QUOTE(Monteverte @ 2021 06 15, 14:47)
jūs gi raštinga. Tikrai vis dar jumis tikiu, kad pati gebėsite susirasti ilgalaikius vakcinavimo šalutinius efektus tiek žmonėms, tiek gyvūnams. Kovid tik viena iš ligų, juk ne tik nuo jos brukami skiepai, tai dabar nekiškite tik kovido. Juk dėdami į šuns dienas oponentus juos vadinate antivaxeriais, o antikovidvakseriais. Tiesa?
tikrai taip, daugiau šansų ilgiau likti sveiku. Žinoma, saugant save, o ne specialiai žalojant, specialiai nesisaugant.
Būtent , esu raštinga ir tikrai jei lyginti su jumis, apie imunologiją išmanau kaip profesorius. Taip kad nerašote, nes negebėtumėte paaiškinti mechanizmo, net supaprastintą schemą pakišus po nosim. Ir googlas nepadės.
Jūs išskyrėte savo žinutėje covid, aš tik jus
citavau.
Vakcinos yra prevencija. Tai nėra žalojimas. Netgi tų banalių ligų išvengimas dėl vakcinacijos, padeda išvengti medikamentų vartojimo įsisirgus. Saugok save kiek nori, bet tarkim vėjaraupių virulentiškumas yra 95- 98 proc. Mano prioritetų sąraše nėra drybsojimas lovoje dėl ligos. Antibiotikai gydant komplikacijas išderina žarnyno biomą iki 7 metų. O žarnynas visgi yra didžiausias imuninis veikėjas.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 15, 18:27)
Tu esi lezbė, kuri savo laiku bijojo pasakyti twvams, jog myli moteris? Kitaip nenusišnekėtum. Jaunystės trauma, ne kitaip.
O jūsų koks biznis kas aš esu ? jūs čia lezbių ekspertė ?
sovietinis mentalitetas - baimė. Baimė kitokio. Kitokios tikybos, išvaizdos, orientacijos. Kitaip apsirengusio, apsiskaičiusio, protingesnio.
Ir dar . Toks pastebėjimas. Jei parašai ką nors, ginančio nuo aklos neapykantos pliūpsnių, medikus, kariuomenę, valdžią, mokytojus, homoseksualus ir t.t. ir t. p. kas kart metamas tas pats argumentas: tai jau esi klano dalis ir bandai juos ginti, Seime sėdi ir juos gini, teisėsaugoje dirbi ir juos gini, operuoji ligonius ir gini tuos žudikus, mokai vaikus ir gini guos veltėdžius. Pasikeiskit plokštelę.