Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 15, 19:41)
Gal jau tau į minkštą palatą laikas, jeigu jau pradėjai girdėti, ką aš sakau?  unsure.gif
Ir kur jau aš "sakau", kad nebebūna? Galima citatą? Ar vėl, paršele, meluoji?

Norejau, kad pripazintum, kad visgi tas pats tesiasi biggrin.gif Kam sakei, kad seni video, jei ir toliau taip yra?

Sakyti ir kiti veiksmazodizia nebutinai vartojami tiesiogiai, daznai ir kitom prasmem, manau tai visi supranta, kad sakyti cia, vadinasi parasyti zinute, o tu to nesupranti?
kodel nuolat durniniesi?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 10 15, 18:50)

Lutuke, draudimais nieko nepasieksi, Verygos draudimai gerti neatpratino, nemanau, kad jei žolytės bus galima nedraudžiamai įsigyti, padaugės vartojančių. Draudžiamas vaisius saldesnis. Ypač tai liečia jaunimą. Ir dabar kažin ar atrasi daug jaunų žmonių nežinančių iš kur jos galima gauti.

Priestarauji mokslo irodymam? Cia gi ne Verygos draudimai, o ES direktyvos, kurios paremtos moklsiniai sirodymais, nors tiek pradziai reiktu zinoti,
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 10 15, 19:58)
Man atrodo, kad tikrai jokie susipykimai negresia - meistriškai trolinina giminė ir gerai daro 4u.gif
Taip, kaip atsakas į 2020 10 11 rinkimų video, kurį pateikė Žu Žu biggrin.gif  Galvojo, kad  niekas nepastebės datos - Kremliaus metodai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Bet Lutukę galima suprast, jai stresas koks: garsieji putinistai 5 proc. ribos neperžengė; tą baisią, į lietuvę moterį net nepanašią, galimai harmonų prisivalgiusią Šimonytę iš pirmo turo žmonės į Seimą išrinko (jos Puidokas pats net į antrą turą kaip asmenybė ir politikas nepateko, praslinko tik pagal varganus DP sąrašus); gėjų bus ne tik gatvėj, bet ir Seime - nu, sunku moteriai, reikia duot laiko su viskuo susitaikyt unsure.gif

Tau kremlius moka uz tokias nesmones ar pati is saves savanoriskai?

Man zinok visai iki lemputes kas ten pas jus darysis, tik del keliu geru zmoniu bandziau padeti, kad priekvaisiai vel i valdzia neateitu, na ir taip aisku smagu butu jei tevyne atsigautu is aferu, skurdo liuno..., Bet visi laisvi rinktis, jei jum gerai tokia valdzia sekmes, tik neverkti jau nuo pirmu dienu del Gabrieliuko ir jo gimines biggrin.gif Beja, gejus jau senai buvo seime, jei nezinojot, a.a. jau. Saunus zmogus, vertas pagarbos, o ne siaip klaunas.

Tai visgi data svarbi ar ne? vyksta tokie isgerimai ar nebevyksta suveike Verygos istatymai ar nesuveike? biggrin.gif Is pradziu Mylimuke irgi bande vartytis del datos, dabar jau aksi isputus aiskina, kad neikas gerti nenustojjo, tai kaip ten yra?

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 10 15, 20:26)
Taiiiiiip, laukiam kitų žingsnių, nes truks-plyšt turi būti kaip Baltarusijoj - na, bet kažkaip panašu biggrin.gif

Uzfiksuotu ir uzdokumentuotu pazeidimu realiai daug daugiau, nei Baltarusijoje, bet kam tai rupi.... lietuviai i gatves vis tiek neis... biggrin.gif

As is tikro dabar dizuagiuosi kad valdys ts, tiek verket, kad bloga valdzia, pasidziaugsit siek tiek, o man su popcornu bus smagu jus stebeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 15, 19:40)
1.Tai visgi data svarbi ar ne? 

