Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 12 08, 20:47)
Pasilik savo konspiracijos teorijas. Skiepai nekalti del tavo problemu su sveikata.

biggrin.gif
Skiepai nekalti. Kalti antibiotikai. Daug antibiotikų.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 12 08, 22:09)

*Na as suprantu tas likusias sodyboje, jos gi, galimai irgi noretu, bet seimos gerove joms svarbiau, net broliene nevaziuoja i sodyba, saugo defektuotus seimos narius, nuo rizikos susirgti. Ir gerai, ji sirgo, dabar sunkiai bet stojasi ant koju po ligos.

**Ko as nesuprantu, tai tos kuri isvaziavo-pasirinko nesisaugoti. Kodel ji reiskia pretenzijas kitiems del savo pasirinkimo nesisaugoti?

* Idomus poziuris i zmones, vadinti juos defektuotais unsure.gif

**Kaip isejimas is namu susiijes su nesisaugojimu?
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 12 09, 00:35)
* Pirma, rasiau 10-15 metu. Ir tai yra faktas. Pasidomekite. Ne siaip is oro rasau.

** Prie ko cia samokslo teorijos?

***Is triju vardu vienas girdetas, taip kad... prie ko cia autoritetai?

N o skiepysites, kad apsaugoti save, o ne visuomene. Taip kad, kam tos kalbos del visuomenes saugumo?

Tai jums faktas, bet ne man. Ir tai nera faktu, kad jei as nevertinu gvildenama klausima taip kaip Jus, neva besidominanti, tai nereiskia kad as nesidomiu skiepais. Cia panasiai kaip su lutuke, matyt skaitydami, rinkdami informacija mes akcentuojam skirtingus dalykus.

O prie to, kad antivakseriai, ju prikure aibes.

O prie to, kad sie Lietuvos antivakseriai, man ne autoritetas. As gi rasau savo mintis, ne kaimyno, ar dar ko nors. Elementaru, kad vardinu man zinomus asmenys.

Tikejausi sio klausimo, butent siam kontekste biggrin.gif

TAip, Jus visiskai teisi, del saves brangutes, bet lygiai taip pat daryciau ir budama sveika, velgi del saves brangutes, nes man labai svarbu gyventi saugioje visuomeneje, kurioje bus saugus mano vaikai, anukai ir t.t.

Mano egoizmas, siek tiek kitoks nei Jusu.
O siaip sveikinu, kad jusu aplinkoje nera silpnuju grandziu, kuriais reikia rupintis. Linkiu, kad jei bus butinybe, jusu aplinka butu empatiska, ne vien savo reikmem, bet ir kad salimais esancio "brokuoto" gyvybe jiems butu vertybe.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 12 08, 23:29)
O as dar karta atsakau, kalba eina ne apie visuotina geri, O APIE VISUOMENES ISGYVENIMA, kai visuomene TAM KONSOLIDUOJASI.

Pirma jus tai suprantat, kaip visuotini isgyvenima, as to visai taip nesuprantu, nes nematau jokios dideles gresmes, apart kasdieniu problemu.
Antra tame ir esme, kad jus naudojates socilaizmo filosofija, norit, kad issigelbetu visi, o kapitalizme, kiekvienas uz save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 12 09, 00:43)
* Idomus poziuris i zmones, vadinti juos defektuotais  unsure.gif

**Kaip isejimas is namu susiijes su nesisaugojimu?

As save taip vadinu. Tai yra tiesa, juodas humoriukas.

Koks skirtumas, tarp mano zodziu ir jusu veiksmu? Jums gi is esmes, pofig gyvens tokie zmones kaip as, ar ne... Mane visada glumina veidmainyste, graziai vadinti lignius, bet spjauti i ju reikmes-gyvybiskai svarbu sauguma.

