QUOTE(Monteverte @ 2021 05 20, 20:09)
tai kur tau patogu tu skaitai? tai kodėl nepasižiūri ar jungiausi per kalėdas 25 dieną? tada laisvai galėsi sužinoti ar tai aš ar cambala patologinė melagė. O kol nepasižiūrėjai, tai dūsk atmata
neatsimenu. Matomai labai jau neaiškiai surašė ir atmata bei šiukšle neišvadino už tai cambalos. Tai kai dabar ateis ir išvadins taip cambalą, tada aš ją net išbučiuosiu į žandus sutikus lauke
Papildyta:
ir aš galiu pasakyti - tai netiesa. Patenkinta?
O dabar toliau laukiu cambalos išvadinimu šiukšle ir atmata. Prašom iš eilės: Montekrista, Mylimukė, Bobulka. Vien, du, trys

neatsimenu. Matomai labai jau neaiškiai surašė ir atmata bei šiukšle neišvadino už tai cambalos. Tai kai dabar ateis ir išvadins taip cambalą, tada aš ją net išbučiuosiu į žandus sutikus lauke

Papildyta:
ir aš galiu pasakyti - tai netiesa. Patenkinta?
O dabar toliau laukiu cambalos išvadinimu šiukšle ir atmata. Prašom iš eilės: Montekrista, Mylimukė, Bobulka. Vien, du, trys

Nesusireikšmink tu tiek, vargeta. Kam rūpi kada tu jungeis? Nebent tik tau pačiai😂 ir nesivartyk čia, esi patologinė melagė, tai žino visi, kam teko su tavim susidurti forume. Vv nicku buvai pagarsėjus kaip totali psichinė, dėl to ir dingai panrukus uodegą ir atėjai vėl, bet juk nenuslėpsi proto sutrikimo. Taip kad pati ir dusk, sąvartyno šiukšle