Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

Politiniai anekdotai hihihi.gif

https://www.facebook...3255/?ref=share
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 15, 12:58)
Sakai Verygos planas padejo issiblaive tauta? bigsmile.gif

Durnele tu, įrašai 3 - 5 metų senumo. Tai prie ko čia tavo Veriūginas? Nors ir taip aišku, kad nieko gero jis nenuveikė su savo draudimais.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 15, 17:36)
Politiniai anekdotai hihihi.gif

https://www.facebook...3255/?ref=share
Papildyta:

Durnele tu, įrašai 3 - 5 metų senumo. Tai prie ko čia tavo Veriūginas? Nors ir taip aišku, kad nieko gero jis nenuveikė su savo draudimais.

Tai gal tu durnele jei nesugebi sekti minties? Video is seniau ir rodo , kad zmones geria per rinkimus, sakai, taip nebebuna, tai vadinasi pasitaise anot taves, vadinasi Verygos priemones veikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 10 15, 16:35)

čia jau man gaila Andriulio, taip pabrėžtinai atsiribojo nuo jo pasisakymų, nors tokius pokyčius  ir siejam su dešiniųjų atėjimu.

Man negaila. Labai nukrito akyse iskoneveikes avansu akuseres, nors zmona dar tik ruosesi gimdyt, o sis jau grasino paduosias i teisma, jei zmonai sypsenu pritruks
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 10 15, 16:35)
jeigu kam ir galima būtų patikėti milijardą dalinti, tai tik Tėvynės sąjungai.
Papildyta:

bet Landsbergių giminėje gresia susipykimai

G. Landsbergis teisinasi dėl svainio: klaviatūros riteriai prirašo įdomių dalykų

Skaityti daugiau: https://kauno.diena....u-dalyku-990757

čia jau man gaila Andriulio, taip pabrėžtinai atsiribojo nuo jo pasisakymų, nors tokius pokyčius  ir siejam su dešiniųjų atėjimu.

Mano akyse tai Gabriukas krito. Skvernelis kad ir kaip šlyščiai atrodė, bet stengėsi užstoti žmoną, o šis.... Andriulio vietoj išbraukčiau jį iš giminaičių sąrašo ax.gif
„Čia nėra istorijos – vienas žmogus naktį prirašo kažkokių kliedesių, ir mes turime dabar nacionalinę temą. Labai dėl to apgailestauju. Ypač todėl, kad tą pačią dieną mes turime koronaviruso rekordinius skaičius, paskelbtą deficitinį biudžetą ir kitus dalykus, o mes aptarinėjame vieno žmogaus vieną kažkokį postą“, – žurnalistams Seime kalbėjo G. Landsbergis.

Skaityti daugiau: https://kauno.diena....u-dalyku-990757
Lutuke, draudimais nieko nepasieksi, Verygos draudimai gerti neatpratino, nemanau, kad jei žolytės bus galima nedraudžiamai įsigyti, padaugės vartojančių. Draudžiamas vaisius saldesnis. Ypač tai liečia jaunimą. Ir dabar kažin ar atrasi daug jaunų žmonių nežinančių iš kur jos galima gauti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 15, 17:55)
Tai  gal tu durnele jei nesugebi sekti minties? Video is seniau ir rodo , kad zmones geria per rinkimus, sakai,  taip nebebuna,  tai vadinasi pasitaise anot taves, vadinasi Verygos priemones veikia. mirksiukas.gif

Gal jau tau į minkštą palatą laikas, jeigu jau pradėjai girdėti, ką aš sakau? unsure.gif
Ir kur jau aš "sakau", kad nebebūna? Galima citatą? Ar vėl, paršele, meluoji?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 10 15, 15:35)

bet Landsbergių giminėje gresia susipykimai

Man atrodo, kad tikrai jokie susipykimai negresia - meistriškai trolinina giminė ir gerai daro 4u.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 15, 16:36)
įrašai 3 - 5 metų senumo.

