Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(as** @ 2017 05 04, 13:38)
pasidalink savo meniu ka valgai? mirksiukas.gif

Ne daug ka, ryte kiausiniai, pietums salotos arba varske arba koks jogurtas arba koks vaisius,kava ir javainis, vakare taip pat kiausiniai ir viskas, kartais koki obuoli suvalgau smile.gif tiesa siandien pietums prisivalgiau ko nereikia, gal nieko tokio. Bet va taip skurdziai as maitinuosi. Su pertraukom trumpom. Va kartais kiausus pakeiciu kose, bet retai. Mesos labai nedaug valgau, kepto maisto taip pat nedaug, minimaliai. Judu daug smile.gif
Bet va praeita savaite buvo persivalgymo su keptom duonom picom ir panasiai, uzeina man priepoliai trumpi biggrin.gif gerai kad skrandis visciuko dydzio, daug netelpa. Ledai kameroje guli antra savaite, nejudinu smile.gif
Atsakyti

Sveikos  :) 

Jus taip draugiskai ridenat svori zemyn, jei priimsit, dziaugsiuos. 

Ugis 178, svoris 84, noriu 10 nurident.

Atsakyti
QUOTE(Judesys @ 2017 05 04, 17:35)
<p>Sveikos  smile.gif </p><p>Jus taip draugiskai ridenat svori zemyn, jei priimsit, dziaugsiuos. </p><p>Ugis 178, svoris 84, noriu 10 nurident.</p><p></p>

Labas 4u.gif buryje lengviau mesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2017 05 04, 18:10)
  gerai kad skrandis visciuko dydzio, daug netelpa. Ledai kameroje guli antra savaite, nejudinu smile.gif

pas mane jie ne dienos neisgyventu ax.gif O skrandis nezinau kiek sugeba sutalpint....
Vakariene sunaikinta,3 virtos blauzdeles,1 didelis baltas ridikas (tarkuotas burokine tarka+2 desertiniai saukstai grietines)
Idomu kaip seksis iki miego issilaikyt rolleyes.gif Jau dabar noriu kazko...nors soti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Judesys @ 2017 05 04, 18:35)
<p>Sveikos  smile.gif </p><p>Jus taip draugiskai ridenat svori zemyn, jei priimsit, dziaugsiuos. </p><p>Ugis 178, svoris 84, noriu 10 nurident.</p><p></p>

Reikia rimtai sunerimti,gali mane aplenkti mirksiukas.gif
Pirma karta laikysies sios dietos?
Atsakyti

:D Kazi ar aplenksiu as kazkuria...

Pirma karta laikausi. Tik truksta miego, iskart valgau labai daug, kad kompensuociau jegu trukuma.

Isitaise mano vaikis kasnakt apie trecia nakties prabusti ir mane kviesti...tai pusmieges mano naktys siuo periodu. bet valios pastangom ir Jusu pavyzdziu planuoju issilaikyti, jeigu ir ne visa menesi, tai nors pora savaiciu. 

Noretusi pradet nuo rytojaus, bet kaip gaila su miltais ir cukrum atsisveikinti  :angel_not:​ nors ir zinau, kad sveikatos atzvilgiu tas gerai.

Atsakyti
QUOTE(Judesys @ 2017 05 04, 21:47)
<p> biggrin.gif Kazi ar aplenksiu as kazkuria...</p><p>Pirma karta laikausi. Tik truksta miego, iskart valgau labai daug, kad kompensuociau jegu trukuma.</p><p>Isitaise mano vaikis kasnakt apie trecia nakties prabusti ir mane kviesti...tai pusmieges mano naktys siuo periodu. bet valios pastangom ir Jusu pavyzdziu planuoju issilaikyti, jeigu ir ne visa menesi, tai nors pora savaiciu. </p><p>Noretusi pradet nuo rytojaus, bet kaip gaila su miltais ir cukrum atsisveikinti  angel_not.gif nors ir zinau, kad sveikatos atzvilgiu tas gerai.</p><p></p>

Viskas imanoma,tad ir aplenkt sansa turi mirksiukas.gif Pirma karta laikantis sekme garantuota!Svarbu is manes pavyzdzio neimk biggrin.gif Valgyk taip kaip dietoje rekomenduoja ir rezultato ilgai laukt nebeteks.
Miltu gausi ir skrudinto batono,o cukraus is vaisiu.
Papildyta:
..as vel nuo rytojaus susiimu ax.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti

Na tai nuo rytojaus startuojam kartu su pirma diena? :lietuva:​ 

Atsakyti
QUOTE(Judesys @ 2017 05 04, 23:03)
<p>Na tai nuo rytojaus startuojam kartu su pirma diena? lithuania.gif </p>

Bandom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas, +400 kazkokia nesamone blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovely... @ 2017 05 05, 09:51)
Labas rytas, +400 kazkokia nesamone  blink.gif

Ir pas mane toks pat pliusas.Pritariu- nesamone biggrin.gif
Atsakyti
Nu pritariu,kad nesamone biggrin.gif Vakar rukyti lasiniai,blynai su grietine ir uogiene...ir pliuso nerasta tongue.gif
Nusprendziau,kad pribaigsiu savaite pagal eile,t.y.siandien penktadienio meniu,o nuo pirmadienio pirmoji ax.gif
Savaitgalis dar sventinis... rolleyes.gif bliamba....
Atsakyti
sveikos 4u.gif tyliai gyvenat biggrin.gif pas mane laisvadieniai ax.gif ryt bandysiu i doros kelia grizt, kas su manim? a? bigsmile.gif
Atsakyti