent nustočiau valgyti iš vis biggrin.gif

nea, tiek pat kiek ir buvo pirmadieni...47,7. gi nuo pirmadienio auginau svori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2017 04 06, 21:26)
nea, tiek pat kiek ir buvo pirmadieni...47,7. gi nuo pirmadienio auginau svori  biggrin.gif

47.7? Neblogai biggrin.gif
-400 ryte, 66.6.
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif nusprendziau isbandyti sia dieta, tikiuosi priimsit i buri 4u.gif manau busiu didziausia ax.gif .
Atsakyti
Aisku,priimsim 4u.gif Buryje smagiau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2017 04 07, 06:54)
47.7? Neblogai biggrin.gif
-400 ryte,  66.6.
Labas rytas 4u.gif

Irikira visai sudziuvo biggrin.gif O pas tave setoniskas svoris lotuliukas.gif Smagus jusu skaiciukai wub.gif

Lovely,tai nori pasakyt uz mane didesne mirksiukas.gif Jei taip tai man bus smagiau drinks_cheers.gif Tik ziurek,kad neaplenktum mirksiukas.gif

Oneiga,kiek,ar vis dar lauki?Pa mane ryte 0.Viltys iki Velyku pamatyti 70 blesta... unsure.gif
Siandien nespejau per darbus papusryciauti,tik didelis puodas karsto vandens isgeriau,net kavos nepasitaisiau.Veliau pamacius kiek valandu nutariau,kad jau pietums metas.Kepiau kiausiniene is 3 kiausiniu su brokoliu ir 2 pievagrybiais.Dar kavos isgeriau-galu gale tongue.gif
Vakarienei nenusprendziau ar j.lydeka ar kokia kt.zuvis.Noretusi skumbres...
Atsakyti
Mute , tikrai daugiau ax.gif 82.8 unsure.gif . Ziurekit o vakarienei pirmadieni mesyte , bet ar galima kokiu darzoviu kartu ar tik viena mesa valgot??
Atsakyti
Junkis Lovely, bus smagiau 4u.gif o as po siandienos socios vakarienes vel pirmadieni imsiu pirma savaite biggrin.gif
Ech, Mute, ir mano viltys duzta iki velyku pamatyti 69.9 smile.gif
Atsakyti
Mute, gerai sakai, kažkaip net nepagalvojau, reikia tokį ir laikyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lovely... @ 2017 04 07, 16:01)
Mute , tikrai daugiau  ax.gif  82.8  unsure.gif . Ziurekit o vakarienei pirmadieni mesyte , bet ar galima kokiu darzoviu kartu ar tik viena mesa valgot??

Aš tai valgau su daržovėmis, pasipjaustau agurko ar pomidorų smile.gif neskanu man viena mėsa.
O koks ūgis jei ne paslaptis?
Papildyta:
QUOTE(jurgiskis @ 2017 04 07, 16:50)
Junkis Lovely, bus smagiau 4u.gif o as po siandienos socios vakarienes vel pirmadieni imsiu pirma savaite biggrin.gif
Ech, Mute, ir mano viltys duzta iki velyku pamatyti 69.9 smile.gif

Mano mama man vieną kartą sakė, reikia rinktis, ar nori būti soti ar kuda biggrin.gif tai va, rinkis, ar soti vakariene ar liekna talija smile.gif
Atsakyti
mano svarstykles ir toliau matyt kvailioja, siandien is ryto minus 900 bigsmile.gif man tinka, bus matyt rytoj ar nepajuokavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2017 04 07, 18:15)
Mute, gerai sakai, kažkaip net nepagalvojau, reikia tokį ir laikyt biggrin.gif
Papildyta:

Aš tai valgau su daržovėmis, pasipjaustau agurko ar pomidorų smile.gif neskanu man viena mėsa.
O koks ūgis jei ne paslaptis?
Papildyta:

Mano mama man vieną kartą sakė, reikia rinktis, ar nori būti soti ar kuda biggrin.gif tai va, rinkis, ar soti vakariene ar liekna talija smile.gif

Ugis mano 172 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovely... @ 2017 04 07, 20:23)
Ugis mano 172 smile.gif

Tai dar ne bėda smile.gif mano 1.65, sausio pradžioje buvo 75kg, dietų laikausi nuo sausio vidurio, dabar 66.6, vadinasi viskas įmanoma smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Irikira @ 2017 04 07, 18:42)
mano svarstykles ir toliau matyt kvailioja, siandien is ryto minus 900 bigsmile.gif man tinka, bus matyt rytoj ar nepajuokavo smile.gif

Tai dabar kiek, 46.8? biggrin.gif neišnyksi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2017 04 07, 21:30)
Tai dabar kiek, 46.8? biggrin.gif neišnyksi?  biggrin.gif

tik dabar supratau, apie ka jus cia ir kodel biggrin.gif neisnyksiu 63.8 ax.gif
Atsakyti