Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(mjforever @ 2021 07 06, 14:21)
tai LT gi "sensta"  biggrin.gif , o čia jauni žmonės. Gaila tik vieno, kad LT jiems tik tranzitas.
Problemos tik ateina, nes mastai bus didesni. Bus jų nemažai. Bet man visai dėl jų nebaisu. Man tai baisesnės lutukės, ji neapykantos net nesulaiko, taip tik ir laukia LT prakalt kokiam mačo su granata. 

Su švente  4u.gif
Papildyta:
praleidai. Juk ne tu lėktuve, pilnam lietuvių,  buvai, kurį grasino naikintuvais numušti, jei nenutupdys Minske. Tai atviras grobimas, mano požiūriu.

gyvenime uz toki smeista ir juodinima gautum bauda , gerai, kad gali prisidengti anoniminiais forumais, bet nuo gyvenimo karmos vis tike nepabegsi ir nepasislepsi. Labai gerai atsiskleidei, nemaniau kad tokia slyskti melage esi. Pamazu su visom susipazystu jumis biggrin.gif ir labai gerai savo vidu atskleidzia , ka is tikro lietuvai jauciat ir ka mastot, ne be reikalo taip dziaugiesi pabegeliais...

kaip kaip lygiai taip pat nutupdytas lektuvas kaip jum sitai, nekliuna?Jav galima duoti tokius isakymus, o Blatarusijai ne, kodel?

Bolivia: Presidential plane forced to land after false rumors of Snowden onboard https://edition.cnn....lane/index.html
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 06, 14:05)
Tu nezinai tikros istorijos del ko lutuke isvaziavo is Lietuvos? Man rodos zinai, tik kadangi esi šliužas, tai apkalbi ją

gal as ne taip suskaiciau, bet ji apie mane lg is vsi nerase. hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 06, 14:01)
gal as ne taip suskaiciau, bet ji apie mane lg is vsi nerase.  hmm.gif

Sakai ne tave bandė subtiliai pašiepti?

"...lekia ant svetimo gero kaip kažkada ubuntės išlėkė į airijas..."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 liepos 2021 - 14:05
QUOTE(Monteverte @ 2021 07 06, 15:35)
nu bet paleido, tai sakyk iki galo viską. Taip, jiems baisu buvo ir visa kita, bet ne jie juk reikalingi buvo

tai Nigerijos piratai irgi j8reivius paleidžia. Jiems tik pinigai reikalingi. Bet tavo moraliniu įsitikinimu, čia nuotykiai, ar kaip !?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 06 liepos 2021 - 14:10
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 06, 15:05)
Sakai ne tave bandė subtiliai pašiepti?                                             

"...lekia ant svetimo gero kaip kažkada ubuntės išlėkė į airijas..."

ai matai nezinau ka jos te turi omeny po tom ubuntem...maniau ji apie pabegelius raso. biggrin.gif
Zmones panasu visai neskiria, kas ko ir kaip vaziuoja ir aplamai nesigaudo ekonomikoje. unsure.gif

Deja, deja, ne ant jokio gero dauguma lietuviu vaziavo, niekas nieko uz dyka nedave. O kai zmones dirba, jie ir prisideda prie to gero, nes tai nera kazkokia nekintanti konstanta, ka matem ir krizes metu.

Todel vakaru salys ir suakesi labiausiai ex sssr saliu gyventojus, nes zinojo, kad jie issilavine, darbstus. Pabegeliai, taip kai kurie irgi dirba, baigia mokslus, bet ju islaikymas iki to labai brangiai saliai, kainuoja, nes sistema tokia, jeim neleidziama dirbti ilgai, viskas paduodama ant lekstutes.
As nieko neturiu pries pabegelius pacius. Tik man keista, kai zmones dziaugiasi pabegeliais ir varo is salis savus ir tuo paciu vaizduoja patriotais... unsure.gif
Bet verciau neremtu karu ir nereiktu niekam is niekur begti, O Lietuva verciau rupintusi savais zmonem, kad ir is Lietuvos niekam nereiktu begti...
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 07 06, 15:10)
tai Nigerijos piratai irgi j8reivius paleidžia. Jiems tik pinigai reikalingi. Bet tavo moraliniu įsitikinimu, čia nuotykiai, ar kaip !?

tai apie Austrijoje lygiai taip pat nuleista lektuva nekomentuosi, nes lektuve nebuvo lietuviu, o gal buvo? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 liepos 2021 - 14:22
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 06, 14:23)
ai matai nezinau ka jos te turi omeny po tom ubuntem...maniau ji apie pabegelius raso. biggrin.gif
Zmones panasu visai neskiria, kas ko ir kaip vaziuoja ir aplamai nesigaudo ekonomikoje.  unsure.gif

