Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 15, 14:57)

Meluojat, neapykanta kyla nuo melo. Kas skatina korupcija ivardinsit? ir kaip?

Tu skatini korupciją. Išsidavei, kad tavo socialinė norma yra korupcija.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 15, 18:37)
kaip dabar kaukėm

taigi, bet kiek taip gyvensi ?
Papildyta:

Prasidėjus COVID-19 pandemijai, mokslininkams buvo aišku, kad iš jos išsivaduoti galėsime, kai bus sukurti skiepai. Dabar, kai jau turime net keletą skirtingų patvirtintų saugių ir efektyvių vakcinų, plinta daug melagingos informacijos, kuri gąsdina žmones.

Šiame video aptarsime pagrindines dabar patvirtintas vakcinas, papasakosime apie imunitetą, bei kam jam reikalingi skiepai.

https://youtu.be/uzHoJAiXvnM
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2021 06 15, 12:32)
Pažiūrėjau kaip tie  tradicinių šeimų  gynėjai elgiasi. Jiems kiti , ne tokie kaip jie , yra ne žmonės.

Tu esi lezbė, kuri savo laiku bijojo pasakyti twvams, jog myli moteris? Kitaip nenusišnekėtum. Jaunystės trauma, ne kitaip.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 06 15, 07:52)
Parduodu kepuraites iš folijos!!!Apsaugo nuo skiepųcovidoateiviųmokslovaldžios ir tt.  Visi sąmoningi prašau kreipkitės, kepurėlės kaina tik 20 eurų!!

Kas nors suprato ką cia sušnekėjo is urvo išlindusi teletabė?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 06 15, 18:01)
Papildyta:
Papildyta:

Prasidėjus COVID-19 pandemijai, mokslininkams buvo aišku, kad iš jos išsivaduoti galėsime, kai bus sukurti skiepai. Dabar, kai jau turime net keletą skirtingų patvirtintų saugių ir efektyvių vakcinų, plinta daug melagingos informacijos, kuri gąsdina žmones.

Šiame video aptarsime pagrindines dabar patvirtintas vakcinas, papasakosime apie imunitetą, bei kam jam reikalingi skiepai.

Jus issipagiriokit pries cia rasydamos, o tai nei suprantat, ka skaitot, nei suprasi is kokiu kliedesiu rasot biggrin.gif

video paziurek vaizdus is Kinijos, kaip si pandemija prasidejo , gelbetojai blyn....
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 06 15, 17:25)
tai kaip Tu apsisaugosi, jei šalia tavęs čiaudės virusu ?

Tam mes turim imuniteta, kuris saugo ne tik nuo to viruso, bet nuo visu kitu simtu ar gal net tukstanciu virusu, bakteriju ir t.t. O kad imunitetas veiktu gerai, reikai sveikai gyventi, ne mcdonalde maitintis, sportuoti, graziai galvoti, maziau pykti, lieti pagiezas mirksiukas.gif ... ir nedekok irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 birželio 2021 - 17:44
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 15, 19:43)
O kad imunitetas veiktu gerai, reikai sveikai gyventi, ne mcdonalde maitintis, sportuoti, graziai galvoti, maziau pykti, lieti pagiezas  mirksiukas.gif ... ir nedekok  irnesakyk.gif

Matai kitu nuomoniu yra... Nuo ligu apsaugos nesibaigiancios injekcijos ir tabletes. Dar laikymas konclageriuose karantino stovyklose.

Pries keliasdesimt metu skaiciau knyga, kad ateities pasaulis pasidalino i tokia mokslu paremnta zmonijos dali, kuri tiek degradavo, kad jau nelabai galejo pajudet kokie silpni jie buvo, bet juos saugojo aparatai ir tchnologijos tuos ju drebancius vos gyvus kunelius... Nuo visko.
O kita dalis buvo laukiniai, kurie laikesi toliau ir buvo stiprus istvermingi . Jei gerai pamenu viena diena tuos bejegius sudorojo... Kitu atveju tos masinos butu juos sudorojusios
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 15, 19:43)
Jus issipagiriokit pries cia rasydamos, o tai nei suprantat, ka skaitot, nei suprasi is kokiu kliedesiu rasot  biggrin.gif

video paziurek vaizdus is Kinijos, kaip si pandemija prasidejo , gelbetojai blyn....
Papildyta:

