Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 19, 21:16)
nu va sakiau paliko tave vargsiuke su mumis lotuliukas.gif

tai esu teisi turit pasitikejimo problema gyvenime ir zmoniu nesugebat pazinti, ir is ko tai kyla?pasipasakok, palengves  4u.gif 

jei bendrauji tiek metu ir nezinai zmogaus, tai labai prastai su zmoniu pazinimu, zinoma, suklysti kartais galima, bet daug maz zinau visas cia jus su kuo daugiau bendraujam. ir pvz del Moontes niekad tauip nebuciau suklydus, kaip jus suklydot... mirksiukas.gif
Papildyta:

oi nebuciau tokia garantuota  biggrin.gif Matai, zmones keiciasi cia kai kurie, kaip ir Moonte seniau tokia nebuvo, kokia paskutiniu metu pavirto. As pastininkei parasiau i az, kuom dirbau Lietuvoje, nes ji labai domejosi, tai ji cia visom ispliurpe  biggrin.gif Aisku, ne koks kriminalas, bet va moteris pletkinike ir tiek, dabar jau mano akim ziurint  biggrin.gif
Papildyta:

o tau visos zinutes turi sietis kazkaip su antru galu, kas cia desperacija?  bigsmile.gif
slyksiu as esu parasiusi, bet niekad nekeiciau savo vertybiu, kaip tu pvz mirksiukas.gif

Kas tie jūs? Aš tavo desperatiškam žinučių feikinimo farse nedalyvavau. Forume debilėlių mažuma, kurios su tavim gali bičiuliautis, juolab až.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 19, 20:29)
Bet cia ne apie tai kas kam rase, o apie zmones (jos gi ne personazai, sakė), kurie išduoda.

Kaip ir sakiau prieš kelias dienas: viskas priklauso, ar tai žmogus, kuris tikras, ar feikas, kuris neatsimena, ką ryte rašo, ką kalbėt apie ilgesnę atmintį. Lutukė - feikas. Ką, beje, savo sufabrikuotom žinutėm ir įrodė. Ir džiaugiasi, kad labai "kieta", nes mus patrolino... Ar jūs po to bent viena jos žinute tikėsit? Aš ir iki tol netikėjau, nes viskas buvo akivaizdu ir iki jos až: žmogus neatsimena, ką rašęs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 19 gegužės 2021 - 20:44
QUOTE(paštininkė @ 2021 05 19, 20:40)
Kaip ir sakiau prieš kelias dienas: viskas priklauso, ar tai žmogus, kuris tikras, ar feikas, kuris neatsimena, ką ryte rašo, ką kalbėt apie ilgesnę atmintį. Lutukė - feikas. Ką, beje, savo sufabrikuotom žinutėm ir įrodė. Ir džiaugiasi, kad labai "kieta", nes mus patrolino... Ar Jūs po to bent viena jos žinute tikėsit. Aš ir iki tol netikėjau, nes viskas buvo akivaizdu.
Papildyta:
...

Nu ar tu manes nezinai? biggrin.gif As kartais tokiu nesamoniu prirasau, kad paskui pati is saves juokiuosi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 19, 20:42)
Nu ar tu manes nezinai?  biggrin.gif  As kartais tokiu nesamoniu prirasau, kad paskui pati is saves juokiuosi  biggrin.gif  biggrin.gif

Tu taip. Bet Lutukės atvejis kitas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 05 19, 20:31)
Kas tie jūs? Aš tavo desperatiškam žinučių feikinimo farse nedalyvavau. Forume debilėlių mažuma, kurios su tavim gali bičiuliautis, juolab až.

Tu paklausyk Nakvišos - eik pet telefona i nauja versija, nesidarkyk cia, jau gi ketvirtoj desimty, gana.

Ten kur yra trys bruksniykai virsuje desineje puseje, kai ieini i pagribdini mamku puslapi. paspausk ir ismes visas versijas
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 19, 22:02)
As sioje temoje nebuciau pasirodzius, jei nebutu kai kas pasakes, jog teletabes jau kuris laikas cia bujoja.

Paštininke as zinau ilgiau, bet niekad nesidomejau ka raso, man svarbu ne ka raso, o kaip. mes savo laiku cia neblogai zvygavom mamkose, kol samadūros kelios nepasirode mamkose.

Man tai patiktų, kad galima būtų be įžeidinėjimų bendrauti visiems. Gi nėra vienodų žmonių ir nuomonės ne visada sutampa. Bet kai atėjot judvi su bobute, nebeliko nieko į temą, tik viena kitos įžeidinėjimai. Anksčiau net ir su lutuke kažkaip galima buvo bendrauti. Juokinga kartais, bet nu dar kažkas į temą. Bet dabar net ir normalios narės pagiežą pradėjo lieti. Visai neįdomu tas negatyvas, bandai skaityti, žiūri, kad apart išsivėmimo nieko daugiau nebėra.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 19, 20:49)
Bet, kad tylit, tai supratau, kad bobutes zinutes jum patiko valio tada, tada neturit teises nieko ir man sakyti. Kol jus busit visos dvivveides, tol as jum kaisiosiu jusu proteguojamuju zinutes po nosim  mirksiukas.gif
Va sita svarbiausiai isiminkit ar uzsiskaugkit, kaip patogiau  mirksiukas.gif

Didesnės šiukšlės, supistos hipokritės už tave visam forume nėra. Nu ką tu ką tu, kokia transų teisių gynėja🤣
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 19, 20:57)
Tai,kad ten dauguma tokios, tiek, kad zodyna valdo, o bobute tokie priekvaise ir tiek.