Deja, deja, ne ant jokio gero dauguma lietuviu vaziavo, niekas nieko uz dyka nedave. O kai zmones dirba, jie ir prisideda prie to gero, nes tai nera kazkokia nekintanti konstanta, ka matem ir krizes metu.
Todel vakaru salys ir suakesi labiausiai ex sssr saliu gyventojus, nes zinojo, kad jie issilavine, darbstus. Pabegeliai, taip kai kurie irgi dirba, baigia mokslus, bet ju islaikymas iki to labai brangiai saliai, kainuoja, nes sistema tokia, jeim neleidziama dirbti ilgai, viskas paduodama ant lekstutes.
As nieko neturiu pries pabegelius pacius. Tik man keista, kai zmones dziaugiasi pabegeliais ir varo is salis savus ir tuo paciu vaizduoja patriotais... unsure.gif
Bet verciau neremtu karu ir nereiktu niekam is niekur begti, O Lietuva verciau rupintusi savais zmonem, kad ir is Lietuvos niekam nereiktu begti...
Papildyta:

tai apie Austrijoje lygiai taip pat nuleista lektuva nekomentuosi, nes lektuve nebuvo lietuviu, o gal buvo? bigsmile.gif

Cia ne tave ubunte vadina?
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 07 06, 14:10)

Nematau tavo nuomones apie seksą su 6 metų vaikais
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 06, 15:31)
Cia ne tave ubunte vadina?
Papildyta:

Nematau tavo nuomones apie seksą su 6 metų vaikais

zinok nezinau kas jom ten vaidenasi ir kas ka vadina biggrin.gif

nepamatysi itariu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 06, 16:01)
gyvenime uz toki smeista ir juodinima gautum bauda , gerai, kad gali prisidengti anoniminiais forumais, bet nuo gyvenimo karmos vis tike nepabegsi ir nepasislepsi. Labai gerai atsiskleidei, nemaniau kad tokia slyskti melage esi. Pamazu su visom susipazystu jumis  biggrin.gif ir labai gerai savo vidu atskleidzia , ka is tikro lietuvai jauciat ir ka mastot, ne be reikalo taip dziaugiesi pabegeliais...

nesitapatink biggrin.gif aš kalbu tik apie tave. Ir Tavęs nepažįstu, bet esu žmogus paprastas - tave vertinu pagal tai, kaip komentuoji Lietuvą, Baltarusiją. ar Rusiją.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 06, 14:50)
Esu sakius pries pora metu 'palaukit, tuoj ir pedofiliją iteisins'.

Cia kas tokie pradejo tai prakišinėti? Transgenderiai? Užmušt tokius maža.

Gal pradek mastyti ka rasai. Prie ko cia transgenderiai su tokiomis idejomis? Galima parasyt, kad rusijos agentai ar LT patriotai ta parase, nu gal yra ir tokiu, bet reikia suvokti, kad cia jau JOKIO RYSIO
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 07 06, 15:08)
nesitapatink  biggrin.gif aš kalbu tik apie tave. Ir Tavęs nepažįstu, bet esu žmogus paprastas - tave  vertinu pagal tai, kaip komentuoji Lietuvą, Baltarusiją. ar Rusiją.

Kokia nesamonė. As net nustėrau.
As apie zmogu sprendziu is to, ka jis kalba apie gyvunus, vaikus ir savo buvusius.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 06, 15:14)
Gal pradek mastyti ka rasai. Prie ko cia transgenderiai su tokiomis idejomis? Galima parasyt, kad rusijos agentai ar LT patriotai ta parase, nu gal yra ir tokiu, bet reikia suvokti, kad cia jau JOKIO RYSIO

Cia as rasiau? Kaip keista. As galvojau, kad tai buvo straipsnis... rolleyes.gif

O apie pedofilų galvelių kalimąsi is po žemių su savo teisėmis, as jau ne pirmą kartą girdžiu. Mano valia būtų - visi pedofilai būtų utilizuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 liepos 2021 - 15:18
QUOTE(mjforever @ 2021 07 06, 15:10)

tai pinigus paima. O čia nieko nepaėmė. Ne lietuviai gi reikalingi buvo, tai kam čia sakyti, kad lietuvius grobia? Grobė jų vietinį kvailelį, kuris kovoja, bet nepasirūpina savo saugumu kaip pridera ir kitiems dar pridirba
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 07 06, 16:08)
nesitapatink  biggrin.gif aš kalbu tik apie tave. Ir Tavęs nepažįstu, bet esu žmogus paprastas - tave  vertinu pagal tai, kaip komentuoji Lietuvą, Baltarusiją. ar Rusiją.

Daug viesoje erdveje tokiu siuntinejimo, net ex premjeras siule medikam vaizuoti lauk is salies, jei jiem netinka kas.... tokia dabar kultura varineti lietuvius is salies. NU va turesit dabar mediku is tolimuju saliu... mirksiukas.gif

Tame ir esme, kad nepazysti, bet va jau apsmeizei....nu ka patenkinta savim likai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 liepos 2021 - 16:07
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 06, 18:06)
Daug viesoje erdveje tokiu siuntinejimo, net ex premjeras siule medikam vaizuoti lauk is salies, jei jiem netinka kas.... tokia dabar kultura varineti lietuvius is salies. NU va turesit dabar mediku is tolimuju saliu... mirksiukas.gif

Tame ir esme, kad nepazysti, bet va jau apsmeizei....nu ka patenkinta savim likai?

kam tave varyti, išsivariusią, ir ant Lietuvos taip varančią, kad sugrįžimo tavo žinoti nenoriu.
Atsakyti