Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(mjforever @ 2017 11 24, 23:15)
kaip žinia, jūs nieko nesupratot. Man ausys rausta tik dėl tokių rašliavistų bukumo. Kurį jūs, matyti, gerbiat.

Vis tik, kas tai bendro tarp tapino ir tos trydos?

Nieko naujo - kas tamstoms ne paplaukiui, viskas buka... biggrin.gif O aš gerbiu kiekvieno norą ir galimybę išsakyti savo požiūrį, kas tapinoidams, beje, nesuvokiama. smile.gif

Neperskaičiusi, nesuprasite. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 11 25, 01:20)
  O aš gerbiu kiekvieno norą ir galimybę išsakyti savo požiūrį, kas tapinoidams,

wub.gif ak, kiekvieną, net tapinoidą

kas vis tik bendra tarp Tapino, su pvz "O gražiai gyventi jie mėgsta, nes gimė ir augo vidurinės klasės atokaitoje, su tėveliais, kurie visada tai mokykloje su mokytojomis susitardavo, tai pro universitetą už ausų pravilkdavo". Kas ten ką pavilko?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2017 11 24, 23:36)
wub.gif  ak, kiekvieną, net tapinoidą

kas vis tik bendra  tarp Tapino, su pvz "O gražiai gyventi jie mėgsta, nes gimė ir augo vidurinės klasės atokaitoje, su tėveliais, kurie visada tai mokykloje su mokytojomis susitardavo, tai pro universitetą už ausų pravilkdavo". Kas ten ką pavilko?

Tapinas čia tik menkas žemės grumstas. Odė surašyta tapinoidams - jojo sekėjams. Taigi, ir piešiamas atatinkamos publikos tipinis paveikslas. Autoriaus nuomone. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 11 25, 01:43)
Tapinas čia tik menkas žemės grumstas. Odė surašyta tapinoidams - jojo sekėjams. Taigi, ir piešiamas atatinkamos publikos tipinis paveikslas. Autoriaus nuomone. 4u.gif

biggrin.gif dar įdomiau. Turėtų būti vyraujantis Tapino bruožų komlektas. Bet mat grumstas. Tai kurie ten universitete pravilkti?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2017 11 24, 23:50)
biggrin.gif  dar įdomiau. Turėtų būti vyraujantis Tapino bruožų komlektas. Bet mat grumstas.

Tai kurie ten universitete pravilkti?

Mažu, bus odė ir Tapinui? Jei jis bus kažkam tiek įdomus... biggrin.gif

Panašu, tamstą stipriai užkabino tie pravilkti universitete. bigsmile.gif Vagie, kepurė dega? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 11 25, 01:54)
Mažu, bus odė ir Tapinui? Jei jis bus kažkam tiek įdomus... biggrin.gif

Panašu, tamstą stipriai užkabino tie pravilkti universitete. bigsmile.gif  Vagie, kepurė dega?  biggrin.gif

žodžiu, yra stiliaus "kas ant seilės" skaitovų, jie jo verti
Atsakyti
https://lietuvosdien...milena-3653554/

Kildišienę pakeitė meninykė. Atlyginimą gauna, bet į darbo vietą Seime nereikia eiti. Patys valstiečiai jos net matę nėra. Erotines fotosesijas nėr taip paprasta padaryti, visą darbo laiką jos suėda. Karbauskio memlenimas yra pasigailėtinas. Nieko apart skandalų kchoznikai nebesurezga. Įdomi detalė apie demokratijos principus Karbauskio taikomus tarp savų.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2017 11 26, 16:26)
https://lietuvosdien...milena-3653554/

Kildišienę pakeitė meninykė. Atlyginimą gauna, bet į darbo vietą Seime nereikia eiti. Patys valstiečiai jos net matę nėra.  Erotines fotosesijas nėr taip paprasta padaryti, visą darbo laiką jos suėda. Karbauskio memlenimas yra pasigailėtinas. Nieko apart skandalų kchoznikai nebesurezga. Įdomi detalė apie demokratijos principus Karbauskio taikomus tarp savų.

Ką čia ganot visokias meninykes, geriau pasigrožėkit jaunuoju konservatorių partijos potencialu. Gerulis. biggrin.gif

https://www.15min.lt...-euru-59-781638

Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 11 26, 17:07)
Ką čia ganot visokias meninykes, geriau pasigrožėkit jaunuoju konservatorių partijos potencialu. Gerulis. biggrin.gif

https://www.15min.lt...-euru-59-781638

Kaip visada bandoma nukreipti demesi. Oman labai svarbu kad meninykes valdanciuju proteze, nevogtu mokesciu moketoju pinigus.

JUms tai nemotais?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 11 26, 17:13)
Kaip visada bandoma nukreipti demesi. Oman labai svarbu kad meninykes valdanciuju proteze, nevogtu mokesciu moketoju pinigus.

JUms tai nemotais?

Man įdomu, ar konservai nesikėsina vogti valstybės milijonų. Kaip matyti, jų tarpe pasitaiko nevengiančių. Įdomu, kiek tarp jų dar neatsiskleidusių? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 26 lapkričio 2017 - 17:25
QUOTE(Manifesto @ 2017 11 26, 17:23)
Man įdomu, ar konservai nesikėsina vogti valstybės milijonų. Kaip matyti, pasitaiko nevengiančių. Įdomu, kiek jų tarpe dar neatsiskleidusių? bigsmile.gif

Man irgi idomu. Ir kuo daugiau apie tai rasys, viesins tuo mums visiem geriau. Net tiems patiems konservatoriams, apsivalys partija. As uz viesuma, nesvarbu apie kokia partija eina kalba.

Bet kesintis vogti ir vogti, tai gi didelis skirtumas. Meninyke akivaizdziai vagia. Labiausiai mane glumina sioje istorijoje, kad valdancioji partina sudare prielaidas jai vogti, kaip pati partija deklaruoja kad jos kredo - padorumas ir saziningumas, morali politika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 lapkričio 2017 - 17:31
QUOTE(Moonte @ 2017 11 26, 17:31)
Man irgi idomu. Ir kuo daugiau apie tai rasys, viesins tuo mums visiem geriau. Net tiems patiems konservatoriams, apsivalys partija. As uz viesuma, nesvarbu apie kokia partija eina kalba.

Bet kesintis vogti ir vogti, tai gi didelis skirtumas. Meninyke akivaizdziai vagia. Labiausiai mane glumina sioje istorijoje, kad valdancioji partina sudare prielaidas jai vogti, kaip pati partija deklaruoja kad jos kredo - padorumas ir saziningumas, morali politika.

Tik, kažin kaip keistai, tamstos mato tik valstiečių meninykes ir paltukus, o savų favoritų vagiamų milijonų akys kažkaip neužmato. Va todėl ir turim nuokalnėn riedančią Lietuvą. 4u.gif

Faktai, kad ji nedirba referentės darbo ir vagia. bigsmile.gif
Atsakyti