Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(mjforever @ 2021 05 20, 21:48)
nežinau, kodėl įsikandai tą skaičių. Jis tavo sąmokslo teroriją įrodo, matyt.

Nes tai mokslininku paskelbti skaiciai gauti padalinus mirusius skaiciu kuris daug maz zinomas is APSKAICIUOTO uzsikretusiu skaiciaus iskaitant zmones kurie niekur nedeklaravo, kad sega ar net nesirgo. Kai kuriose Vokietijos dalyse tyre zmoniu turinciu antikunius skaiciu lyginant su nustatytais uzsikretusiais ir rado, kad tokiu kelis kart daugiau.

Buvo linkas, net Delfis spausdino ta skaiciu rudeni.

Galu gale juk buvo tas baisus eksperimentas su zmonemis laineryje.
Ten visus ne karta testavo ir tiksliai viska suskaiciavo. Ten mirtingumas buvo 3 procentai, bet amziaus vidurkis juk buvo 70 metu. (tipiski tokiu cruizu keleiviai)
Juk visuomeneje amziaus vidurkis yra visai kitas.
Vien tai jau persa atitinkama isvada

https://www.ncbi.nlm...les/PMC7403638/
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 20, 21:55)
nes daug skaudžiau kai tyčiojamasi iš kažkokios negalios

Maan tai juokinga, kai nagrineja mano "vyriskus" sugebejimus ar parametrus.
Taip bando izeisti... Na bent pagalvotu, kaip ikasti lavinttu savo prota, o dabar
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 20, 21:50)
cija.
Per 20 mtu, kai ta tema placiau domimasi nemaciau nei vieno normalaus straipsnio, kur zmogiskai pateikta situacija....
Rusijoje, neziurint tos visuomenes grubumo, kur kas zmoniskiau viskas pateikiama. O cia kazkokie kliedesiai, apie kazkokius norus kazkuo tapti (kuo nesi).

kas, tiksliau ne taip ?

beje, Roterdame vienas iš vedėjų yra translytis.

Testas. Kas ?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 20 gegužės 2021 - 20:05
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 20, 21:55)
O ir tikiu mokslu,

Kodel tada tas melas is akademines visuomenes... Tokiu dalyku man neteko matyti, net SSSr laikais. Na Stalino laikais ten kazkas buvo tokio
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 20, 20:55)
Nežinau kaip tau, bet man būtų buvę žiauriai skaudu, kai cambsė tyčiojosi iš "nevaisingos" "bevaikės", norėjo įžeisti Montevertę, bet įžeidė ir kitas, kurios negali susilaukti (bent man būtų didžiausias įžeidimas). Ką apie mane prikūria, tai gėlytės, nes daug skaudžiau kai tyčiojamasi iš kažkokios negalios (negalėjimas susilaukti vaikų dažnai moteriai skaudesnė tema nei neįgalumas). Nes aš nežinau didesnio džiaugsmo gyvenime, nei duoti kažkam gyvybę, galėčiau vežimėlyje važinėti ar kitą negalią turėti, bet susitaikyti su nevaisingumu sunkiai. Man tai būtų dižiausias įžeidimas.

Ką Cambala daro yra SM katastrofa, būtent į jokias slaptas temas, kur bus ši persona aš neisiu. Čia esu su Jumis solidari.

Bet. Montevertė tikrai ne geresnė. Aš dar gyniau Cambalą, kai Monteverė iš jos ir jos sergančios mamos tyčiojosi.
Paskui gyniau Montevertę nuo Cambalos - taip, dėl vaikų.

Bet paskui gavau tiek iš Cambalos, kad dabar tikrai neisiu niekur, kur ji.

O Montevertė - ji baisiau nei Cambala. Todėl aš iš principo būsiu tik bendrose temose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 20 gegužės 2021 - 20:10
QUOTE(mjforever @ 2021 05 20, 22:04)
kas, tiksliau ne taip ?
beje, Roterdame vienas iš vedėjų yra translytis.

Testas. Kas ?

Tur but ta dvimetrine...
MB nuomone
Dar su visu veidu nupiestu... Ant stulpo galima butu irgi moteri nupiesti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 20 gegužės 2021 - 20:13

OMG kas cia vyksta.

Pastinininke,  as suprantu kad jus ant manes pykstate, tas naturalu, bet nesikiskite kur nieko nezinot. Ka mylimuke pasake, ant ko ji turi aki? As tada nem9kejau foto ir az perkelt, siuliau jai gyvai parodyt pilnatines debilizmusm  Mylimuke  burbos pezalais patikejo, neva mano vyras misku kirtimo vadovas🤣.

Jus nesikiskit i tuos aiskinimusis, nes nieko nezinot nuo ko viskas, kas ir kaip.. Monteverte yra totali melage. Reakcija i jos sena Viciuos Vici nica tik tai patvirtina.

Moderatoriu nebera, Nakvisa rado gera buda kaip nesikt nors vienoje temoje ir bendrauti draugiskai, net jei ir nuomones totaliai skiriasi. 

Dabar tik rinktis belieka.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 05 20, 22:06)

O Montevertė - ji baisiau nei Cambala.

Na galima sutikti is dalies. Montaverte rietynes kursto, bet nemaciau, kad ji iseitu is proto ta bedarydama.

O kitos iseina.

Jei ka tai as sugebu zmones isvesti is proto.

cambalos problema, kad jai uzeina ir ji nesivaldo.

Diskusijoms svarbu zmogaus valdymasis, nes visokiu momentu buna. Nesivaldantys elgiasi destruktyviai net savo atzvligiu.

