Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikos, as jau pradedu :) savaites rezultatas 0, visai gerai po sventisko savaitgalio :) 

Ka jus?

Atsakyti
na mano savaites rezultatas irgi nulinis arba biski pliusinis, nezinau smile.gif)) ryt bus matyt
Atsakyti
Sveikos,pas mane pliusinis ax.gif Labai buvo pasistengta mane pamaloninti,o as ir nesipriesinau lady.gif nezinau kiek pliuso pribego,nelipau ant svarstykliu biggrin.gif Uzvakar buvo +300g,siandien turejo but zenkliai daugiau....ledai,sokoladinio pyragelio (braunio)daaaaauuug,ledai...zodziu buvau mamyte smaliziautoja wub.gif
Siandien jau kaip ir i doros kelia ilipau,bet sversiuos tik kita pirmadieni ax.gif turbut biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,

na nuo siandien laikausi,tikiuosi pavyks. Kad tik dar kas laikytusi, o tai jei niekas nesilaiko ir as nesilaikau  :unsure:

issiviriau arbatos, nuo dabar iki vakaro reik issilaikyti. Atrodo kramsnociau be perstojo, tokios ikyrios mintys apie maista

Atsakyti
O pas mane siandien svente - svarstykles parode 69.8 tongue.gif Taip apsidziaugiau, kad net sakocio gabala suedziau. biggrin.gif O is tikruju buvo bemiege naktis ir skrandis istisai kazko teikalauja, todel pasimaisius tam sakociui- neatsilaikiau.Nu bet nors viena ryta pasidziaugiau tokiais graziais skaiciukais.Ryt vel septynetas bus priekyje.
Atsakyti
Manes tai simta metu net neileido i ta tema biggrin.gif o jei i tema tai ir as pripliusavau, 63.8 buvo ryte, ale jau cipsu kazkiek suvalgiau tai... biggrin.gif svieciasi kad gerai bus kaip yra biggrin.gif
Atsakyti

Judesys, laikykis. Tau lengviausia turetu buti, o kai dar pamatysi kai is ryto svarstykles rodo vis maziau ir maziau, tai pagausi azarta :) 

Wixxx, ir as apie ta pati :D bet kaip gi musu 60, nesulauksim finiso ?... 

Atsakyti
As daug pliuso turiu po savaitgalio unsure.gif . O ir manes i sia tema neileido blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2017 05 08, 21:22)
<p>Judesys, laikykis. Tau lengviausia turetu buti, o kai dar pamatysi kai is ryto svarstykles rodo vis maziau ir maziau, tai pagausi azarta smile.gif </p><p>Wixxx, ir as apie ta pati biggrin.gif bet kaip gi musu 60, nesulauksim finiso ?... </p>

Na reikia labai labai susiimti tada. Ir ne nuo pirmadienio kito o siandien. Susiimam? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lovely... @ 2017 05 08, 22:30)
As daug pliuso turiu po savaitgalio  unsure.gif . O ir manes i sia tema neileido  blink.gif

Kazka rase apie peradresavimus gal? Manes jau ne pirma karta neileidzia verysad.gif
Atsakyti
labas rytas, startas 69,8, o vakaar ziauriai visokiu nesamoniu privalgiau ir dar visa rafaelo dezute blink.gif na tai sian ta proga kad neskaudziai "prasisukau" tai jau susiimu rolleyes.gif
Papildyta:
o tema kad buna neatsidaro tai jau seniai pastebejau, tai jei taip buna tai nespauskit ant paskutinio puslapio, o ant priespaskutinio ir atidarys. kazkodel buna parodo dar viena puslapio skaiciu kuriame realiai tai nieko nera parasyta
Atsakyti

Na va, siandien vel pirma diena  :huh2: 

Na sunku laikytis, bet siandien ryztingai nusiteikus.

Aciu Irikira, uz padrasinima  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Judesys @ 2017 05 09, 10:54)
<p>Na va, siandien vel pirma diena  huh.gif </p><p>Na sunku laikytis, bet siandien ryztingai nusiteikus.</p><p> </p>

Taigi gali imt antradienio meniu,o nuo pirmadienio startuot is naujo ax.gif
Mergaites,kokie grazus jusu skaiciukai bigsmile.gif
Oneiga ,sveikinu ,nusipelnei kalno ledu,bulkuciu,sakociu,.... 4u.gif
Neisdrisau lipt ant svarstykliu,vakar vakare saulegrazu priraiciau,skrandis apsunko...tada 1l kefyro susimakalavus su juoduju serbentu uogiene, isgeriau...visa litra....issiputus kaip erke miegot ejau tongue.gif Siandien RIMTEJU n-taji karta biggrin.gif
PMS uzpuole ,o dar orai atveso,pilnatis ...priezasciu pasiteisinimui begale tongue.gif

O mane i tema vakar ileido mirksiukas.gif vadinasi cia tik storas leidzia biggrin.gif jus jau lieknos mirksiukas.gif
Atsakyti