Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Maja Di @ 2021 07 05, 17:34)
Pradžioj parašė, kad negaliu už ne savSkambinu, tai -aitei priešpensijinei, kuri pašte kaip kontaktinis asmuo nurodyta, sakau, tai buvo ma

Tiesiog super. Jei būtų jauna ir ienė, bet nesusigrabaliotų darbe, tikriausiai nepabrėžtumėte.šio aspekto. Jūs aišku vertesnė už tą seną -aitę.

QUOTE(mjforever @ 2021 07 05, 18:28)
aš prie ko?! tik į teiginius atsakiau, nepradėjau net  biggrin.gif 

kelintą jau man darbovietę šitaip pripaišai ? kaip tik ginčas, taip aš "ten turbūt dirbu"  biggrin.gif kito varianto nėra

Ten kur Jūs nedirbate, dirbu aš biggrin.gif. Pagrindinis Montevertės argumentas.

QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 06, 13:44)
Tai kad ten tokios ir politikes...lietuviškos Veronikos. Arba issiskyre, arba bevaikes, arba vyrai namuose tik del kvapo.

Ha ha ha. Kokia priklausomybė nuo kito, koks išreikštas kompleksas.

Nebūtų vyro ar vaikų, nuliais būtumėte, puikus mąstymo kelias.

QUOTE(Monteverte @ 2021 07 06, 14:35)
nu bet paleido, tai sakyk iki galo viską. Taip, jiems baisu buvo ir visa kita, bet ne jie juk reikalingi buvo

Paleido. Bet nuleido nieko dėtus keleivius su naikintuvu ir laikė be paaiškinimo, banalinis teroro aktas, žmonių grobimas.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2021 07 07, 13:00)
Paleido. Bet nuleido nieko dėtus keleivius su naikintuvu ir laikė be paaiškinimo, banalinis teroro aktas, žmonių grobimas.

jus ir nepakomentuosit apie analogisk atveji Austrijoje del Jav paliepimo, ten irgi diktatoriai, teroristai valdzioje?
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2021 07 07, 13:00)
Ten kur Jūs nedirbate, dirbu aš biggrin.gif. Pagrindinis Montevertės argumentas.

o kokia dar gali tada būti priežastis tokių nesąmonių? jei net naudos iš to neturite, o tik bile plėšotės, tai visiškas kvailumas tada smile.gif
Atsakyti
paskaitau rytais fb, ka raso draugai, na kaip anekdotai biggrin.gif nezinau cia skaitosi varymas ant Lietuvos? bigsmile.gif

Valdzia paskelbe ekstremalia padeti ir isejo atostogu

Valdzia labiau saugojo lietuvius nuo patekimo i kitus miestus, nei valstybes siena

suzinojom, kad Lietuvos pasieni saugojo baltarusiu pasienieciai

"as negru negrais nevadinu"- is vieno video apie pabegelius, zmoniu pasisakymai tame kaime... biggrin.gif

As siaip uz pabegelius, lai jie ten vaziuoja, gyvena, gal nors jie ismokins lietuvius pakovoti siek tiek uz savo teises, seimas, atnes vertybes tikras, seimos, pagarbos senatvei ir t.t.uzpildys gal kaimus numirusius...

Jei patys lietuviai savo sali issitustino , issitrinkeliavo matomai sveciam, nes kam daugiau, jei saviskiu trecdali isvaike...matomai atejo laikas isnykti siai tautai nuo zemes...tiek gynesi nuo rusu, tiek baisejosi ju galimu uzpuollimu, bet va afrikieciai tinka, nei nesigina, atvirais glebiais priima, matomai toks likimas salies...
Kaip sake Ozelyte su Landsbergiu, Lietuva isliks, tik lietuviai bus kitokie...

Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2021 07 07, 12:00)

Ha ha ha. Kokia priklausomybė nuo kito, koks išreikštas kompleksas.

