Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Ryt man minuso nematyt,sukirtau tris blynus su grietine ir braskiu uogiene ax.gif Dabar sedziu visa kalta blush2.gif
Kaip supratau visos busim pirmoje savaiteje biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, nauja savaite pradedu su 72.9 kg, per praeita savaite tik -500g ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
per savaitgali privalgiau 2.1kg rolleyes.gif Pradedu pirma savaite su 72.8kg.O buvau taip netoli 69.9.Geda.
Mute,kaip pas Tave reikalai po blynu?
Atsakyti
Labas smile.gif As gi vistik prisidirbau biggrin.gif Pradedu savaite su 75,5kg ax.gif Vakar dar migdolu riesutai prisidejo...Kiek vakare tiek ryte svoris vienodas-susilaike skysciai.Kaltinu PMS tongue.gif
Praita savaite pas mane galima sakyti nuline,ka pripliusavau nukraciau,i prieki nepasistumejau blush2.gif Jau Velykos tikrai be 70kg ...
Atsakyti
Labas rytas, as irgi startavau siandien smile.gif . O jus sveriates kiekviena ryta?
Atsakyti
QUOTE(Lovely... @ 2017 04 10, 10:57)
Labas rytas, as irgi startavau siandien  smile.gif . O jus sveriates kiekviena ryta?

Taip smile.gif
+200 tik biggrin.gif labas rytas visoms 4u.gif pietums 4 mandarinai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 10 balandžio 2017 - 11:26
QUOTE(Lovely... @ 2017 04 10, 11:57)
Labas rytas, as irgi startavau siandien  smile.gif . O jus sveriates kiekviena ryta?

Kiekviena.Dar ir vakarais idomumo delei pasisveriame,kad zinotumemar skysciai nesikaupia ax.gif Aisku buna dienu po kuriu rytais baisu lipt ant svarstykliu biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, 

Savaite pradedu 63.9 :) vakar paragaut labai reikejo torto ir kursenu vyniotinio :) tai savaites rezultatas -800.

Wixx, jauciuosi puikiai su savo kg jau :) bet reik siekti 60kg tikslo :D

Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2017 04 10, 13:43)
<p>Sveikos, </p><p>Savaite pradedu 63.9 smile.gif vakar paragaut labai reikejo torto ir kursenu vyniotinio smile.gif tai savaites rezultatas -800.</p><p>Wixx, jauciuosi puikiai su savo kg jau smile.gif bet reik siekti 60kg tikslo biggrin.gif</p>

wub.gif ir kokio galo paskaiciau apie tortukus,vyniotinius,uzgurge pilvas marsa,kaip valgyt uzsimaniau.. essen.gif kaip iki vakaro datempt..einu vandens pasisildysiu,sako ji silta geriant galima alki nuramint-isbandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 04 10, 15:36)
wub.gif ir kokio galo paskaiciau apie tortukus,vyniotinius,uzgurge pilvas marsa,kaip valgyt uzsimaniau.. essen.gif kaip iki vakaro datempt..einu vandens pasisildysiu,sako ji silta geriant galima alki nuramint-isbandysiu biggrin.gif

As pietums visa meliona suvalgiau, tai jau pilvas marsus groja ax.gif laukiu vakarienes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovely... @ 2017 04 10, 17:13)
As pietums visa meliona suvalgiau, tai jau pilvas marsus groja  ax.gif  laukiu vakarienes  smile.gif

Pas mane pietums taip pat melionas buvo,dar viena kriause prie jo pridejau ax.gif
Vakariene su pagreiciu paruosta ir sudorota-4 sprandines kotletai.Kolkas ramu,bet mintys kazkur ,,klaidzioja'',plana kuria tongue.gif Tikiuosi,kad issilaikysiu,jei jau labai ko uzsimanysiu gersiu silta vandeni,visai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 10 balandžio 2017 - 18:50
QUOTE(Irikira @ 2017 04 10, 12:43)
<p>Sveikos, </p><p>Savaite pradedu 63.9 smile.gif vakar paragaut labai reikejo torto ir kursenu vyniotinio smile.gif tai savaites rezultatas -800.</p><p>Wixx, jauciuosi puikiai su savo kg jau smile.gif bet reik siekti 60kg tikslo biggrin.gif</p>

Mano tikslas toks pats, is pradžių iki 64, o po to jau iki 60 ir uztekas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2017 04 10, 18:49)
Pas mane pietums taip pat melionas buvo,dar viena kriause prie jo pridejau ax.gif
Vakariene su pagreiciu paruosta ir sudorota-4 sprandines kotletai.Kolkas ramu,bet mintys kazkur ,,klaidzioja'',plana kuria tongue.gif Tikiuosi,kad issilaikysiu,jei jau labai ko uzsimanysiu gersiu silta vandeni,visai patiko rolleyes.gif

Mano skrandis tai žvirblio dydžio pasidarė, nieko po vakarienės aš valgyt nebenoriu, tik miegot biggrin.gif
Atsakyti