Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 28, 11:36)
Kas čia per nevisprotis, kas jis toks? g.gif

Pavardė įpareigoja biggrin.gif . Ne mažesnis nevisaprotis už paštininkės spėtą Robertą Grigą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 10 28, 12:30)
Pavardė įpareigoja biggrin.gif . Ne mažesnis nevisaprotis už paštininkės spėtą Robertą Grigą bigsmile.gif

“Nacionalinis susivienijimas” turi keistą savybę: pritraukti kraštutinius marginalus į savo gretas.
Nelabai stebina.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 10 28, 05:18)
Manau, kad tai kunigas Robertas Grigas. Savo laiku aš jį gerbiau, jis laimino susirinkusius prie Seimo Sausio 13-osios naktį. Bet su tuo, ką jis kalba pastaraisiais metais, ir ypač apie Ingridą Šimonytę - niekaip negaliu sutikti. Su tuo nesutinka ir su katalikų bažnyčia susiję žmonės:
https://www.lrt.lt/n...ulauke-simonyte

Tai Arturas Grigas, joks jis ne kunigas, eilnis zmogus, neprikurkit kur truksta, juk matosi mano ikeltoje nuotraukoje. Jei taip jau idomu ir nesugebat susirasti, stai originali nuoroda, galit nagrinetis, kas cia per zmogus, tik daug taip galvojanciu smile.gif

https://www.facebook...669134333374157

Bet zinot, man keisciausia, kai zmones aptarineja ne KAS PASAKYTA, o KAS SAKE. Na koks skirtumas?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 10 28, 12:30)

o gal jus kelios cia nevisportes , ka ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 spalio 2020 - 15:05
QUOTE(Nakviša @ 2020 10 28, 07:10)

Oi, aš tokio nė nežinojau, kas jis toks? Bet iš esmės nieko originalesnio nei Robertas Grigas apie Šimonytę nesako - ta pati leksika...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 28 spalio 2020 - 16:42
QUOTE(paštininkė @ 2020 10 28, 17:41)
Oi, aš tokio nė nežinojau, kas jis toks? Bet iš esmės nieko originalesnio nei Robertas Grigas apie Šimonytę nesako - ta pati leksika...

Nes nu o gal tai teisybe? tai, ka ten prigalvosi? biggrin.gif ne visi tokie fantazioriai, kaip kairios cia nares biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 28, 17:56)
Nes nu o gal tai teisybe? tai, ka ten prigalvosi?  biggrin.gif ne visi tokie fantazioriai, kaip kairios cia nares  biggrin.gif

Didžiausi fantazioriai neturi darbo, tai sėdi fb ir kuria iš piršto laužtus "faktus" .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 28, 16:56)
Nes nu o gal tai teisybe? tai, ka ten prigalvosi?  biggrin.gif ne visi tokie fantazioriai, kaip kairios cia nares  biggrin.gif

Labiau nei Jūs apie Šimonytę čia niekas neprifantazuos (net abu Grigai), kad ir labai stengtųsi.

Lutuke, gi sakėt, jei laimės TS, nebesikišit, tik su popkornu gyvenimą Lietuvoj kaip "kiną" stebėsit. Tai ko kišatės čia, ko savo žodžio nesilaikot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 10 28, 17:41)

Aš irgi. Pasaulis - margas kaip genys.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 10 28, 17:01)
Didžiausi fantazioriai neturi darbo, tai sėdi fb ir kuria iš piršto laužtus "faktus" .

Dar baisiau, kai tikrus faktus savo lydytų smegenų fantazijų produktais apipina. Lengviau apgaudinėt su plokščios žemės teorijom.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 10 28, 18:01)

gali buti, bet panasu tas vyras, kurio citata ikeliau dirbantis smile.gif Minetas kunigas irgi ne bedarbis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 10 28, 18:03)
Labiau nei Jūs apie Šimonytę čia niekas neprifantazuos (net abu Grigai), kad ir labai stengtųsi.

Lutuke, gi sakėt, jei laimės TS, nebesikišit, tik su popkornu gyvenimą Lietuvoj kaip "kiną" stebėsit. Tai ko kišatės čia, ko savo žodžio nesilaikot? biggrin.gif

ir ka as prifantazavau, gal galima butu suzinoti?

O as kazkaip kisuosi i Lt politika ar is vis i gyvenima Lietuvoje? blink.gif Taigi, nesakiau nieko apie politika nesnekesiu. Kaip sis forumas risasi su politika Lietuvoje? kazko nezinau? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 28, 18:26)
Dar baisiau, kai tikrus faktus savo lydytų smegenų fantazijų produktais apipina. Lengviau apgaudinėt su plokščios žemės teorijom.

va va jus su cambala tame speces, jusu nieks nepraleks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 28, 17:33)

ir ka as prifantazavau, gal galima butu suzinoti?

O as kazkaip kisuosi i Lt politika ar is vis i gyvenima Lietuvoje?  blink.gif Taigi, nesakiau nieko apie politika nesnekesiu. Kaip sis forumas risasi su politika Lietuvoje? kazko nezinau?  bigsmile.gif

O kaip dėl tariamai geriamų hormonų ir to, kad ji net į lietuvę moterį nepanaši? bigsmile.gif Apie kitas Jūsų kliauzes aš jau tyliu - pati susiraskit, ką prirašėt...

Ane? bigsmile.gif Tai iki šiol į Lietuvos politinį gyvenimą (aš ne apie balsavimą) kišotės ne tik per forumą? biggrin.gif Na na, atvirumo minutėlė čia ar kas?
Atsakyti
ubunte savam stiliui, skiedžia ir meluoja susiriesdama, kaip užsikirtusi plokštelė.
SGD terminalas numušė dujų kainą ir nutraukė priklausomybę nuo vieno galimo tiekėjo, nuo gazpromo. SGD terminalo paskirtis pirkti konkurenciinga kaina, kad ir iš to pačio gazpromo, bet išlaikant nepriklausomumą renkantis. Buvo vienas žaidėjas, kuris savo dujas pardavinėdavo šantažuodamas pirkėją. Noriu parduodu, nenoriu kraną užsuku, noriu parduosiu 5× brangiau ir nieko nepasišakosi, nes daugiau nebuvo iš kur. Dėkui Brazauskui už tokią ilgalaikę dovaną, kurios Kubilius nusikratė ir užtai kremlius nepagailėjo šlamančių srutų pilstymui. Dabar nebeišeina žviegti Kubyylius, tai žviegs kad Šimonytė.
Pensijos krizės metu buvo pamažintos, kaip ir visa kita. Pirmiausia parlamentarai nusirėžė, tada teisėjai, o paskui visiems tai buvo pritaikyta. Pensininkams tie pinigai buvo grąžinti. Toks sprendimas pasiskolinti iš visų piliečių buvo priimtas siekiant kad apskritai būtų ką tiems pensininkams sumokėti.
Sutvarkiys finansus valstybė gavo geras sąlygas skolintis. Ir visi žviegiantys, ypač bebrai ant to atjoję į savo bebrų kadencijos pabaigą buvo pradėję kaltinti Kubilių kam tas per mažai pasiskolino, kai skolinta tokiom gerom sąlygom buvo.
Atsakyti