Tiesiogiai, dideja rizika uzsikresti ir apkresti kitus. Jei zmogus nesugeba, vardan kitu apriboti savo noru, jis dabar laisvas gyventi taip kaip nori, juk niekas jam nemaiso. Paradoksas, kodel jis verziasi atgalios, i buri zmoniu, kurie samoningai riboja savo norus vardan kitu geroves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 08 gruodžio 2020 - 23:53
QUOTE(Moonte @ 2020 12 08, 23:48)
Tai jums faktas, bet ne man. Ir tai nera faktu, kad jei as nevertinu gvildenama klausima taip kaip Jus, neva besidominanti, tai nereiskia kad as nesidomiu skiepais. Cia panasiai kaip su lutuke, matyt skaitydami, rinkdami informacija mes akcentuojam skirtingus dalykus.

gal tada geriau domekites?na tikrai kazkaip kitaip skaitom matyt unsure.gif

Vaccine development is a long, complex process, often lasting 10-15 years and involving a combination of public and private involvement.
https://www.historyo...-and-regulation

gal maziau kazkokius anonimus skaitykit, o realia informacija?

vartotojo įkelta nuotrauka

https://www.weforum....rs-coronavirus/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 gruodžio 2020 - 23:57
QUOTE(Moonte @ 2020 12 08, 23:48)
O prie to, kad antivakseriai, ju prikure aibes.

O prie to, kad sie Lietuvos antivakseriai, man ne autoritetas.

Cia tai melas...

Jums tie antivakseriai tai labai svarbus, jus juos skaitote ir jais remiates. Kai kurie ju akivaizdziaii trenkti, bet tai jums ir svarbu.
Nes jus visas nuomones kurios nepatinka pripaisote kazkokiems marginalams.

Taip jus ismokino komsomolas, partija ir visa ta jusu tarybine visuomene, kurios esate produktas

Ten buvo iprasta visus kitaip mastancius nurasyti i psichinius, agentus, nusikaltelius.
tai jus kitaip gincytis ir nemokat tik taip kaip jus ismokino sovietai
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 12 09, 00:48)
Pirma jus tai suprantat, kaip visuotini isgyvenima, as to visai taip nesuprantu, nes nematau jokios dideles gresmes, apart kasdieniu problemu.
Antra tame ir esme, kad jus naudojates socilaizmo filosofija, norit, kad issigelbetu visi, o kapitalizme, kiekvienas uz save  mirksiukas.gif

Puiku, tuomet kame esme? Kam polemizuoti, o svarbiausia apie ka?
As JUms atsakiau, kad savo izvalgu nesieju su santvarkom.

Cia pati taip ivardinot, radot sasajas. Paskutini karta rasau, as tame neizvelgiu jokiu sasaju su santvarka.

Isgyvenimo principai veike ir pirmykstei bendruomenei.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 12 09, 00:53)
gal tada geriau domekites?na tikrai kazkaip kitaip skaitom matyt  unsure.gif

Lutuke, esat ne tas zmogus kurio nuorodas atidarinesiu. Sorry.Mano galva ne siuksliu deze, i ja nededu greitai "virskinamos informacijos". Panasiai, kaip su maistu as principingai nevalgau "greito maisto".

Nieko asmeniskai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 12 08, 22:48)
* Ir tai nera faktu, kad jei as nevertinu gvildenama klausima taip kaip Jus, neva besidominanti, tai nereiskia kad as nesidomiu skiepais.

O prie to, kad sie Lietuvos antivakseriai, man ne autoritetas. As gi rasau savo mintis, ne kaimyno, ar dar ko nors. Elementaru, kad vardinu man zinomus asmenys.

Tikejausi sio klausimo, butent siam kontekste  biggrin.gif

**TAip, Jus visiskai teisi, del saves brangutes, bet lygiai taip pat daryciau ir budama sveika, velgi del saves brangutes, nes man labai svarbu gyventi saugioje visuomeneje, kurioje bus saugus mano vaikai, anukai ir t.t.

***O siaip sveikinu, kad jusu aplinkoje nera silpnuju grandziu, kuriais reikia rupintis. Linkiu, kad jei bus butinybe, jusu aplinka butu empatiska, ne vien savo reikmem, bet ir kad salimais esancio "brokuoto" gyvybe jiems butu vertybe.

*Jeigu jus nepritariate faktui, tai jau tampa ne faktu tik del jusu poziurio? As ir neteigiau, kad nesidomite.

**Tai jums niekas ir nedraudzia skiepytis. Kaip ir nuo gripo. Kasmet. Tuo tarpu jus pritariate prievartai jei butu tokia iteisinta.

