QUOTE(Manifesto @ 2017 11 26, 18:26)
Tai viso labo jūsų subjektyvi, pabrėžiu, ne objektyvi nuomonė. O tokios nuomonės man retai kada yra įdomios. Baisu įvardinti savo favoritus, nes jie iki ausų įklimpę? Suprantu. Tuomet varymas ant valstiečių nei šiaip nei taip atrodys...
Kad ne jūsų galioms tuos veiksmus atlikti, net ir labai norint.
Kokios tos valstiečių "klaidos"? Kad druskingo vandens kažkas į akis piltis nebegalės ar, kad alkoholio kainos pakilo?
Manau, kad daug maz visiem zmonems zinoma, kad visu nuomones subjektyvios, nes objektyvumas yra siekiamybe.
Na matot, jus ir patvirtinot mano izvlaga apie jus, del to ir prasmes nera diskutuoti, nes mano nuomone yra ir bus subjektyvi, beje kaip ir tamstos.
Kiba jus cia baisi esat? Beje diduma cia diskutuojanciu zino mano paziuras. Tiesiog, matau su kuo dera ir bus idomu diskutuoti t.y. lyginti subjektyvias nuomones, kad priarteti prie objektyvumo.
Varymas, etikeciu klyjavimas budingas tamstai. As gi mieliau lyginu subjektyvias nuomones, del siu preizasciu tarp musu pilnaverte diskusija negalima. Tas pesiojimasis, is serijos "druskingas vanduo" ir t.t. man neidomus, gaila tam laiko. O kitos diskusijos su jumis nebus.
Kaip ir minejau, munduro garbe svarbiau uz teisinguma. Taigi kam atlikineti beprasmius veiksmus.
TAigi.