Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(wixxxx @ 2017 04 10, 19:59)

Mano skrandis tai žvirblio dydžio pasidarė, nieko po vakarienės aš valgyt nebenoriu, tik miegot biggrin.gif

Tau pasiseke,o as tai tramdau save,kad ko nesunaikinciau ax.gif Atrodo ir sotumas jauciamas,bet va norisi kazko vis....
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 04 10, 20:29)
Tau pasiseke,o as tai  tramdau save,kad ko nesunaikinciau ax.gif Atrodo ir sotumas jauciamas,bet va norisi kazko vis....

Morką suvalgyk biggrin.gif ir skanu ir sveika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2017 04 10, 21:32)
Morką suvalgyk biggrin.gif ir skanu ir sveika smile.gif

...tai ,kad nera kas ja nuskuta,po nosim pakisa biggrin.gif Jau migdolu keleta nugriebiau ax.gif
Reikia begt i lova kol dar ko neprisimasciau tongue.gif
Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, pusryčiai su kava jau toooooks malonumas iš pat ryto wub.gif
-300 šian

Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2017 04 11, 06:46)
Labas rytas, pusryčiai su kava jau toooooks malonumas iš pat ryto wub.gif
-300 šian

Pas mane ir -300 4u.gif
Lab as rytas visoms wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, pas mane IRGI -300 biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif vakar prisidirbau,siandien jau vel prisidirbau,vakare gal ir surimtesiu...zodziu pasileidau ... ax.gif Nesisveriau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 04 11, 17:12)
Sveikos smile.gif vakar prisidirbau,siandien jau vel prisidirbau,vakare gal ir surimtesiu...zodziu pasileidau ... ax.gif Nesisveriau  blush-anim-cl.gif

bash.gif bash.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2017 04 11, 19:21)

Oi vakar ir siandien iki vakaro man reikejo priziuretojo ax.gif Tik vakariene gausis negriesna rolleyes.gif Kita savaite vel pirma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 04 11, 19:59)
Oi vakar ir siandien iki vakaro man reikejo priziuretojo ax.gif Tik vakariene gausis negriesna rolleyes.gif Kita savaite vel pirma biggrin.gif

Manau visoms pirma bus , po Velyku vaisiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
-600 rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas, o pas mane po dvieju dienu +200g ax.gif visa diena atsilaikau, bet kai ateina vakaras, niekaip nesigauna atsilaikyt, kaip su savim susitart, nebezinau hmm.gif Kiausiniai suvalgyti, kava isgerta, einu darbuotis smile.gif
Atsakyti