Taip, kaip atsakas į 2020 10 11 rinkimų video, kurį pateikė Žu Žu biggrin.gif Galvojo, kad niekas nepastebės datos - Kremliaus metodai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Bet Lutukę galima suprast, jai stresas koks: garsieji putinistai 5 proc. ribos neperžengė; tą baisią, į lietuvę moterį net nepanašią, galimai harmonų prisivalgiusią Šimonytę iš pirmo turo žmonės į Seimą išrinko (jos Puidokas pats net į antrą turą kaip asmenybė ir politikas nepateko, praslinko tik pagal varganus DP sąrašus); gėjų bus ne tik gatvėj, bet ir Seime - nu, sunku moteriai, reikia duot laiko su viskuo susitaikyt unsure.gif

Papildyta:
Bet gi šitie kaip nerimsta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
https://www.delfi.lt...s.d?id=85500679
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 10 15, 19:58)

Svarbiausia, kad pas savus skelbiasi triuškinančiai laimėję lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 15, 19:01)
Svarbiausia, kad pas savus skelbiasi triuškinančiai laimėję lotuliukas.gif

Oi, jaučia mano širdis, sulauksim mes ir protestų "dėl neteisingų rinkimų" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 10 15, 19:38)
Man negaila. Labai nukrito akyse iskoneveikes avansu akuseres, nors zmona dar tik ruosesi gimdyt, o sis jau grasino paduosias i teisma, jei zmonai sypsenu pritruks

tada ir aš jį pakeikiau, parašė baisiai. O dabar ką ? kaip rinkėjas, pasvajojo apie savo lūkesčius. O kratytis ėmė kaip nusikaltėlio.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 10 15, 19:11)
tada ir aš jį pakeikiau, parašė baisiai. O dabar ką ? kaip rinkėjas, pasvajojo apie savo lūkesčius. O kratytis ėmė kaip nusikaltėlio.

Parašė teisingai. Karbauskis užkibo. Giminė meistriškai patrolino. Kas norėjo - suprato. Beje, kaip norėjo, taip ir suprato mirksiukas.gif biggrin.gif

Bene geriausias komentaras šia tema:

Vytautas Ališauskas
Vakar, 14:38 ·
VIII DIEVO ĮSAKYMAS.
Kažkoks berods „krikščioniškų šeimų“ partijos atstovas per debatus supainiojo Dievo įsakymų numerius. Būna, žmogiška. Tikrai dramatiška būna, kai profesionalus teologas pamiršta kad tokie iš viso egzistuoja.
Oficiali valstiečių teologė dr. Agnė Širinskienė pranešė, jog „Landsbergio svainis“ L. Andriulis džiūgavo [A.Š. citatos pradžia]: „kad šiuose rinkimuose mažiau atstovauta Lietuvos regionų nuomonė, „provincijos <..> balsai <...> nebėra girdimi“. Tas jau dabar rodo, kaip jie reaguotų į regione gyvenančius žmones, jei tik taptų valdžia“ [citatos pabaiga].
Aišku, valstiečiams ir kitiems „šeimų“ atstovams labai svarbu, kas ko koks giminaitis. Jie taip pratę tvarkyti reikalus. Man įdomiau, ką Andriulis rašė iš tikro. Susiradau: „Provincijos, nostalgijos sovietizmui ir populistų balsai prislopo ir nebėra girdimi“. Va taip.
Būtų smagu, kad Seimo teologijos daktarė pasklaidytų vaikų katekizmą ir susirastų Dešimt Dievo įsakymų.
Ten yra ne tik 6, apie kurį kažkodėl ji be perstojo mąsto, bet ir 8: „Nekalbėk netiesos“.
updt. sutikrinau su Širinskienės screenu, pas Andriulį neberadau, gal nemoku ieškot. Padėjau po „provincijos“ kablelį, bet net ir šitaip - visvien „neteisus liudijimas“, kaip kai kas komentavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 spalio 2020 - 19:24
QUOTE(paštininkė @ 2020 10 15, 20:03)
Oi, jaučia mano širdis, sulauksim mes ir protestų "dėl neteisingų rinkimų" biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

https://www.delfi.lt...s.d?id=85500679
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 10 15, 19:24)

Taiiiiiip, laukiam kitų žingsnių, nes truks-plyšt turi būti kaip Baltarusijoj - na, bet kažkaip panašu biggrin.gif
Atsakyti