Na o del saugumo, virusu aplink yra tiek, kad nuo visu ''nepasislepsi''. Kiekvienas turetu rupintis savo asmenine sveikata, o ne uzkrauti ta atsakomybe kitam.

***Apie mano aplinka jus nieko nenutuokiate, taip, kad nsepeliokite, nes saudote pro sali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 12 09, 00:01)
Puiku, tuomet kame esme? Kam polemizuoti, o svarbiausia apie ka?
As JUms atsakiau, kad savo izvalgu nesieju su santvarkom.

Cia pati taip ivardinot, radot sasajas. Paskutini karta rasau, as tame neizvelgiu jokiu sasaju  su santvarka.

Isgyvenimo principai veike ir pirmykstei bendruomenei.
Papildyta:
Lutuke, esat ne tas zmogus kurio nuorodas atidarinesiu. Sorry.Mano galva ne siuksliu deze, i ja nededu greitai "virskinamos informacijos". Panasiai, kaip su maistu as principingai nevalgau "greito maisto".

Nieko asmeniskai.

tai, kad jus nematot to rysio, nereiskia, kad jo nera gi biggrin.gif tiksliau,kad jus ji neigiat, jis nedingsta. Galima aisku neivardinti tu filosofiniu krypciu tik ar kas nuo to pasikeis?

lotuliukas.gif ka jus dabar nusiklabat? atleiskit bet jau rimtia nusiklabat, kokia dar greit virskinama informacija? doh.gif ypac kai paraset,kas jusu autoritetas, tai....eh paskaitykit gi pati kokius oficilaiius slatinius, ne pletkus bulvarinius lietuviskus...
saltiniai world economic forum ir www.historyofvaccines.org tiesiog antivakseriu buveines. biggrin.gif
Na kam taip neigti faktus? jus per kiek manet vakcinos ya sukuriamos?
ebolos vakcina berods buvo greciau sukurta per 5 m, o cia dabar per nepilnus metus??? ka jie sukure? na nebent c vit leis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 12 08, 22:52)
As save taip vadinu. Tai yra tiesa, juodas humoriukas.

* Jums gi is esmes, pofig gyvens tokie zmones kaip as, ar ne... Mane visada glumina veidmainyste, graziai vadinti lignius, bet spjauti i ju reikmes-gyvybiskai svarbu sauguma.

**Tiesiogiai, dideja rizika uzsikresti ir apkresti kitus. Jei zmogus nesugeba, vardan kitu apriboti savo noru, jis dabar laisvas gyventi taip kaip nori, juk niekas jam nemaiso. Paradoksas, kodel jis verziasi atgalios, i buri zmoniu, kurie samoningai riboja savo norus vardan kitu geroves.

* Cia jusu zodziai, ne mano mirksiukas.gif

** Ta rizika visuomet buvo, yra ir bus. Pasaulis niekada nebus sterilus.
Atsakyti
Yra idomesniu dalyku nei vakcinos.

Ziurekit kiek bukaprociu an bangos.
Neuzteko visokiu 5G bijanciu psichu, kovotoju uz klimata, tai sukurste nauja psichoze del viruso.

Pamatysit, bus ir auku, kazkas kazka uzdubasys, kai pasivaidens, kad virusa platina.

Ziurekit SM fanatikes jau gatavos stoti i gvardijas, apsirengti omon rubais ir prievarta zmonems svirksti.
Ka svirskt?
Nu kazkoki skysti, kuri ju vadai (fiureriai vokishkai) iverdins kaip butina vakcina visuomenei apsaugot.

Na dabar zinot, kas dirbo konclageriuose, gulaguose ir kokie buvo motyvai...
Pirmiausia juos pripompavo, kad va yra visuomenes priesai ir visuomenes labui juos reikia sunaikinti...
Toliau viska zinot.
Dabar inot, kaiptai idiegiama
Papildyta:
O kols cia edames, nauja info. Straipsnis

We may be wearing masks for a year, despite the V-Day 'watershed moment'

Sir Patrick Vallance: 'We don't know yet how good all the vaccines are going to be at preventing the transmission of coronavirus'

Telegraph.co.uk

Nu cirkas be pinigu
Viskas yra totalus blefas ir atvira afiora
Atsakyti