Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Maja Di @ 2020 11 25, 13:55)
Ne naujiena, jei Lietuvai kažką naudingo padaro, tau visad atrodo priešingai. Ką ji bedarytų, tau viskas netiks.

oho kokie pareiskimai biggrin.gif ir kas konkreciai be Simonytes aferu man netiko? kas ka gero padare pvz ir man netiko?

Gal kaip tik tau taip? bigsmile.gif as pvz pasidziaugiau, kaip praeita valdzia padare alkoholio ribojimus, kaip sieke sveikiau maitinti vaikus darzeliuose , mokyklose.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 25, 14:08)
še tau kad nori biggrin.gif va tau ir tradicijos ir senosios vertybės  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Jau man nesueina galai sioje istorijoje... Kartais parasho, kaip kokia pakalus paukshtyte, o kartais kaip davatka iki kaulu smegenu.
Gal tikrai koks trolis is Leningrado fabriko
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 11 25, 14:23)
Jau man nesueina galai sioje istorijoje... Kartais parasho, kaip kokia pakalus paukshtyte, o kartais kaip davatka iki kaulu smegenu.
Gal tikrai koks trolis is Leningrado fabriko

Visada ji davatka.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 25, 14:02)
esu istekejusi, jau sakiau tik baznycioje

O ko vilkaisi terst ta baznycia? Tu gi ant krikscioniu varai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 25 lapkričio 2020 - 14:29
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 25, 15:20)
oho kokie pareiskimai  biggrin.gif ir kas konkreciai be Simonytes aferu man netiko? kas ka gero padare pvz ir man netiko?

Gal kaip tik tau taip? bigsmile.gif  as pvz pasidziaugiau, kaip praeita valdzia padare alkoholio ribojimus, kaip sieke sveikiau maitinti vaikus darzeliuose , mokyklose.

Tai vai ir nesutariam. Kas tau tiko iš to kas gera padaryta?
O taip, kolchoznikai tik kenkė.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 11 25, 14:17)
O koks vargas migracijos tarnyboje pasikeisti pasa?
Kur tau ia kam irodyneti reikejo, jei taves Airijoje niekas nepazista?
Tu pavardes nepasikeitei tiesiog del pasalpu.
Papildyta:
Tai gi perejai cia Lietuvoje abu kartus savo mergautine pavarde, Ubuntyte.

Na tau ne vargas, man vargas, pasas, teises, diplomai, tuo metu ir darbo knygute ir dar studentu sarasuose ir t.t. doh.gif koks tikslas viso to?neina sava pavarde gyventi?
As Lietuvoje gyvenau gi, kai mes tuokemes, bet prie ko cia pazinimas, paskui su visa dokumentacija visa gyvenima aiskinkis, kad va tai tu si diploma gavai. doh.gif

Kokiu pasalpu, cambala, as studente buvau, gaudavau stipendija, kai tuokemes lotuliukas.gif ir is vis as nemanau, kad buvo kazkokios pasalpos tuo metu Lietuvoje, mes apie tokius dalykus nei nezinojom. Apie pasalpas as isgirdau placiau jau po 2008 krizes, kai masiskai zmones pradejo jas gauti.

Kiekvienas masto pagal savo sugedimo laipsni matyt.

Tu vaikus perejai, tu vsita kokia? Koks skirtumas, kokia pavarde as gimdziau? blink.gif
Atsakyti
MB pasiliko pavarde, bet as tam pritariau, nes MB pavarde grazi, o mes vaiku neturime.
Bet kai LT du vaikus gimde su mergautine pavarde ir dar vyro ala pavarde vaikai, po to viena ismove i Airija. Tai sita istorija laba jau itartina...

Kaip dirbtnai sukurpta, arba kazkokiu esminiu detaliu nezinome.

Paprastai viskam buna priezastys, net prikolnaii zmones elgdamiesi turi labai logiskas priezastis, o cia pasigimde du vaikus, o pavarde pasiliko savo, desto visokius ortodoksinius marazmus, kur senoms davatkoms gedos nepadarytu...

Paskui pavaro, kaip supermoderni ir nepriklausoma...
Kai zmogus sudarytas is keliu zmoniu arba viskas sulipdyta dirbtinai
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 11 25, 14:28)
Tai vai ir nesutariam. Kas tau tiko iš to kas gera padaryta?
O taip, kolchoznikai tik kenkė.

taigi parasiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 lapkričio 2020 - 14:30
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 25, 14:26)
Visada ji davatka.

Davatkoms - iene, tai kaip pakelimas i pasventintas.

Exe visa turta paliko, bet kai pasiuliau pasiimti atgal savo pavarde - yte - tai pasake, kad tik per jos lavona
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 25, 14:29)
Na tau ne vargas, man vargas, pasas, teises, diplomai, tuo metu ir darbo knygute ir dar studentu sarasuose ir t.t. doh.gif koks tikslas viso to?neina sava pavarde gyventi?
As Lietuvoje gyvenau gi, kai mes tuokemes, bet prie ko cia pazinimas, paskui su visa dokumentacija visa gyvenima aiskinkis, kad va tai tu si diploma gavai. doh.gif

Kokiu pasalpu, cambala, as studente buvau, gaudavau stipendija, kai tuokemes lotuliukas.gif ir is vis as nemanau, kad buvo kazkokios pasalpos tuo metu Lietuvoje, mes apie tokius dalykus nei nezinojom. Apie pasalpas as isgirdau placiau jau po 2008 krizes, kai masiskai zmones pradejo jas gauti.

Kiekvienas masto pagal savo sugedimo laipsni matyt.

Tu vaikus perejai, tu vsita kokia? Koks skirtumas, kokia pavarde as gimdziau?  blink.gif

Bla bla bla...Diplomus keist...Nenusipezek. imi savo pasa, santuokos liudijima ir visiems aisku kad tai tu.

Kai perejai mergautine, tai daugiau ismokos gavai kaip vienisa mama.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 11 25, 14:29)

Bet kai LT du vaikus gimde su mergautine pavarde ir dar vyro ala pavarde vaikai, po to viena ismove i Airija. Tai sita istorija laba jau itartina...

Nu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 11 25, 14:28)
O ko vilkaisi terst  ta baznycia? Tu gi ant krikscioniu varai.

Tai buvo pries 20m, paziuros zmoniu keiciasi, tada tuom tikejau kazkiek, dabar ne. Bet siaip buvo grazi ceremonija, nesigailiu mirksiukas.gif
Galima suzinoti, kaip as varau ant kriskcioniu ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 25, 14:34)
Tai buvo pries 20m, paziuros zmoniu keiciasi, tada tuom tikejau kazkiek, dabar ne. Bet siaip buvo grazi ceremonija, nesigailiu  mirksiukas.gif
Galima suzinoti, kaip as varau ant kriskcioniublink.gif

Nu va, šitaip sugedai verysad.gif
Atsakyti