QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 19, 21:16)
nu va sakiau paliko tave vargsiuke su mumis 
tai esu teisi turit pasitikejimo problema gyvenime ir zmoniu nesugebat pazinti, ir is ko tai kyla?pasipasakok, palengves
jei bendrauji tiek metu ir nezinai zmogaus, tai labai prastai su zmoniu pazinimu, zinoma, suklysti kartais galima, bet daug maz zinau visas cia jus su kuo daugiau bendraujam. ir pvz del Moontes niekad tauip nebuciau suklydus, kaip jus suklydot...
Papildyta:
oi nebuciau tokia garantuota
Matai, zmones keiciasi cia kai kurie, kaip ir Moonte seniau tokia nebuvo, kokia paskutiniu metu pavirto. As pastininkei parasiau i az, kuom dirbau Lietuvoje, nes ji labai domejosi, tai ji cia visom ispliurpe
Aisku, ne koks kriminalas, bet va moteris pletkinike ir tiek, dabar jau mano akim ziurint 
Papildyta:
o tau visos zinutes turi sietis kazkaip su antru galu, kas cia desperacija?
slyksiu as esu parasiusi, bet niekad nekeiciau savo vertybiu, kaip tu pvz

tai esu teisi turit pasitikejimo problema gyvenime ir zmoniu nesugebat pazinti, ir is ko tai kyla?pasipasakok, palengves

jei bendrauji tiek metu ir nezinai zmogaus, tai labai prastai su zmoniu pazinimu, zinoma, suklysti kartais galima, bet daug maz zinau visas cia jus su kuo daugiau bendraujam. ir pvz del Moontes niekad tauip nebuciau suklydus, kaip jus suklydot...

Papildyta:
oi nebuciau tokia garantuota

Papildyta:
o tau visos zinutes turi sietis kazkaip su antru galu, kas cia desperacija?

slyksiu as esu parasiusi, bet niekad nekeiciau savo vertybiu, kaip tu pvz

Kas tie jūs? Aš tavo desperatiškam žinučių feikinimo farse nedalyvavau. Forume debilėlių mažuma, kurios su tavim gali bičiuliautis, juolab až.