Tai kur ta Deimantė???? A gyva????
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 17, 14:35)
tai tylėt ir laukt kol visai blogai bus? Pakistane sim korteles blokuoja 
Papildyta:
o iš ko verslui mokėti algas darbuotojams? ir kainas didina ir savo darbuotojams algas didinti. Tai kas gaunasi? Verslas į minusą praktiškai. Todėl po to arba atleidžia darbuotojų, arba kažką chimičina ir taip gaunasi užburtas ratas ir šalis tik degraduoja dar daugiau. Pameni kaip mums tikino, kad pakeitus iš lito kainos nekils?
Kainas ir minimalkę galima didinti, kai šalis ima klestėti, ateina daug naujų verslų, šalis ima masiškai daug daugiau kažko gaminti, o ne tik perpardavinėti ir kai niekas neuždaroma, kai viruso nėra.

Papildyta:
o iš ko verslui mokėti algas darbuotojams? ir kainas didina ir savo darbuotojams algas didinti. Tai kas gaunasi? Verslas į minusą praktiškai. Todėl po to arba atleidžia darbuotojų, arba kažką chimičina ir taip gaunasi užburtas ratas ir šalis tik degraduoja dar daugiau. Pameni kaip mums tikino, kad pakeitus iš lito kainos nekils?

Kainas ir minimalkę galima didinti, kai šalis ima klestėti, ateina daug naujų verslų, šalis ima masiškai daug daugiau kažko gaminti, o ne tik perpardavinėti ir kai niekas neuždaroma, kai viruso nėra.
na jei toks verlas, tai lai dirba savininkai patys, jei neturi is ko algu moketi ar lai samdo part time darbuotojus. bet tokiu tikrai nera daug verslu.
Dazniausiai verslai bujoja pvz maximos visos, savininkai milijonus kruanasi, o darbuotojam moka minimumus..
jau tikrai mazu tokiu verlsu, kad neturetu is ko algu moketi..O kur dar visas valstybinis sektorius, kuris moka grasius...
Manau, jei pakeltu zmoniskai atlyginimus visu ir tiem verlsam butu geriua, nes butu pinigu apyvartai, zmones leistu daugiau...
tai kad teoriskai Lietuva gi klesti

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 06 17, 15:09)
ne i ta tema papuolei?

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 06 17, 15:09)
Sapnuoja

https://www.gismeteo...-musu-sapnuose/
QUOTE(Ašaka @ 2021 06 17, 18:11)
"Maršiečiams" taip neatrodo:
bet jie bent kelia klausimus, priešinasi. Išmąsto kažkokių keistenybių, kad žydai atmintį ištrynė, iš Šventosios oro uosto išgabeno ar pan. Absurdas iš vienos pusė, ypač dėl Šventosios, bet jie bent kelia klausimus, nepasitiki. O jūs? Jūs gi viską iš karto priimate ką 'šventoji' valdžia nuleidžia. Nors aš jums irgi nuleidau va straipsnelį, ar skaitėte? Manote ilgai jus nuo to gins Šimonytė ar kas kitas? Nejuokinkite. Dar ne to bus. Jūs geriau įsiklausykite ką Idomucia rašo, panagrinėkite daugiau. Pati domėkitės. Kodėl skraido po visokias planetas, o pvz. sušikto plastiko nesuardo?
QUOTE(Ašaka @ 2021 06 17, 19:11)
"Maršiečiams" taip neatrodo:
As tai abejociau, kai jau pora liudininku nuskendo itartinomis ir neitiketinomis aplinkybemis.
Nu parasys, kad nuskendo kur ar iskrito besislapindama is 5 auksto
Žiėkit, apie afganus žinios, kuriuos nori priimti jūsų šviesiausieji gabriušimonyčiai. A la vertėjus. Taip ir nepasakė kur dabar tas priimtas Basiras. Tipo nelabai prisitaikė, padirbo Anupriškėse, po to išėjo, mokėsi siūti ir ketino atidaryti pardę. Bet? Kur jis? Istorija nutrūksta. Sėdi pas mus ant pašalpų, išvyko į kitą šalį?
O tas naujas a la vertėjas, talkinantis kariams net lietuviškai nepašnekėjo, angliškai pavarė
'Smagu', dar pas mus niekas nesprogdino Akropolio, tai tikriausiai jau laikas?
O tas naujas a la vertėjas, talkinantis kariams net lietuviškai nepašnekėjo, angliškai pavarė

QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 17, 09:31)
bet taip tyliai ramiai po ivairiu absurdisku skandalu uzdanga eme ir pakilo pas jus duju ir elektros kainos keik girdejau? jau ziuriu susilygino su Airijos. Ar dar yra kas zymiai pigiau kainuotu? 

Na tikrai pavydėtina klausa, sėdi Airijoje, o viskąąąą girdi kas vyksta Lietuvoje, juk lietuviškų tinklapių neskaito, ne ne ne.

QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 17, 11:49)
Bet as buciau uz mokesciu reforma,
O va čia jau man labai įdomu. Trumpai kokią reformą siūlai?
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 17, 14:24)
sakau reiktu sumazinti mokescius taip ir padidetu atlyginimai.
Ir čia man patiko. Vėlgi, kad nebūtų tuščias kalbėjimas, trumpai kokius sakai mokesčius reikia mažinti, kiek padidėtų pav. vidutinė alga, kaip ir kuo kompensuosi mokesčių sumažėjimą?
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 17, 19:18)
bet jie bent kelia klausimus, priešinasi. Išmąsto kažkokių keistenybių, kad žydai atmintį ištrynė, iš Šventosios oro uosto išgabeno ar pan. Absurdas iš vienos pusė, ypač dėl Šventosios, bet jie bent kelia klausimus, nepasitiki. O jūs? Jūs gi viską iš karto priimate ką 'šventoji' valdžia nuleidžia. Nors aš jums irgi nuleidau va straipsnelį, ar skaitėte? Manote ilgai jus nuo to gins Šimonytė ar kas kitas? Nejuokinkite. Dar ne to bus. Jūs geriau įsiklausykite ką Idomucia rašo, panagrinėkite daugiau. Pati domėkitės. Kodėl skraido po visokias planetas, o pvz. sušikto plastiko nesuardo?
Atsiprašau, bet Jūsų keliamos nuorodos man pasirodė neįdomios, todėl naujų jau kuris laikas neatsidarinėju, Įdomučia įžvelgiamos paralelės su sovietmečiu, brežnevais ir stalinais man neįdomios ir atitrūkę nuo realybės, atsiprašau, Idomučia, bet yra kaip yra. Kad Šimonytė ar dar kas nors kitas mane gintų, nei prašau, nei man to reikia.
QUOTE(Ašaka @ 2021 06 17, 19:34)
Atsiprašau, bet Jūsų keliamos nuorodos man pasirodė neįdomios, todėl naujų jau kuris laikas neatsidarinėju, Įdomučia įžvelgiamos paralelės su sovietmečiu, brežnevais ir stalinais man neįdomios ir atitrūkę nuo realybės, atsiprašau, Idomučia, bet yra kaip yra. Kad Šimonytė ar dar kas nors kitas mane gintų, nei prašau, nei man to reikia.
Šitą vertėtų atsidaryti. Bet kaip norite, galite ir toliau būti akla, įsivaizduodama, kad viską žinote ir taip.
Bet su plastiku ir Marso užkariavimais taip nieko ir nepasisakėte. Kodėl? Kas svarbiau mūsų planetai?
Dėl Idomucia, tai jūs ne ten akcentus dedate. Brežnevai čia tik šiaip, palyginimui jums pabaksnoja. Jūs visai neanalizuojate ką jis apie ateitį sako ir veltui
QUOTE(Ašaka @ 2021 06 17, 20:34)
Įdomučia įžvelgiamos paralelės su sovietmečiu, brežnevais ir stalinais man neįdomios ir atitrūkę nuo realybės, atsiprašau, Idomučia, bet yra kaip yra.
labai gaila kad nematote panasumu, per skirtumus. Na nieko. Nematote dabar - pamatysit tada kai jau akis badys