Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 19, 22:28)
Atsimink visam savo likusiam gyvenimui, paklausyk manęs, normalus zmogus nepasidarys išgama. NIEKADA. Tik isgama gali slėptis...iki tam tikro laiko, reikia tik trigerio, kad baisus zmogus parodytu savo tikra veida.

Pasirinkai teletabiu pusę - good for you, bet negalvok, kad viena subine uzsesi dvi kedes.

Tu ką tik save išvadinai nenormalia😄

Ir kur tai man girdėta🤣 "Pasirink, kurioj pusėj būsi" "Atsakyk! Nuo tavo atsakymo priklausys, kaip su tavim bendrausiu" Ir taip kalba žmogus, kuris atseit nesureikšmina forumo🤣 Artiste tu sudegusio teatro
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 19, 22:36)

kuo rimčiausiai. Inteligentėm save laikančios taip daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 19, 23:28)
Atsimink visam savo likusiam gyvenimui, paklausyk manęs, normalus zmogus nepasidarys išgama. NIEKADA. Tik isgama gali slėptis...iki tam tikro laiko, reikia tik trigerio, kad baisus zmogus parodytu savo tikra veida.

Ne as kalta, kad teletabes issirinko tavo tema ir nepasakok pasaku, kad viskas buvo gerai. As skaiciau 'tą gerumą' pries pradedant šandinti teletabes. Bent sau nemeluok. Pasirinkai teletabiu pusę - good for you, bet negalvok, kad viena subine uzsesi dvi kedes.

Man visiškai neskauda, gali mane teletabe ar kaip tik nori vadint, jei tau nuo to lengviau. Nelindau niekam į šikną ir niekad nelojau pagal kažkieno komandą. Bet klampot po vėmalus man nepatinka, nesvarbu ar tai teletabių ar acto uostytojų vėmalai. Kažkaip pati po išsiterlioji.... Visad, ir gyvenime, stengiuosi palikti kompaniją kur verda apkalbos ar šaipymasis vienas iš kito.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 19, 21:40)
Man visiškai neskauda, gali mane teletabe ar kaip tik nori vadint, jei tau nuo to lengviau. Nelindau niekam į šikną ir niekad nelojau pagal kažkieno komandą. Bet klampot po vėmalus man nepatinka, nesvarbu ar tai teletabių ar acto uostytojų vėmalai. Kažkaip pati po išsiterlioji.... Visad, ir gyvenime, stengiuosi palikti kompaniją kur verda apkalbos ar šaipymasis vienas iš kito.

Brangioji, gi pati rasei ' nu ir kas, jei dabar mane lqikys teletabe'
Nu ir niekas. Valio. Cia tavo pasirinkimas, kas priestarauja?
Maja, eik i uzdara tema, kur ir buvai nuejus. Uzmirsk, kad kazkada cia buvo tavo tema.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 19, 22:36)

Rimtai. Čia aš tuo abejojau ir abejoju iki šiol. Nei vienas "magistrės" sakinys to neišsklaidė.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 19, 21:39)

Matai, asperskaiciau tik paskutiniu keliu dienu p8stus, tai mane nupurte. Galvojau, kad cia teletabiu kaltė, bet jeigu ne tik jų, tai sita tema yra baisi.

Burbanciai plaukai pasistoja.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 19, 22:39)

Taip. Ir darys!
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 05 19, 21:44)
Rimtai. Čia aš tuo abejojau ir abejoju iki šiol. Nei vienas "magistrės"  sakinys to neišsklaidė.

As tai tada nusiplaunu rankas, jei cia ir pries twletabes buvo ne kas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 19, 22:32)
čia visą laiką taip buvo. Pvz. diskusijose, jei kas nepatikdavo imdavo kibti prie išsilavinimo, netikėdavo, kad oponentas aukštąją baigęs ar pan. Na ir kas, kad ne keiksmais, bet tai juk praktiškai tas pats menkinimas. Žodžiu, nieko naujo šioje temoje. Nakvišos tas noras "pabėgti" nesuvokiamas, nes vis tiek čia pati atsivelka po to biggrin.gif

Tu nelabai ką baigus, tai iki šiol skaudu prisimint? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 19, 23:35)
Pšeprašem, aš "teletabių" temoj pasirodydavau kaip jaunas mėnulis. Tu tik dabar negatyvą pamatei? O pvz kai camba su pilnatine jau n metų pjaunasi per n temų, viskas norma, burbanti šika ant visų, transdebilas dergiasi ir t.t.

Ant cambalos aš senai ignorą uždėjus, nežinau ar yra smarkiau besidergiančių (net jūs abi su burbančia atrodot geriau biggrin.gif ) ir lutukei kažkada ignorą buvau uždėjus, bet jos pezalus paskaityti kaip anekdotus galima, o kitose temose nelabai ir lankydavausi. Galvojau ir jus su burbančia užblokuot, bet ir kitos pradėjo kaip gatvinės elgtis, tai belieka visai temai ignorą uždėt arba visai SM.
Bet negi taip sunku normaliai bendraut ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 19, 23:39)
Tu ką tik save išvadinai nenormalia😄

Nu ka. Sios dienos planas puikiai pavyko... Tave izoliavo normalios moterys, cambalos manau irgi nepriims.
Dabar pats laikas uzdeti ignora tokioms ir galit rasinet pacios sau.

Visos kitos pabego deka taves. Linkiu joms gero laiko ramiai bandraujant.
Ignoras
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 05 19, 21:48)
Tu nelabai ką baigus, tai iki šiol skaudu prisimint? laugh.gif

Ka jus cia veikiat? Uzdaroj temoj neidomu?
To ir rwekejo tiketis.
Atsakyti