Aš abejoju, ar tu bent vidurinę baigus😄 Laikaisi įsikibus chroniaus birkos, nes nei mokslų baigei, nei save su vaikais išlaikytum, forume leidi savo nykias dienas
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 19, 21:02)
mes savo laiku cia neblogai zvygavom mamkose, kol samadūros kelios nepasirode mamkose.

Bet už tuos pasižvygavimus iš banų neišlįsdavai😀
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 19, 21:11)
Ji nerezgia intrigu, nei cia, nei uz mamku ribu. O tai yra didelis pliuas. Kaip rusai sako - eto dorogova stoit.

O va tu be intrigų gyvent negali, tau to reikia kaip cepelinų ir vodkės
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 19, 21:07)
Man tai patiktų, kad galima būtų be įžeidinėjimų bendrauti visiems. Gi nėra vienodų žmonių ir nuomonės ne visada sutampa. Bet kai atėjot judvi su bobute, nebeliko nieko į temą, tik viena kitos įžeidinėjimai. Anksčiau net ir su lutuke kažkaip galima buvo bendrauti. Juokinga kartais, bet nu dar kažkas į temą. Bet dabar net ir normalios narės pagiežą pradėjo lieti. Visai neįdomu tas negatyvas, bandai skaityti, žiūri, kad apart išsivėmimo nieko daugiau nebėra.

Atsimink visam savo likusiam gyvenimui, paklausyk manęs, normalus zmogus nepasidarys išgama. NIEKADA. Tik isgama gali slėptis...iki tam tikro laiko, reikia tik trigerio, kad baisus zmogus parodytu savo tikra veida.

Ne as kalta, kad teletabes issirinko tavo tema ir nepasakok pasaku, kad viskas buvo gerai. As skaiciau 'tą gerumą' pries pradedant šandinti teletabes. Bent sau nemeluok. Pasirinkai teletabiu pusę - good for you, bet negalvok, kad viena subine uzsesi dvi kedes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 gegužės 2021 - 21:30
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 19, 21:25)
ne ji nerase, nei vienoje zinuteje,kad man rase, ji rase, kad kazkokia panasia zinute kazkam rase, pries metus, kai bobutes kaciukas padvese...

Gyvūnai miršta, o sąvartyno šiukšlės(tu, pvz) dvesia
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 19, 22:28)
Atsimink visam savo likusiam gyvenimui, paklausyk manęs, normalus zmogus nepasidarys išgama. NIEKADA. Tik isgama gali slėptis...iki tam tikro laiko, reikia tik trigerio, kad baisus zmogus parodytu savo tikra veida.

Ne as kalta, kad twletabes issirinko tavo tema ir nepasakok pasaku, kad viakas buvo gerai. As skaiciqu 'tą gerumą' pries pradedant šandinti teletabes. Bent sau nemeluok. Pasirinkai twletabiu pusę - good for you, bet negalvok, kad viena subine uzsesi dvi kedes.

čia visą laiką taip buvo. Pvz. diskusijose, jei kas nepatikdavo imdavo kibti prie išsilavinimo, netikėdavo, kad oponentas aukštąją baigęs ar pan. Na ir kas, kad ne keiksmais, bet tai juk praktiškai tas pats menkinimas. Žodžiu, nieko naujo šioje temoje. Nakvišos tas noras "pabėgti" nesuvokiamas, nes vis tiek čia pati atsivelka po to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 19, 22:07)

Pšeprašem, aš "teletabių" temoj pasirodydavau kaip jaunas mėnulis. Tu tik dabar negatyvą pamatei? O pvz kai camba su pilnatine jau n metų pjaunasi per n temų, viskas norma, burbanti šika ant visų, transdebilas dergiasi ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 19, 21:32)
čia visą laiką taip buvo. Pvz. diskusijose, jei kas nepatikdavo imdavo kibti prie išsilavinimo, netikėdavo, kad oponentas aukštąją baigęs ar pan. Na ir kas, kad ne keiksmais, bet tai juk praktiškai tas pats menkinimas. Žodžiu, nieko naujo šioje temoje. Nakvišos tas noras "pabėgti" nesuvokiamas, nes vis tiek čia pati atsivelka po to biggrin.gif

Rimtai? blink.gif

Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 19, 21:35)
Pšeprašem, aš "teletabių" temoj pasirodydavau kaip jaunas mėnulis. Tu tik dabar negatyvą pamatei? O pvz kai camba su pilnatine jau n metų pjaunasi per n temų, viskas norma, burbanti šika ant visų, transdebilas dergiasi ir t.t.

Ramybės tavo sielai 4u.gif
Atsakyti