Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

Labai sudtinga gincytis su zmonemis kurie naudoja primityvuu prakticizma:

"Nesamone, kad pavojinga gabent narkotikus. Va gabenu jau pora metu nei manes pagavo nei ka, o kiek uzdirbau"
Kai jau pasodina tai jau nera prasmes ir diskutuot.
Dabar cia badosi vakcinomis... Na gal tikrai pavyks ir nieko nebus. O jei ne taii tiesiog nebus su kuo diskutuot.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 15, 21:11)
tai dabar visi tik kovid kovid, o juk realybėje žmonės dar priedo ir nuo kitų ligų skiepijasi. Baisu. Nenuvilkit manęs, o tai pakeisiu nuomonę dėl jūsų raštingumo. Juk net raktinius žodžius surašiau kaip galite info surasti.

Mano artimoj giminėj niekas niekada nesirgo vėjaraupiais, raudonukėm, kiaulytėm ir pan. smile.gif

prisivarius kaži kokių "baltymų" į kraują, kaži kaip bepadės žarnynas. Ne tik nuo žarnyno žmonės serga.

mes visi persirge su vyru vaikysteje, vaikai irgi vaikysteje, paprastos ligos.
Atsakyti
Kaip rezimai visaip spekuliuoja duomenimis

https://www.telegrap...s-dont-show-us/

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 15, 22:11)
Mano artimoj giminėj niekas niekada nesirgo vėjaraupiais, raudonukėm, kiaulytėm ir pan. smile.gif

Nu kažkokia koščėjų nemirtingųjų giminė. Niekas neserga. Tu tiesiog nežinai ir žinoti nenori.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 06 15, 23:08)
Nu kažkokia koščėjų nemirtingųjų giminė. Niekas neserga. Tu tiesiog nežinai ir žinoti nenori.

As savo vaiku neleidau i darzeli (exe augino) tai niekuo nesirgo. Kas cia ypatingo?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 15, 20:49)
tiek, kiek reikės smile.gif
o dabar mokslininkai jau rašo, kad kovid niekad nesibaigs, tai? kiek jūs skiepysitės? kiek organizmas neš?

o kiek persirgsi ? šitas virusas smūgiuoja organų nesirinkdamas. Kiek tai organizmas neš ? Persirgę irgi imuniteto su laiku netenka. Skiepo žala jūsų sufantazuota. O viruso persirgimo - ne. Mano bendradarbė persirgo kovo mėnesį, dar nėra atsistačiusi.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 06 15, 22:08)

serga, bet ne tokiomis ligomis. Ir tai tik įrodo, kad negalima į visus vienodai žiūrėti ir kaip gestapui kokiam visus suvarius subadyti iš eilės.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 15, 23:12)
As savo vaiku neleidau i darzeli (exe augino) tai niekuo nesirgo. Kas cia ypatingo?

manęs irgi neleido. Buvau įsitikinusi, kad niekuo nesirgau. Pasirodo, sirgau. Neseniai sužinojau. Tymais.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 15, 22:12)

aš ėjau į darželį, bet nepamenu, kad darželio vaikai sirgtų. Gal laiku mamos pamatydavo ir nevesdavo. Esu tik mačiusi mažesnius kaimynų vaikus, kai ateini pas jų brolius, seses ir išlenda jų mamos su mažesniais išteptais zelionka ir pareiškia, kad vėjaraupiai, į lauką neišeis
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 06 15, 22:16)
Skiepo žala jūsų sufantazuota.

aha, amen biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 15, 23:17)
serga, bet ne tokiomis ligomis. Ir tai tik įrodo, kad negalima į visus vienodai žiūrėti ir kaip gestapui kokiam visus suvarius subadyti iš eilės.

į ligas irgi negalima vienodai žiūrėti. Kiek jau buvo tų virusų, per 10-etį atsiradusių, ir išėjusių. Nespubėjo su skiepais, nebadė. Bet šita liga kitokia. Tai vienas skiepas per Tavo suaugusį gyvenimą ir jau panikuoji.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 06 15, 22:22)
į ligas irgi negalima vienodai žiūrėti. Kiek jau buvo tų virusų, per 10-etį atsiradusių, ir išėjusių. Nespubėjo su skiepais, nebadė. Bet šita liga kitokia. Tai vienas skiepas per Tavo suaugusį gyvenimą ir jau panikuoji.

noriu, kad mano kūnas būtų švarus. Tai mano teisė. Nenoriu sirgti kaip kiti visa puokšte civilizacijos ligų.
Atsakyti

o žemė  yra plokščia.

Atsakyti