Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(paštininkė @ 2021 07 15, 16:30)
Kalba juk ne apie tai. Kalba apie psichikos stabilumą, socialumo įgūdžius mirksiukas.gif

*kontragumentų, be abejo.

O tai kas cia naujo, kad stovyklose, kaip gyvenime - kas pirmesnis, tas chytresnis? Nejau neatsimeni stovyklų laikų?
O ir charakteris ir pasauleziura tuo laiku dar nesusiformavę buna.As , vaikas budama, dar ne tokiu zbitku pridarius. Buvo, kad specialiai druskos privariau I zemqicius, o I kompotą rūgšties, kai budejau valgykloje (I vieną porcija), for fun..cia tuo laiku vaikiska galva 'for fun buvo.

Nesiknisinek zmoniu postuose, kurie rasyti 20 metu atgal. Fui, cqmbala primena su babūnia.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 15, 17:44)
O tai kas cia naujo, kad stovyklose, kaip gyvenime - kas pirmesnis, tas chytresnis? Nejau neatsimeni stovyklų laikų?
O ir charakteris ir pasauleziura tuo laiku dar nesusiformavę buna.As , vaikas budama, dar ne tokiu zbitku pridarius. Buvo, kad specialiai druskos privariau I zemqicius, o I kompotą rūgšties, kai budejau valgykloje (I vieną porcija), for fun..cia tuo laiku vaikiska galva 'for fun buvo.

Nesiknisinek zmoniu postuose, kurie rasyti 20 metu atgal. Fui, cqmbala primena su babūnia.

Imperatyvus pasilaikyk sau mirksiukas.gif O jau aš pati nuspręsiu, kodėl ir kam prieš 20 ar prieš 200 metų skaitau.

Burbe, nustok man aiškint 4u.gif Čia švelniai sakau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 liepos 2021 - 16:51
QUOTE(paštininkė @ 2021 07 15, 16:47)
Imperatyvus pasilaikyk sau mirksiukas.gif  O jau aš pati nuspręsiu, kodėl ir kam prieš aš prieš 20 ar prieš 200 metų skaitau.

Burbe, nustok man aiškint 4u.gif

Neii as cia isakineju, nei man reikia. As beldziyosi I tavo sveika protą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 15, 17:50)
Neii as cia isakineju, nei man reikia. As beldziyosi I tavo sveika protą.  biggrin.gif

Savuoju pasirūpink, petys į petį su tokiom stojus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 liepos 2021 - 16:54
QUOTE(paštininkė @ 2021 07 15, 16:52)
Savuoju pasirūpink, petys į petį su tokios stojus mirksiukas.gif

Nesnervyk.
Man tik taip neskanu pasidare. Tos dvi idiots užduso su tomis savo nesamonemis 'ar atsimeni ka rasei pries 20 metu!!?'. Galvojau - aleliuja, pagaliau ramybė. Ir se tau Petrai devintinė.. kas? Paštininke!! Paštininkė????!!!! Negali būti!!! NEGALI BŪTI, TIK NE JI!!!!!!!

Vysks, man uz pusvalandzio namo, daugiau laiko neturiu beletristikoms.

Buckis tau, paštininke, esi mano sena kamaradė, niekada nevarysiu ant taves, kad ir ka rasysi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 liepos 2021 - 17:00
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 15, 17:55)
Nesnervyk.
Man tik taip neskanu pasidare. Tos dvi idiots užduso su tomis savo nesamonemis 'ar atsimeni ka rasei pries 20 metu!!?'. Galvojau - aleliuja, pagaliau ramybė. Ir se tau Petrai devintinė.. kas? Paštininke!! Paštininkė????!!!! Negali būti!!! NEGALI BŪTI, TIK NE JI!!!!!!!

Taip aš. Ir iki uždusimo - labai daug medžiagos. Ne tik SM.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 15, 17:55)
Nesnervyk.

Na bet superr, sioje temoje neperseniausiai raso, is konteksto istraukusi apie Motekristos neva pamesta suni, beje kai pati savo suni nepriziurejo, senyvai savo motinai numete ir viso to pasekmes, nabago mirtis...
Aiskina, kas ka ankscau rase, zadejo, teige ir t.t.

Dabar pastininkei priekaistauja.
Ale motera, kiaules akis isistacius...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 07 15, 16:58)
Taip aš. Ir iki uždusimo - labai daug medžiagos. Ne tik SM.

Eik, eik...palik realybę ramybėje, nesusimaisyk pasauliuose.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 07 15, 17:00)
Na bet superr, sioje temoje neperseniausiai raso, is konteksto istraukusi apie Motekristos neva pamesta suni, beje kai pati savo suni nepriziurejo, senyvai savo motinai numete ir viso to pasekmes, nabago mirtis...
Aiskina, kas ka ankscau rase, zadejo, teige ir t.t.

Dabar pastininkei priekaistauja.
Ale motera, kiaules akis isistacius...

Mes diskutuojam, gluše biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 15, 18:01)
Eik, eik...palik realybę ramybėje, nesusimaisyk pasauliuose.
Papildyta:

Mes diskutuojam, gluše  biggrin.gif  biggrin.gif

Nabagele, tu bent jau zinai kas yra DISKUSIJA?

Ar virsuje esanti pacios teigini, galima priskirti argumentui...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 07 15, 17:02)
paštininkė su Moonte biggrin.gif

Paštininkė, kiek žinau, anoj temoj nesiklanko, nebent dabar, neseku, bet pradžioj tikrai nebuvo. Kad ji rašė, jog palieka SM, tai prisimenu (bet ne išeina bendraut į uždarą temą), gaila buvo, labai džiaugiuos, kad grįžo 4u.gif . O Moontė tai neprisimenu kad rašė, nors aš kartais po kelis puslapius praleidžiu neskaičius kai rietenos būna.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 07 15, 16:50)
tai kad visi protingiausi seniai dirba iš namų biggrin.gif

Nes vazinet i darba neapsimoka. Be to geriausi darbai ten kur bustas brangus.
Papildyta:
Teletabes. Na pasidare jos nuobodzios.
Moonte prasydavo visai puikiu minciu, bet senatve matyt kazka daro. Kazkas amtelejo "Lanzbergis dievas, Putinas velnias" Nu ir reikia butinai Pgarbinti dogmas.
Pasigailetina...

Viskas zlunga, prrincipai zlunga ant ko laikosi EU, Lietuva....
Tai jau teletabynas politinis...

Nuobodu jei teletabes cia pliurps savo silpnaprotiskus lia lia,
Atsakyti
Dieve, Dieve...

Ziauriai turiningai ir nenuobodziai.

Kaip nors susilaikysiu nuo "turiningos" tokio pobudzio diskusijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 liepos 2021 - 21:12