Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Moonte @ 2021 07 15, 16:22)
Nesupratau. Tai ten buvo TAVO treneris?
Supratau, tu rasei po siuo niku. Vadinasi, merginos buvo teisios.
O as vis abejojau, vis galvojau, kad galimai tai klaida.

Čia aš jums apie jos sporto stovyklas užsienyje, kur ji visos grupės košę suvalgydavo ir stebėdavosi, kodėl grupė jos šalinasi, nepapasakojau.

Monteverte, kur užsienyje vyko tokio tipo stovyklos?
Atsakyti

Čia aš jums apie jos sporto stovyklas užsienyje, kur ji visos grupės košę suvalgydavo ir stebėdavosi, kodėl grupė jos šalinasi, nepapasakojau.

Monteverte, kur užsienyje vyko tokio tipo stovyklos?

Suėsdavo kitų maistą? :D :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 07 15, 16:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72852292" data-time="1626355955"><div><p>Čia aš jums apie jos sporto stovyklas užsienyje, kur ji visos grupės košę suvalgydavo ir stebėdavosi, kodėl grupė jos šalinasi, nepapasakojau.

Monteverte, kur užsienyje vyko tokio tipo stovyklos?</p></div></blockquote><p>Suėsdavo kitų maistą? biggrin.gif biggrin.gif</p>

taip rašė mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, pastininke, laukite kersto.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 07 15, 15:31)

Papildyta:

Nu tu nesilygiuok I mane ir mano lakios fantazijos pasaulį. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 07 15, 15:42)
Oi, pastininke, laukite kersto.

Kodel tu tokios blogos nuomones apie supancius tave personažus?
Atsakyti

taip rašė mirksiukas.gif

nu įdomu būtų pamatyt :D 

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 07 15, 15:32)

Tikrai sunku patiketi, kad vienas zmogus gali suvalgyti visos grupes košę biggrin.gif . Logiskai mastant aisku, kad tai paorasciausiai neimanoma.
Kada ji sitoj temoj ta rase? As kazkodel neatsimenu.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 07 15, 15:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72852294" data-time="1626356264"><div><p>taip rašė vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nu įdomu būtų pamatyt biggrin.gif </p><p></p>

Velkomen sugrizus ir tau...tiek sukai uodega, tiek sukai biggrin.gif Pareikit,vpareikit, tai Nakviša viena kukuos savo temoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 liepos 2021 - 15:55
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 07 15, 16:53)
nu įdomu būtų pamatyt biggrin.gif </p><p></p>

QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 15, 16:56)
Tikrai sunku patiketi, kad vienas zmogus gali suvalgyti visos grupes košę  biggrin.gif . Logiskai mastant aisku, kad tai paorasciausiai neimanoma.
Kada ji sitoj temoj ta rase? As kazkodel neatsimenu.
Papildyta:

Velkomen sugrizus ir tau...tiek sukai uodega, tiek sukai  biggrin.gif  Pareikit,vpareikit, tai Nakviša viena kukuos savo temoj  biggrin.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 01 10, 18:48)
Labutis,
išvysite mane dabar iš čia po to ką parašysiu ir šiai silpnų nervų žmonėms neskaityti biggrin.gif

Aš nuo vaikystės labai daug valgau. Nežinau net kodėl. Mano mamos cepelinai nėra labai dideli, esu didesnių mačiusi, bet vistiek ne miniai kokie ir jau maždaug būdama 8-9 metų suvalgydavau 4,5 cepo su mėsa, aplenkdavau tetę, kuris 4 suvalgydavo. Būdavo smagu lenktyniauti. Jau nekalbu apie savo poreikį saldumynams. Visi saldainiai surasti, suėsti. Paauglystėje eidavau vakarais dukterėčiai pieno, tai nė vakaro be šokolado. Studijų metais manimi stebėjosi, vos ne smerkdavo :geda2: Kartą grupei košės pritrūko per mane biggrin.gif  :geda2:

Atsakyti
Paštininke biggrin.gif biggrin.gif ir tu, kaip cambala su babūnia, eini per temas ir skaitai dvidesimt metu senumo postus? biggrin.gif biggrin.gif
Fuckinghell...paštininke!!! Jadrytvailiok!!!! Unbelievable!! biggrin.gif

O jei rimtai...mes visi uzaugome stovyklose vasaromis. Visi iki vieno, ir gerai zinome, kad maisto uztekdavo tik tada visiems, kai porcijos nebudavo nuvagiamos ir jų dydis ne kaip darzelinukams.Vienos stovyklos gerai maitindavo, kitos - siaubas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 liepos 2021 - 16:11
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 15, 17:05)
Paštin8nke  biggrin.gif  biggrin.gif  ir tu, kaip cambala su babūnia, eini per temas ir skaitai dvidesimt metu senumo postus?  biggrin.gif  biggrin.gif
Fuckinghell...paštininke!!! Jadrytvailiok!!!! Unbelievable!!  biggrin.gif

Aha, nes tai mano profesija. Laisvai ir Tokias kaip Montevertė tyrinėju kaip kosmosą. Teksualiai.

O jei būčiau nepateikus citatos, sakytum, kad meluoju. Ne, su Monteverte aš nieko nekuriu.

Burbe, o normalesnių kontraargumentų negali sugalvot? Ar tapsi tokia pat schematiška kaip Idomucia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 liepos 2021 - 16:13
QUOTE(paštininkė @ 2021 07 15, 16:11)
Aha, nes tai mano profesija. Tokias kaip Montevertė tysinėju kaip kosmosą. Teksualiai.

O jei būčiau nepateikus citatos, sakytum, kad meluoju. Ne, su Monteverte aš nieko nekuriu.

Burbe, o normalesnių kontrargumentų negali sugalvot? Ar tapsi tokia pat schematiška kaip Idomucia?

As darasiau, bet galiu pasikartoti - visi atsimename stovyklas, kai kuriose su maistu ne pyragai budavo.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 15, 17:12)
As darasiau, bet galiu pasikartoti - visi atsimename stovyklas, kai kuriose su maistu ne pyragai budavo.

Kalba juk ne apie tai. Kalba apie psichikos stabilumą, socialumo įgūdžius mirksiukas.gif

*kontragumentų, be abejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 liepos 2021 - 16:32