2. As is tikro dabar dizuagiuosi kad valdys ts, tiek verket, kad bloga valdzia, pasidziaugsit siek tiek, o man su popcornu bus smagu jus stebeti  biggrin.gif

1. Be abejo, kad svarbi. Mat Jūs teigėte, kad, gavote žinių iš savo miesto stebėtojų, kad už TSKD balsavo grupelėmis šiltučiai 2020 10 11 rinkimuose. Žu Žu įkėlė video, kad tokie balsavo už Darbo partiją, kurios rinkėja esat. Tai buvo pokalbis apie 2020 10 11 rinkimus. Kaip kontraargumentą Jūs įkėlėt 2016 metų įrašą. Štai ir viskas apie datas ir 2020 10 11 rinkimus. Daugiau ta tema mano komentarų nebus, nes kas norės, tas supras arba jau suprato biggrin.gif
Papildyta:
As is tikro dabar dizuagiuosi kad valdys ts, tiek verket, kad bloga valdzia, pasidziaugsit siek tiek, o man su popcornu bus smagu jus stebeti  biggrin.gif

Kokia stulbinamai gera žinia: ir va taip va visai nesikišit? bigsmile.gif Tai įdomaus Jums kino, jaučiu, geras bus bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 spalio 2020 - 20:04
Atsipeikekit, svainis nera giminaitis. Tai 10 as vanduo ant kisieliaus. Karba is nervu tuoj sutrauks.
Atsakyti
Uzfiksuotu ir uzdokumentuotu pazeidimu realiai daug daugiau, nei Baltarusijoje, bet kam tai rupi.... lietuviai i gatves vis tiek neis... biggrin.gif

Ir tikrai tie fiksuoti ir dokumentuoti rinkimų pažeidimai, kurių "daug daugiau nei Baltarusijoje" pristatyti į Lietuvos VRK? bigsmile.gif Oi, tai informuokite apie jų tyrimą garsiai bigsmile.gif

Mat VRK tikrai susimovė, neparengusi tvarkos izoliacijoje buvusiems žmonėms. Bet jei turit ir daugiau pažeidimų - net daug daugiau nei Baltarusijoje - gi tik pranešinėkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 spalio 2020 - 20:28
QUOTE(paštininkė @ 2020 10 15, 21:03)
1. Be abejo, kad svarbi. Mat Jūs teigėte, kad, gavote žinių iš savo miesto stebėtojų, kad už TSKD balsavo grupelėmis šiltučiai 2020 10 11 rinkimuose. Žu Žu įkėlė video, kad tokie balsavo už Darbo partiją, kurios rinkėja esat. Tai buvo pokalbis apie 2020 10 11 rinkimus. Kaip kontraargumentą Jūs įkėlėt 2016 metų įrašą.  Štai ir viskas apie datas ir 2020 10 11 rinkimus. Daugiau ta tema mano komentarų nebus, nes kas norės, tas supras arba jau suprato biggrin.gif
Papildyta:
Kokia stulbinamai gera žinia: ir va taip va visai nesikišit? bigsmile.gif Tai įdomaus Jums kino, jaučiu, geras bus bigsmile.gif  wub.gif

Ne, zuzu neikele nieko, kas patvirtintu, kad tie zmones is vis balsavo ar uz ka jie balsavo, Tame video matom, tik girtus zmones, kurie SAKO, kad balsuos uz Uspaskicha, ir tiek. 10 e ir tokiu video galima prikurti su kiekviena partija.
O be to geriantys zmones tikriausiai velgi balsuoja uz visas partijas ar ne, nes pagal statistika tiek negerenciu zmoniu nera salyje. Ir ne tik uz jas balsuoja, kaip matom mano idetam video ir partiju nariai nevengia isgerti net rinkimu diena. Na ir kur ten partiju nariai, kandidatai i seimo narius irgi ne vienas su taure lauke rezultatu.

Mano video ir buvo tik parodyti, kad visi geria masiskai, visu partiju nariai net.
O kad tokiu degradu, kaip zuzu video skaicius labai isaugo per 30m, labai prie to prisidejo iki siol buvusios visos valdzios.

O kaip as galeciau kistis??? blink.gif Kokiu galiu as anot jusu turiu??? blink.gif

kas nores tai supras, ka rasau, kas nenores, toliau nesamones rasines.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 10 15, 21:24)
Ir tikrai tie fiksuoti ir dokumentuoti rinkimų pažeidimai, kurių "daug daugiau nei Baltarusijoje"  pristatyti į Lietuvos VRK?  bigsmile.gif Oi, tai informuokite apie jų tyrimą garsiai bigsmile.gif

Mat VRK tikrai susimovė, neparengusi tvarkos izoliacijoje buvusiems žmonėms. Bet jei turit ir daugiau pažeidimų - net daug daugiau nei Baltarusijoje - gi tik pranešinėkit 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Seimo rinkimų įkarštyje kas trečioje apylinkėje pasipylė rimti pažeidimai