Kurstyti tokius zmones nera gal kilnus uzsiemimas, bet vis del to ... cia ne ligonine ir ne vaiku darzelis, Zmones turi uz savo veiksmus atsakyti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 20, 22:02)
Nes tai mokslininku paskelbti skaiciai gauti padalinus mirusius skaiciu kuris daug maz zinomas is APSKAICIUOTO uzsikretusiu skaiciaus iskaitant zmones kurie niekur nedeklaravo, kad sega ar net nesirgo.  Kai kuriose Vokietijos dalyse tyre zmoniu turinciu antikunius skaiciu lyginant su nustatytais uzsikretusiais ir rado, kad tokiu kelis kart daugiau.

Buvo linkas, net Delfis spausdino ta skaiciu rudeni.

Galu gale juk buvo tas baisus eksperimentas su zmonemis laineryje.
Ten visus ne karta testavo ir tiksliai viska suskaiciavo. Ten mirtingumas buvo 3 procentai, bet amziaus vidurkis juk buvo 70 metu. (tipiski tokiu cruizu keleiviai)
Juk visuomeneje amziaus vidurkis yra visai kitas.
Vien tai jau persa atitinkama isvada

https://www.ncbi.nlm...les/PMC7403638/

Tu laikaisi už metų senumo analizių, darytų iš pradinių skaičių blink.gif biggrin.gif
Lotynų amerikos visuomenė yra jauna, bet mirtingumo rodikliai didžiuliai. Juk virusas evoliucionuoja.
https://de.statista....-nach-laendern/
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 05 20, 22:06)
Ką Cambala daro yra SM katastrofa, būtent į jokias slaptas temas, kur bus ši persona aš neisiu. Čia esu su Jumis solidari.

Bet. Montevertė tikrai ne geresnė. Aš dar gyniau Cambalą, kai Monteverė iš jos ir jos sergančios mamos tyčiojosi.
Paskui gyniau Montevertę nuo Cambalos - taip, dėl vaikų.

Bet paskui gavau tiek iš Cambalos, kad dabar tikrai neisiu niekur, kur ji.

O Montevertė - ji baisiau nei Cambala. Todėl aš iš principo būsiu tik bendrose temose biggrin.gif

Nežinau ar baisiau, Montevertė nėra piktybinė, viauksi ir tiek, man ji panaši į jorkšyra, na o cambala į pitbulį (net nežinau, gal ji tokį ir augina biggrin.gif , sako žmonės su augintiniais supanašėja biggrin.gif ). Taip ir pagalvojau, kad tu ten neisi, aš per anksti nuėjau, nežinojau, kad ji ten bus priimta.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 20, 22:07)
Tur but ta dvimetrine...
MB nuomone
Dar su visu veidu nupiestu... Ant stulpo galima butu irgi moteri nupiesti

Aš galvoju, kad paskutinė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 05 20, 22:19)
Tu laikaisi už metų senumo analizių, darytų iš pradinių skaičių  blink.gif  biggrin.gif
Lotynų amerikos visuomenė yra jauna, bet mirtingumo rodikliai didžiuliai. Juk virusas evoliucionuoja.

Maziau tikek korumpuota Lotynu Amerika.
Jei tas virusas butu pavojingas tai griztu i Europa ir visus nusienautu.
Kol kas Brazilijos mirtingumas toks kaip Italijos ar Belgijos.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 05 20, 21:11)
As tada nem9kejau foto ir az perkelt, siuliau jai gyvai parodyt pilnatines debilizmus

kaip imanoma parasyti neprisijungus, ka debile? nebepezek apsisikus savo durna galva
bet koks narys kuris ntki, gali permano profli paziureti ar jungiausi per kaledas ir baigtas darbas. Atmata tu nelaiminga
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 20, 20:20)
Nesivartyk, sąvartyno šiukšle. Ir dar tau, šiukšle, pasakysiu, camba jei ir sukūrė, tai sukūrė apie tave, šiukšle, o ne apie niekuo dėtus žmones, kaip padarė karpa. Skirtumo nejauti? Vienžo, pašla nx, atmata

kas cia nieko deta? tu atmata? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 20, 20:26)
Gyvūną? Ji apšmeižė moonte, montekristą, žmones, kurie jai nieko nepadarė, nei tiek nesuvoki su savo ruešuto dydžio smegenėlėm, šiukšle tu sąvartyno.
Ką ką? 🤣 Iš kur mėtoma?🤣 Šiukšle, mano fb anketa ta pati nuo pat sūkurimo, tai ką čia bandei pasakyt?

tai atmatos jos, gi neapgyne manes, kai cambala nesamones kure
pati rasei kaip maudavai is gyvunu fb, nes nebegaledavai, susiesdavai. Nu ir melage patologine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 20, 21:30)
tai atmatos jos, gi neapgyne manes, kai cambala nesamones kure
pati rasei kaip maudavai is gyvunu fb, nes nebegaledavai, susiesdavai. Nu ir melage patologine smile.gif

O kodėl tave, sąvartyno atmatą, reikėtų gint?

Bet tu rimtai adaptuota😱 Tu biškį skiri, kai pats išeini ir bet kada gali sugrįžti ta pačia anketa tuo pačiu vardu nuo to, kai užbaninan kaip pvz tave?😂 Nelabai, ane? Esi patologinė melagė nesusivokianti sąvartyno šiukšlė
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 20, 20:19)
Tu pati dėl to paties iš facebooko mėtoma buvai kaip aš.

Tai ar mėtoma buvau, ar pati išeidavau, a, sąvartyno šiukšle? bigsmile.gif 😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 20 gegužės 2021 - 20:36