Tam mes turim imuniteta, kuris saugo ne tik nuo to viruso, bet nuo visu kitu simtu ar gal net tukstanciu virusu, bakteriju ir t.t. O kad imunitetas veiktu gerai, reikai sveikai gyventi, ne mcdonalde maitintis, sportuoti, graziai galvoti, maziau pykti, lieti pagiezas  mirksiukas.gif ... ir nedekok  irnesakyk.gif

tai tau gresia išnykti. Esi pikta ir pagiežinga, išvien prie kompo sėdi, gražių minčių neturi.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 06 15, 18:01)
Papildyta:
Papildyta:

tiek, kiek reikės smile.gif
o dabar mokslininkai jau rašo, kad kovid niekad nesibaigs, tai? kiek jūs skiepysitės? kiek organizmas neš?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 15, 18:53)
Matai kitu nuomoniu yra... Nuo ligu apsaugos nesibaigiancios injekcijos ir tabletes. Dar laikymas konclageriuose karantino stovyklose.

Pries keliasdesimt metu skaiciau knyga, kad ateities pasaulis pasidalino i tokia mokslu paremnta zmonijos dali, kuri tiek degradavo, kad jau nelabai galejo pajudet kokie silpni jie buvo, bet juos saugojo aparatai ir tchnologijos tuos ju drebancius vos gyvus kunelius... Nuo visko.
O kita dalis buvo laukiniai, kurie laikesi toliau ir buvo stiprus istvermingi . Jei gerai pamenu viena diena tuos bejegius sudorojo...  Kitu atveju tos masinos butu juos sudorojusios

ne veltui aš vis vyrui sakau, kad liks normaliam gyvenimui tik kokia atoki sala smile.gif negyvensi gi kaip nežmogus ir neleisi kūnui laboratorija tapti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 15, 18:53)

O kita dalis buvo laukiniai, kurie laikesi toliau ir buvo stiprus istvermingi . Jei gerai pamenu viena diena tuos bejegius sudorojo...  Kitu atveju tos masinos butu juos sudorojusios

Na jo, daug panasios tematikos kinu ir knygu...Manau iki to nedaeis, patys save susinaikins su tom technologijom... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 06 15, 19:02)
tai tau gresia išnykti. Esi pikta ir pagiežinga, išvien prie kompo sėdi, gražių minčių neturi.

o jau ziuriu ant rukymo zoles perejai fantazija liejasi laisvai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 15, 14:47)
jūs gi raštinga. Tikrai vis dar jumis tikiu, kad pati gebėsite susirasti ilgalaikius vakcinavimo šalutinius efektus tiek žmonėms, tiek gyvūnams. Kovid tik viena iš ligų, juk ne tik nuo jos brukami skiepai, tai dabar nekiškite tik kovido. Juk dėdami į šuns dienas oponentus juos vadinate antivaxeriais, o antikovidvakseriais. Tiesa?

tikrai taip, daugiau šansų ilgiau likti sveiku. Žinoma, saugant save, o ne specialiai žalojant, specialiai nesisaugant.

Būtent , esu raštinga ir tikrai jei lyginti su jumis, apie imunologiją išmanau kaip profesorius. Taip kad nerašote, nes negebėtumėte paaiškinti mechanizmo, net supaprastintą schemą pakišus po nosim. Ir googlas nepadės.
Jūs išskyrėte savo žinutėje covid, aš tik jus
citavau.

Vakcinos yra prevencija. Tai nėra žalojimas. Netgi tų banalių ligų išvengimas dėl vakcinacijos, padeda išvengti medikamentų vartojimo įsisirgus. Saugok save kiek nori, bet tarkim vėjaraupių virulentiškumas yra 95- 98 proc. Mano prioritetų sąraše nėra drybsojimas lovoje dėl ligos. Antibiotikai gydant komplikacijas išderina žarnyno biomą iki 7 metų. O žarnynas visgi yra didžiausias imuninis veikėjas.

QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 15, 18:27)
Tu esi lezbė, kuri savo laiku bijojo pasakyti twvams, jog myli moteris? Kitaip nenusišnekėtum. Jaunystės trauma, ne kitaip.

O jūsų koks biznis kas aš esu ? jūs čia lezbių ekspertė ?

sovietinis mentalitetas - baimė. Baimė kitokio. Kitokios tikybos, išvaizdos, orientacijos. Kitaip apsirengusio, apsiskaičiusio, protingesnio.

