QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 12 09, 00:00)
*Kokios isvados ir ko jus nerasete? As jokiu isvadu nedarau. Faktas, kad vakcinos kuriamos metais, pasidomekite. Ir taip pat faktas, kad si buvo sukurta per plius minus pusmeti.
"...
Kad vakcina buvo sukurta super greitai ir tiesiog fiziskai nera jokiu ilgalaikiu salutiniu poveikiu irodymo?
..."
Jus teigiate ir nurodote 15 metu ir t.t. Pateikiat tai kaip fakta.
As domiuosi, tik ne samokslo teorijom, kaip jau minejau, man autoritetas nuomone zmoniu, kurie tiesiogiai dirba sioje sferoje.
O ponas Lobovas, Kiguolis, Kepenis ir t.t. man tikrai nera autoritetas.
Autritetu yra ir Ciniskas chirurgas, jis man labai patinka, mes esame "vieno kraujo".
Ciniškas Chirurgas sveikina antivakserius: Galėsite ramiai knisti protą skiepų ir autizmo ryšio tema
Kaip jau minejau, gyvenimas irgi zalingas, turi aibes salutiniu poveikiu ir t.t. bet mes ji gyvenam, neziurint i nieka.
Jei teks rinktis, tarp mirties nuo covid-19, nes as priklausau rizikos grupei, mane 99 proc. laukia baigtis, nes operuoti plauciai. As NETOBULA renkuosi NETOBULUS skiepus, nes jie man suteikia vilti gyventi.
Mano seima irgi "aukosis" kad apsaugoti "netobula seimos grandi".
Jau rasiau, musu seimyna t.y. mano seima ir brolio vaikai, su savo pusikem ir pusiukais, gyvenam sodyboje. Broliene gyvena atskirai, nes dirba ligonineje. Dar apvasari, viena is sunenu zmoneliu su dukrele nusprende, kad jai "vaziuoja stogas", isdume i miesta. Likusios moterys pasipiktino, jai grizus su dukra i sodyba, jos tiesiog neileido i vidu. Na savaime suprantama visi ir visos liko isizeide.
Na as suprantu tas likusias sodyboje, jos gi, galimai irgi noretu, bet seimos gerove joms svarbiau, net broliene nevaziuoja i sodyba, saugo defektuotus seimos narius, nuo rizikos susirgti. Ir gerai, ji sirgo, dabar sunkiai bet stojasi ant koju po ligos.
Ko as nesuprantu, tai tos kuri isvaziavo-pasirinko nesisaugoti. Kodel ji reiskia pretenzijas kitiems del savo pasirinkimo nesisaugoti?