Nu ar as ka nors meluoju? Buvusi prezidentė- bevaikė, dabartine nesuprasi kas - bevaikė, pasiziurekit I tu sedinciu seime bobelių vyrus...as labai gerai suprantu ko jos pasinešė I politiką, reikalaujančią ilgų darbo valandų.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 07, 14:11)
Valdzia labiau saugojo lietuvius nuo patekimo i kitus miestus, nei valstybes siena

suzinojom, kad Lietuvos pasieni saugojo baltarusiu pasienieciai

žiauru, bet tai tiesa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 07, 11:50)
Nejau as i jokius paradus. Ten reikedavo pririnkti norma, kad dabar skieepytis renka norma

Niekas nieko nwreikalavo, mes ejom pasikikendamos, aukstais kulnais, klapsedamos blakstienoms idomiems nematytiems vaikinams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 07, 14:22)
Niekas nieko nwreikalavo, mes ejom pasikikendamos, aukstais kulnais, klapsedamos blakstienoms idomiems nematytiems vaikinams  biggrin.gif

butent tikrai nepamenu to kaip kokios tragedijos ar prievartos, Vaikas dar buvau, bet budavo gana smagi diena, gaudavom balionu, i mokykla eiti nereikejo, po miesta paskui pasivaiksciodavom, su draugem pazaisdavom, tevai irgi neverke gave laisva diena biggrin.gif
Po siai dienai Airijoje paradai vyksta ir zmones eina ir dziaugiasi. St Patrick'o net labai panasus, ten zygiuoja visokios miesto imones, grupes zmoniu is iv bendruomeniu, iv pvz bureliai vaiku ir t.t. tik dabar aisku idomesniu sugalvoja dekoraciju. Tada gi irgi zygiuodavo darbovietes, mokyklos ir t.t.
Atsakyti
Kiek susipazindavo per tuos ėjimus jaunų žmonių. Kiek eita paskui pasivaikscioti i Santaką rolleyes.gif wub.gif biggrin.gif . Gi eitynes prasidedavo ryte ir ba8kdavosi iki pietu, visas kitas laisvas laikas arba naujoms paz8ntims, arba parkams ir atrakcionams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 liepos 2021 - 13:47
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 07, 15:11)
bet va afrikieciai tinka, nei nesigina, atvirais glebiais priima, matomai toks likimas salies...
Kaip sake Ozelyte su Landsbergiu, Lietuva isliks, tik lietuviai bus kitokie...

Nu negirdėjau nė vieno, kas sakytų kad tinka. Man tai pabėgėlių "pandemija" baisesnė nei koronos biggrin.gif . Bet ką siūlytum daryti kad nenusižengti teisės aktams. Paloti kad baisu kiekvienas gudrus.
Vilniaus miesto savivaldybė, dėl savo turimų patalpų trūkumo, yra sudariusi sutartis su viešbučiais dėl asmenų, įtariamų turėjus sąlytį su sergančiais COVID-19 liga (koronaviruso infekcija) asmenimis, izoliavimo. Vieno asmens apgyvendinimas su trijų kartų maitinimu kainuoja 36 Eur per parą.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=87646089
Normaliokas, per mėnesį vidutinis lietuvio atlyginimas blink.gif . Ant plikos košės su vandeniu pasodintų, praeitų noras kitiems čia belstis (greitai tėvynainiams praneštų koks čia gėris)
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 07, 13:11)
tiek gynesi nuo rusu, tiek baisejosi ju galimu uzpuollimu, bet va afrikieciai tinka, nei nesigina, atvirais glebiais priima, matomai toks likimas salies...

Pas juos mikasiai iki kelių, tai užtat lietuvėms ir norisi paragauti egzotikos biggrin.gif

Kaip cia viena 'politikė' rašė ant plakato 'mano lova - tavo lova"? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 liepos 2021 - 15:30
QUOTE(Maja Di @ 2021 07 07, 17:26)
Nu negirdėjau nė vieno, kas sakytų kad tinka. Man tai pabėgėlių "pandemija" baisesnė nei koronos biggrin.gif . Bet ką siūlytum daryti kad nenusižengti teisės aktams.

1. Seimas turi paskelbti, kad kai kuros ES normos Lietuva negalioja ir ji ju nesilaikys.

2. Tiesiog nesilaikyti sabotuoti. Taip kaip sabotavo desiniavairiu automobiliu registracija ar ignoruoja transeksualus.
Sabotuoti ir deti skersaant puvancios zlungancios ES.
Tegu ES reiskia susirupinima, iveda sustiprinta pieziura ar dar kitaip loja.
Nera jau jokios ES, kas yra ir kaip vystysis jau niekas nezino.

ES zlugo tada kai Lenkija uzdare sienas grizti per jos teritorija SVETIMIEMS.

ES jau neegzistuoja. Kitus apgaudinet ir veidmainiautt gal ir apsimoka, bet save tai ne.
Atsakyti