Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Manifesto @ 2017 11 26, 17:38)
Tik, kažin kaip keistai, tamstos mato tik valstiečių meninykes ir paltukus, o savų favoritų vagiamų milijonų akys kažkaip neužmato. Va todėl ir turim nuokalnėn riedančią Lietuvą. 4u.gif

Faktai, kad ji nedirba referentės darbo ir vagia. bigsmile.gif

O jus zinote mano favoritus? Kaip visada klijuojat etiketes, jei oponuoja jums, karts nuo karto pritariu mementoo, vadinasi konservatoriai... biggrin.gif

Ne, faktas, kad jai valdantieji sudare salygas vogti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 lapkričio 2017 - 17:42
QUOTE(Moonte @ 2017 11 26, 17:41)
O jus zinote mano favoritus? Kaip visada klijuojat etiketes, jei oponuoja jums, karts nuo karto pritariu mementoo, vadinasi konservatoriai...  biggrin.gif

Ne, faktas, kad jai valdantieji sudare salygas vogti.

Liberalai? Socdemai? Tvarkiečiai? O gal lenkų rinkimų akcija ar rusų aljansas? bigsmile.gif

Pirmiausia, kur tamstos faktai, kad ji nedirba refentės darbo? O tada jau kalbėsim ar vagia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 11 26, 17:55)
Liberalai? Socdemai? Tvarkiečiai? O gal lenkų rinkimų akcija ar rusų aljansas?  bigsmile.gif

Pirmiausia, kur tamstos faktai, kad ji nedirba  refentės darbo? O tada jau kalbėsim ar vagia. mirksiukas.gif

Aaa... Tai sakot parupo, kuo galesite aiteityje manipuliuoti biggrin.gif

Jums faktus gali ant lekstutes antesti, su zydru kanteliu, kaip visada jus rasite priezasciu jais suabejoti. Del to ka lekstute maza, ar kad kantelis zydras ir t.t. ir t.t. Juk tai buvo ne vienas ir ne du kartus. Kam atlikineti beprasmius veiksmus. Kai nesu susireiksminusi, tad nemanau, kad mano neva pateikti faktai ka pakeis, jus ne tas zmogus, kuriam svarbi tiesa, jums svarbiausia munduras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 11 26, 18:02)
Aaa... Tai sakot parupo, kuo galesite aiteityje manipuliuoti  biggrin.gif

Jums faktus gali ant lekstutes antesti, su zydru kanteliu, kaip visada jus rasite priezasciu jais suabejoti. Del to ka lekstute maza, ar kad kantelis zydras ir t.t. ir t.t. Juk tai buvo ne vienas ir ne du kartus. Kam atlikineti beprasmius veiksmus. Kai nesu susireiksminusi, tad nemanau, kad mano neva pateikti faktai ka pakeis, jus ne tas zmogus, kuriam svarbi tiesa, jums svarbiausia munduras  mirksiukas.gif

Kodėl manipuliuoti. Tai pakalbėkim apie tuos puikiuosius Seimo narius, kuriems tamsta prijaučia ir kurie, galimai be dėmės ir galėtų būti kiekvieno seimūno siekiamybė ar etalonas. Tai kas tie pavyzdiniai Lietuvos politikai? bigsmile.gif

Tai, kaip suprantu, faktų nebus? Kaip visada. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 11 26, 18:07)
Kodėl manipuliuoti. Tai pakalbėkim apie tuos puikiuosius Seimo narius, kuriems tamsta prijaučia ir kurie, galimai be dėmės ir galėtų būti kiekvieno seimūno siekiamybė ar etalonas. Tai kas tie pavyzdiniai Lietuvos politikai? bigsmile.gif

Tai, kaip suprantu, faktų nebus? Kaip visada.  biggrin.gif

Jus gi ne tas zmogus su kiuo galima diskutuoti, lyginti, dalintis izvalgomis. Jus nepernesat kritines nuomones, ypac kai ji liecia jusu favoritus. Kaip ir sakiau, jus iskarto ginate muduro garbe. Kai man tai nera svarbu. Kaip sakoma as galiu kritiskai vertinti ir man patinkanciu elgesi. Del to, tokie kaip tamsta, ir negalite suprasti, kas yra mano favoritai.

Ne nebus, kaip as sakiau, beprasmiu veiksmu neatlikineju. Jus NIEKADA nepripazinot savo favoritu klaidu. Suprantat - NIE-KA-DA.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 11 26, 18:17)
Jus gi ne tas zmogus su kiuo galima diskutuoti, lyginti, dalintis izvalgomis. Jus nepernesat kritines nuomones, ypac kai ji liecia jusu favoritus. Kaip ir sakiau, jus iskarto ginate muduro garbe. Kai man tai nera svarbu. Kaip sakoma as galiu kritiskai vertinti ir man patinkanciu elgesi. Del to, tokie kaip tamsta, ir negalite suprasti, kas yra mano favoritai.

Ne nebus, kaip as sakiau, beprasmiu veiksmu neatlikineju.

Jus NIEKADA nepripazinot savo favoritu klaidu. Suprantat - NIE-KA-DA.

Tai viso labo jūsų subjektyvi, pabrėžiu, ne objektyvi nuomonė. O tokios nuomonės man retai kada yra įdomios. Baisu įvardinti savo favoritus, nes jie iki ausų įklimpę? Suprantu. Tuomet varymas ant valstiečių nei šiaip nei taip atrodys... biggrin.gif

Kad ne jūsų galioms tuos veiksmus atlikti, net ir labai norint. biggrin.gif

Kokios tos valstiečių "klaidos"? Kad druskingo vandens kažkas į akis piltis nebegalės ar, kad alkoholio kainos pakilo?

Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 11 26, 18:26)
Tai viso labo jūsų subjektyvi, pabrėžiu, ne objektyvi nuomonė. O tokios nuomonės man retai kada yra įdomios. Baisu įvardinti savo favoritus, nes jie iki ausų įklimpę? Suprantu. Tuomet varymas ant valstiečių nei šiaip nei taip atrodys... biggrin.gif

Kad ne jūsų galioms tuos veiksmus atlikti, net ir labai norint. biggrin.gif

Kokios tos valstiečių "klaidos"? Kad druskingo vandens kažkas į akis piltis nebegalės ar, kad alkoholio kainos pakilo?

Manau, kad daug maz visiem zmonems zinoma, kad visu nuomones subjektyvios, nes objektyvumas yra siekiamybe.
Na matot, jus ir patvirtinot mano izvlaga apie jus, del to ir prasmes nera diskutuoti, nes mano nuomone yra ir bus subjektyvi, beje kaip ir tamstos.
Kiba jus cia baisi esat? Beje diduma cia diskutuojanciu zino mano paziuras. Tiesiog, matau su kuo dera ir bus idomu diskutuoti t.y. lyginti subjektyvias nuomones, kad priarteti prie objektyvumo.

Varymas, etikeciu klyjavimas budingas tamstai. As gi mieliau lyginu subjektyvias nuomones, del siu preizasciu tarp musu pilnaverte diskusija negalima. Tas pesiojimasis, is serijos "druskingas vanduo" ir t.t. man neidomus, gaila tam laiko. O kitos diskusijos su jumis nebus.

Kaip ir minejau, munduro garbe svarbiau uz teisinguma. Taigi kam atlikineti beprasmius veiksmus.

TAigi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 lapkričio 2017 - 18:49
QUOTE(Moonte @ 2017 11 26, 18:45)
Varymas, etikeciu klyjavimas budingas tamstai. As gi mieliau lyginu subjektyvias nuomones, del siu preizasciu tarp musu pilnaverte diskusija negalima. Tas pesiojimasis, is serijos "druskingas vanduo" ir t.t. man neidomus, gaila tam laiko. O kitos diskusijos su jumis nebus.

Kaip ir minejau, munduro garbe svarbiau uz teisinguma. Taigi kam atlikineti beprasmius veiksmus.

Negaliu nesutikti. Su tendencingu sbjektyvumu, kuriam faktai nereikalingi, man tikrai ne pakeliui. 4u.gif

Ne munduro garbė svarbiausia, o teisingumas, paremtas faktais, o nei subjektyviais ir tendecningais paistalais. Bet panašios materijos, kaip suprantu, labai toli nuo jūsų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 11 26, 17:55)

Pirmiausia, kur tamstos faktai, kad ji nedirba  refentės darbo? O tada jau kalbėsim ar vagia. mirksiukas.gif

Kam tie faktai apie nedarbą, mums visiems aiškiai ir pozityviai Karbauskis paaiškino : "Jeigu jos nėra Seime, vadinadi, ji kur nors regione". Kažkur ji yra.

Jei jūsų paklaustų, geresnį atsakymą žinotumėte, nes juk Gabrielius kažką kažkur.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2017 11 26, 18:56)
Kam tie faktai apie nedarbą,  mums visiems aiškiai ir  pozityviai Karbauskis paaiškino : "Jeigu jos nėra Seime, vadinadi, ji kur nors regione". Kažkur ji yra.

Ar tai reiškia, kad ji nedirba ar vagia?
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 11 26, 18:56)
Negaliu nesutikti. Su tendencingu sbjektyvumu, kuriam faktai nereikalingi, man tikrai ne pakeliui.  4u.gif

Ne munduro garbė svarbiausia, o teisingumas, paremtas faktais, o nei subjektyviais ir tendecningais paistalais. Bet panašios materijos, kaip suprantu, labai toli nuo jūsų.  mirksiukas.gif

biggrin.gif
Itariu, kad butent tendencingas subjektyvumas budingas visiem kas oponuoja jums.

TAi apie koki teisunga eina kalba?

Butent, man iki tamstos materijos suvokimo toli kaip iki Menulio ir as tai viesai pripzistu. Kaip ir neturiu unikalaus tamstos gebejimo buti tokiai kaip jus objektyviai oponentams, ju izvalgom. O jau tamstos teisingumo jausmo supratimas... Be abejo, ar yra prasmes gincytis, kai mano trukumai, palyginus su tamsta, tiesiog akivaizdus. 4u.gif

TAigi, nera prasmes diskutuoti su JUmis, kuriai niekas prilygti negali. Tad griztame prie isankstines nuomones, neverta atlikineti beprasmiu veiksmu.
Papildyta:
QUOTE(Manifesto @ 2017 11 26, 18:58)
Ar tai reiškia, kad ji nedirba ar vagia?

O ka sako, jusu objektyvumas ir teisungumas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 lapkričio 2017 - 19:14
QUOTE(Moonte @ 2017 11 26, 19:15)
TAigi, nera prasmes diskutuoti su JUmis, kuriai niekas prilygti negali. Tad griztame prie isankstines nuomones, neverta atlikineti beprasmiu veiksmu.
Papildyta:
O ka sako, jusu objektyvumas ir teisungumas?

Tai gal vieną kartą taip ir padarykit, o ne kažkelintą kartą vis apie tą patį... biggrin.gif

Keista, kad tamstos objektyvumas tyli. biggrin.gif O manasis sako, kad reikia turėti faktus, o tada jau leistis į kaltinimus. Bet jums gi artimesnė numesto kaulo politika - žurnalistai ar Gabrielius numetė, publika aklai pačiupo ir tysioja, bet nei vienam iš tos bandos nei logika, nei objektyvizmas beviltiškai neįsijungia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 26 lapkričio 2017 - 19:22