Ir dar . Toks pastebėjimas. Jei parašai ką nors, ginančio nuo aklos neapykantos pliūpsnių, medikus, kariuomenę, valdžią, mokytojus, homoseksualus ir t.t. ir t. p. kas kart metamas tas pats argumentas: tai jau esi klano dalis ir bandai juos ginti, Seime sėdi ir juos gini, teisėsaugoje dirbi ir juos gini, operuoji ligonius ir gini tuos žudikus, mokai vaikus ir gini guos veltėdžius. Pasikeiskit plokštelę.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2021 06 15, 22:00)

Vakcinos yra prevencija. Tai nėra žalojimas.

Propoganda. Viskas sudetingiau

https://www.statnews...could-be-worse/

https://eu.usatoday....ses/6889390002/

“COVID is deranging the immune system,” said John Wherry, director of the Penn Medicine Immune Health Institute and another co-author of the January study. “Some patients, from their very first visit, seem to have an immune system in hyperdrive.”
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2021 06 15, 21:00)
Būtent , esu  raštinga ir tikrai jei lyginti su jumis, apie imunologiją išmanau kaip profesorius. Taip kad nerašote, nes negebėtumėte paaiškinti mechanizmo, net supaprastintą schemą pakišus po nosim. Ir googlas nepadės.
citavau.

Vakcinos yra prevencija. Tai nėra žalojimas. Netgi tų banalių ligų išvengimas dėl vakcinacijos,  padeda išvengti medikamentų vartojimo įsisirgus. Saugok save kiek nori, bet tarkim vėjaraupių virulentiškumas yra 95- 98 proc. Mano prioritetų sąraše nėra drybsojimas lovoje dėl ligos. Antibiotikai gydant komplikacijas išderina žarnyno biomą iki 7 metų. O žarnynas visgi yra didžiausias imuninis veikėjas.

tai dabar visi tik kovid kovid, o juk realybėje žmonės dar priedo ir nuo kitų ligų skiepijasi. Baisu. Nenuvilkit manęs, o tai pakeisiu nuomonę dėl jūsų raštingumo. Juk net raktinius žodžius surašiau kaip galite info surasti.

Mano artimoj giminėj niekas niekada nesirgo vėjaraupiais, raudonukėm, kiaulytėm ir pan. smile.gif

prisivarius kaži kokių "baltymų" į kraują, kaži kaip bepadės žarnynas. Ne tik nuo žarnyno žmonės serga.
Atsakyti
2024 metai.
Tevas aiskina sunui:
"Vaikeli mokinkis, nes kitaip turesi dirbti darba kur kas menesi turesi skiepytis"
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2021 06 15, 21:00)
Būtent , esu  raštinga ir tikrai jei lyginti su jumis, apie imunologiją išmanau kaip profesorius. Taip kad nerašote, nes negebėtumėte paaiškinti mechanizmo, net supaprastintą schemą pakišus po nosim. Ir googlas nepadės.
citavau.

Vakcinos yra prevencija. Tai nėra žalojimas. Netgi tų banalių ligų išvengimas dėl vakcinacijos,  padeda išvengti medikamentų vartojimo įsisirgus. Saugok save kiek nori, bet tarkim vėjaraupių virulentiškumas yra 95- 98 proc. Mano prioritetų sąraše nėra drybsojimas lovoje dėl ligos. Antibiotikai gydant komplikacijas išderina žarnyno biomą iki 7 metų. O žarnynas visgi yra didžiausias imuninis veikėjas.
O jūsų koks biznis kas aš esu ? jūs čia lezbių ekspertė ?

sovietinis mentalitetas - baimė. Baimė kitokio. Kitokios tikybos, išvaizdos, orientacijos. Kitaip apsirengusio, apsiskaičiusio, protingesnio. 

Ir dar . Toks pastebėjimas. Jei parašai ką nors,  ginančio nuo aklos neapykantos pliūpsnių,  medikus, kariuomenę, valdžią, mokytojus, homoseksualus ir t.t. ir t. p. kas kart metamas tas pats argumentas: tai jau esi klano dalis ir bandai juos ginti, Seime sėdi ir juos gini, teisėsaugoje dirbi ir juos gini, operuoji ligonius  ir gini tuos žudikus, mokai vaikus ir gini guos veltėdžius. Pasikeiskit plokštelę.

Mirtis ar neigalumas, visai nezalojimas? unsure.gif
Kiek zinau vakcinuotu vaiku tai neisvenge antibu iki 7m, maniskiai nevakcinuoti ju nevartojo. mirksiukas.gif ir ne tik mano ir draugiu, kurios nevakcinavo irgi sveikiausi vaikai...
Jusu visos zinios viena didele propaganda, pasidomekit giliau, ne reklaminius vakcinu sukius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 birželio 2021 - 20:16