Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 19, 19:37)
ziurek kaip jus akivaidziai NUOLAT su montekrista nesuvokiat teksto esmes. biggrin.gif

Tavo poziuri i save as seniai zinau ir mano poziuri, tamsta, zinai i homoseksualaus gyvenimo propagavima,ka ant virsaus prikuri tavo bedos....

Bet kalba ejo ne apie mane, o apie bobute. Jos elgesys su personazu, zeminant ji del TS, kaip supratau tau visiskai priimtinas? Tai ko dabar nepatinka mano zinutes tada, kuom jos geresnes? kad ne i tave nukreiptos?  bigsmile.gif

Ir as tavo tapatybes nezinau ir juo labiau seniau nezinojau, kad cia ikeliai kazkokia knyga su dviem autorem, tai jau cia turiu tiketi, kad viena is ju tu? Rimtai, kai tiek nuolat meluoji? as tavo nei vienu zodziu nebetikiu, nes patikrinti negaliu ir net nezinau , kuria is ju tariamai esi mirksiukas.gif
Nepaglavojai, kad gal as zinau, kas yra Idomucia labiau, nei kas tamsta? bigsmile.gif

Taigi, griztam prie bobubtes, na kaip jos zinutes viskas gerai su jom ar ne?  bigsmile.gif atsakyk ir prieism prie savrbiausios mano zinuciu minties arba neprieisim, jei nesinores tamstai mastyti  biggrin.gif

Išsisaugau atminčiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 05 19, 20:43)
Išsisaugau atminčiai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

va ten pasiskaitykit ta zinute apie senmerge, tai va tik , kad neiskartoti, jau sakiau suagokites kiek norit, nejau man gaila, dziauigiuosi, kad jum idomu ir praskraidrinu gyvenima biggrin.gif

Bet, kad tylit, tai supratau, kad bobutes zinutes jum patiko valio tada, tada neturit teises nieko ir man sakyti. Kol jus busit visos dvivveides, tol as jum kaisiosiu jusu proteguojamuju zinutes po nosim mirksiukas.gif
Va sita svarbiausiai isiminkit ar uzsiskaugkit, kaip patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 05 19, 20:17)
Pernešu iš kitos temos. Nes tam čia ir vieta.
Lutukė, kuri penkerius metus iš manęs tyčiojosi vien dėl to, kad palaikau LGBT, kitoj temoj gailiai rašo:
O dabar paskaitom retrospektyviai:
Ir t.t, ir t.t.

Ji dabar gina, KĄ? Personažą, feiką?
Mat mano asmens tapatybę ji puikiai žino...

Ir čia dar nesmagiausios Lutukės citatos angel_sadangel.gif  verysad.gif

Jus per stipriai reaguojate. Va cia tai nenormalu. Zmones diskutuoja ir reikia rasti tarpusavio supratima. Ubuntiene tiesiog nesuvokia daug dalyku. Piktybiskumo nematau, greiciau nenorejima kitu zmoniu suprasti. Ir pirmiausia savo vyro ji nesupranta...
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 19, 19:42)
O kaip tavo žinutės, sąvartyno šiukšle? Kuo tau nusikalto gėjai?

Tavęs nepriėmė į uždarą grupę?
Papildyta:
Nepulkit paštininkės, ji nera piktybinė.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 19, 20:51)

AIsku kad neprieme. Nes jei pasirodys gatvines zinute uzdaroje grupeje, tai kitoms narems jau nebus vietos laisveje, gales ten ir lindet su gatvine.
Puiku, kad moterys turi vieta ramiai pasisneket... Bet dabar tures naudotis nauja versija... Ir ten virs savose sultyse kelios...

Tiesiog reikia truputi principingumo...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 19, 20:54)
AIsku kad neprieme. Nes jei pasirodys gatvines zinute uzdaroje grupeje, tai kitoms narems jau nebus vietos laisveje, gales ten ir lindet su gatvine.
Puiku, kad moterys turi vieta ramiai pasisneket... Bet dabar tures naudotis nauja versija... Ir ten virs savose sultyse kelios...

tai kad tų gatvinių ten apstu. Aš bent 4 priskaičiuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 19, 20:51)
Papildyta:
Nepulkit paštininkės, ji nera piktybinė.

jei cia man tai niekas jos nepuola. O ji ne tokia ir geriete, labai daug meluoja ir veidmainiauja, paprasciausiai tai parodau ir tiek.
Man cia viso svienodos, kol kazko neprisidirba, o pastinike prisidirbo.
Per mazai sioje toemoje buvai, as ir maniau, kad ji ismintinga , inteligentiska moteris, klydau pasirodo.

Nu pastinike tai jau burbai neikelsi svao knygos? paslaptis ar visgi apsimelavai? juk net sakei, kad del jos solidarizuodamasi pasisklebei bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 19, 20:55)

Tai,kad ten dauguma tokios, tiek, kad zodyna valdo, o bobute tokie priekvaise ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 19, 19:54)

O kaip jos gali savo zmones uz borto pqlikti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 19, 19:57)
Nu pastinike tai jau burbai neikelsi svao knygos? paslaptis ar visgi apsimelavai? juk net sakei, kad del jos solidarizuodamasi pasisklebei  bigsmile.gif

Ką čia slėpt: apsimelavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 19, 19:57)
jei cia man tai niekas jos nepuola. O ji ne tokia ir geriete, labai daug meluoja ir veidmainiauja, paprasciausiai tai parodau ir tiek.
Man cia viso svienodos, kol kazko neprisidirba, o pastinike prisidirbo.
Per mazai sioje toemoje buvai, as ir maniau, kad ji ismintinga , inteligentiska moteris, klydau pasirodo.

Nu pastinike tai jau burbai neikelsi svao knygos? paslaptis ar visgi apsimelavai? juk net sakei, kad del jos solidarizuodamasi pasisklebei  bigsmile.gif
Papildyta:

Tai,kad ten dauguma tokios, tiek, kad zodyna valdo, o bobute tokie priekvaise ir tiek.

As sioje temoje nebuciau pasirodzius, jei nebutu kai kas pasakes, jog teletabes jau kuris laikas cia bujoja.

Paštininke as zinau ilgiau, bet niekad nesidomejau ka raso, man svarbu ne ka raso, o kaip. mes savo laiku cia neblogai zvygavom mamkose, kol samadūros kelios nepasirode mamkose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 gegužės 2021 - 20:04
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 19, 21:00)
O kaip jos gali savo zmones uz borto pqlikti?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ten jas paliktume menesiui vienas ir gerkles vien akitai perkastu. realiai ten tik nakvisa ir motekrista drauges, na gal dar mylimuke prie ju, nors gyvai jauciu jos nepazystamos, kitos prisiplakusios, nes jos "teisingos" tai ir netrukdo. Bet kai siek tiek pakirbini ta gyvatyna, pasirodo pasitikejimo viena kita 0.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 05 19, 21:00)
Ką čia slėpt: apsimelavau unsure.gif

taip ir maniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 19, 19:55)

Truputi daugiau, yra gerai uzsimaskavusios kelios biggrin.gif
Atsakyti