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...nkeje-16658026/

Galima nors kelis pazeidimu suzfiksuotus per rinkimus Baltarusijoje? bigsmile.gif

O siaip kodel negalima savo biulioteno fotografuoti? kad galima butu daugiau prasukti machinaciju? bigsmile.gif biggrin.gif

Paskaitykit po Jurga Lago komentarus, kur ji raso, kad nerado savo balso ambasados ataskaitoje, oi kiek zmoniu susiduria su ivairiais panasiais dalykais....o kaip irodysi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 spalio 2020 - 20:54
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 15, 20:40)

Gal gali pateikti šaltinį apie Lietuvos ir Baltarusijos užfiksuotų pažeidimų skirtumą?

Atmetant dar tą faktą, kad baltarusai patys pasakojo ir rodė, kaip gavo jau sugadintus biuletenius. rolleyes.gif
Arba kaip pas juos tarnybos "negauna" jokių pranešimų. Pradedant balsavimu, baigiant omon'ų išpuoliais. Juk net į institucijas "niekas" nesikreipė dėl smurto. Tai turbūt jo ir nebuvo? Visi video suklastoti? bigsmile.gif Tai ir rinkimai turbūt buvo labai sąžiningi, ane?

Įžūliausi balsų klastojimo atvejai Minske: komisijos narė per langą išneša dokumentus, garso įraše – iš anksto žinomi rezultatai
vartotojo įkelta nuotrauka
https://www.google.c...l...64059&amp=1
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 15, 20:51)
Paskaitykit po Jurga Lago komentarus, kur ji raso, kad nerado savo balso ambasados ataskaitoje, oi kiek zmoniu susiduria su ivairiais panasiais dalykais....o kaip irodysi?

Skaičiau - kreiptis į VRK.

Bet kokį gražų (tiesa seną) Jurgos Lago straipsnį man atsiuntė wub.gif Dalinuosi:

https://www.lrytas.l...lu-pora-900711/

Eh biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 spalio 2020 - 21:00
Dar:

Anot nepriklausomų stebėtojų, balsavusieji skundėsi, kad jiems buvo pateikiami iš anksto sugadinti biuleteniai – su taškais ar kitokiomis žymėmis, tačiau pareikalavus buvo keičiami. Kai kuriais atvejais į balsavimo žurnalą nebuvo leidžiama kartu su parašu įrašyti datos, bet ir tada šis „nesusipratimas“ buvo šalinamas po akivaizdaus rinkėjų piktinimosi.
Dar buvau anksčiau radus ir video, kur rodo tokius biuletwnius gyventoja ir pasakoja pati
https://www.google.c...l...56163&amp=1

Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacija (ESBO), tarptautinė rinkimų ir karų stebėtoja, nuo 1995 metų nė vienų Baltarusijoje įvykusių rinkimų nėra pripažinusi laisvais ir sąžiningais.

O šiais metais išvis jų nepakvietė.

Tai kaip?
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mementoo: 15 spalio 2020 - 21:05
Ne, zuzu neikele nieko, kas patvirtintu, kad tie zmones is vis balsavo ar uz ka jie balsavo, Tame video matom, tik girtus zmones, kurie SAKO, kad balsuos uz Uspaskicha, ir tiek.

Taip. Tai atsakas į Jūsų postą, kuris tikrai daugiau įrodymų turi:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 12, 13:23)
Atejo kalbos is mano miesto is stebetoju, kad uz TS ejo balsuoti grupelem, "silti" jau  unsure.gif Na bet neuzdrausi parduoti balsus uz buteli zmonem....

Uzjauciu as jus. Laikykites ten, kaip sako Tapinas  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 10 15, 22:09)

Svarbiausia, pletkai irgi tik apie tai, kad ėjo balsuoti. rolleyes.gif ir niekas nežino, nei už ką balsavo, nei ar išvis užbalsavo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 10 15, 22:09)

Svarbiausia, pletkai irgi tik apie tai, kad ėjo balsuoti. rolleyes.gif ir niekas nežino, nei už ką balsavo, nei ar išvis užbalsavo rolleyes.gif
Atsakyti
Galima nors kelis pazeidimu suzfiksuotus per rinkimus Baltarusijoje? bigsmile.gif

Be abejo, kad ne, nes jie ten oficialiai nefiksuojami ir nenagrinėjami unsure.gif
Atsakyti