QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 12 09, 02:22)
*Nebutina. Bet tai nera mano faktas.
** As negaliu jums nei kazko leisti, nei neleisti. Tad nesuprantu apie ka jus.
*** Lyginate nesulyginama.
**** Jus ir esate i save orientuota. Ne i kitus, o tuo labiau ne i kitoki poziuri.
***** Jusu speliones negali manes kazkaip zeisti.
******Neturiu poreikio zmones skirstyti i brokuotus ir ne. Cia jusu specializacija.
Ir taip, mano sveikata yra mano reikalas. As ja turiu rupintis, ir nesitikiu, kad kiti tai darys. Nes tarkime, tureciau kokia alergija riesutams, negi tureciau siekti, kad jie butu nusluoti nuo zemes pavirsiaus del mano geroves?
******* Naudotis kaip?
** As negaliu jums nei kazko leisti, nei neleisti. Tad nesuprantu apie ka jus.
*** Lyginate nesulyginama.
**** Jus ir esate i save orientuota. Ne i kitus, o tuo labiau ne i kitoki poziuri.
***** Jusu speliones negali manes kazkaip zeisti.
******Neturiu poreikio zmones skirstyti i brokuotus ir ne. Cia jusu specializacija.
Ir taip, mano sveikata yra mano reikalas. As ja turiu rupintis, ir nesitikiu, kad kiti tai darys. Nes tarkime, tureciau kokia alergija riesutams, negi tureciau siekti, kad jie butu nusluoti nuo zemes pavirsiaus del mano geroves?
******* Naudotis kaip?
Siuo atveju, nera svarbu jusu tai faktas, ar Petro, Anupro, ar kaimynes Birutes. Jus juo disponuojat, vadinasi sioje diskusijoje jis jusu. Viskas.
Aciu Is Sviesos, kaip visada, glaustai ir taikliai. Megstu ir gerbiu racionalu prota turincius zmones.
Cia ne mano problemos, kad jus neizlvegiat, as izvelgiu. Kievienam savo.
JUs visiskai teisi. Niekada neneigiau, ir dar karta pakartosiu, as esu EOISTE. Mano gyvenimelis sioje zemeje jau baigtas, viena petnicia daugiau maziau ir tiek. Siuo metu, mane sildo mintis, kad mano artimiem zmonem, mano gyvybe yra vertybe. Svarbiausia, visame tame nera jokios mano itakos. Net nekalbam mano sveikatos tema yra zymiai svarbesni dalykai, nesenai gimusi mano vaikaite turinti dvi bluznis. Tiesa pasakius nezinom dar kaip viskas klosis, bet musu saugusiu apreiga rupintis jos gerove, ji savimi nepasirupins.
Visada vadovauvausi pilietiskumo, neabejingumo principu. Cia t.y. SM rasau daugiau kaip 10 metu, kaip buvau salyginai sveika, aktyvi pilitine pozicija, yra viena ryskiausiu mano savybiu.
Del sios priezasties, dabartinis, pagal mano fizines isgales, darbas gerinant musu visuomene apsiriboja tik mazais aspektukais, kastruoju, sterilizuoju kaimynu kates, nes man gaila valkataujanciu gyvunu, nenoriu, kad jie daugintusi, matydama tai, jauciu vos ne fizini skausma, kaip minejau, tai vel gi mano egoizmas kaltas, nes negaliu ramia sirdimi stebeti, ignoruoti gyvu padaru kancias. Lygiai taip pat, del egoistiniu paskatu finansiskai remiu tam tikro socialinio sluoksnio zmoniu integracija i visuomene, nes protu suprantu, kad tai daliai zmoniu reikia suteikti sansa (meskere), kad jie galetu savistoviai tvirtai stoveti ant zemes. (Vlegi, tie zmones silpoji grandis, kuri gyvena pasaulyje, bet nesugeba pasirupinti savimi, jau nekalbant kitu reikmemis, nes is savo aplinkos negavo elementariu igudziu) Dziaugiuosi, kad bent 1/10 siu zmoniu, sugebes sukurti stabilu gyvenima, del to, mano aplinka t.y. vaikai, vaikaiciai gyvens saugesniam pasaulyje.
Del to paties egoizmo, tai tenkindama savaji altruistini EGO, dalyvauju, siuo metu tik finansiskai, maltos ordino veikloje, nes nemanau, kad kiekvienas privalo rupintis VIEN savimi. Mano manymu, kuo brandesnis zmogus, kuo jis labiau pazista gyvenima, nespjaus i sulini, nes zino, kad niekas nera apsaugotas, betkada gali tapti silpnoji visuomenes grandis, kuri negeba savimi pasirupinti, kuriai reikalinga pagalba.
Zinot, as numesta siuksle galiu pakelti, del to paties savo egoizmo, man brangutei aptinka gyventi svaroje.
O del skiepu, tai kad jus pasiskiepisit, nepasiskiepisyt, is esmes man vienodai. Nes tokie kaip tamsta, mano gyvenimo NEITAKOJA, nes butent as, ne jus, esu nepriklausoma, is esmes, man niekas nieko neskolingas, kaip ir as. Jei Lietuvoje, bus daugiau taip mastanciu kaip tamsta, neturiu jokiu problemu pakeisti gyvenamaja vieta, ten kur gyvena empatiski zmones.
Siaip, pasidare idomu, jus motinystes ismoku atsisakete, ar visdelto pasinaudojote visuomenes suteikiamom privelegijom? Ar laikotes savo principu, rupintis paciai savo reikmem, siuo atveju vaiku?
O kaip su nedarbingumu, itariu irgi rupinates tik pati, ar visdelto visuomenes parama reikalinga?
Uz begant uz akiu,tik nereikia asikinti, kad tamsta mokat mokescius... Tai visuomenes pramanas, verciantis moketi mokescius (prievartoselementas, nes nera pasirinkimo nemoketi), kaupti pinigus ir remti silpnaja visuomenes grandi, kuriai tuo metu reikalinga parama, nes negeba, neturi galimybes savimi pasirupinti.
Tiesiog yra Jusu principai, paciam savimi pasirupinti... Ar tai tik deklaracijos. Jei ka, as per savo gyvenimeli nesu gavusi nedarbingumo pasalpos, beje kaip ir motinystes. Zinoma ne todel, kad as aplinka vertinu tamstos principais, tiesiog man geda butu imti lesas, atimti is tu, kuriem reikia labiau, nes man paciai ju netruksta

Tu net neisivaziduoji, kuo viskas gali baigtis su tokia prievarta.
1. As siaip esu pries prirvartinius skiepus. Tikiu, kad pakankama kieki zmoniu galima apsviesti. Galimai esu pernelyg naivi.
2. As kazka praleidau ir covid skiepas pasirodo yra privalomas?
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 12 09, 19:22)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72749245" data-time="1607528149"><div><p>Tu net neisivaziduoji, kuo viskas gali baigtis su tokia prievarta.</p></div></blockquote><p>1. As siaip esu pries prirvartinius skiepus. Tikiu, kad pakankama kieki zmoniu galima apsviesti. Galimai esu pernelyg naivi.
</p><p>2. As kazka praleidau ir covid skiepas pasirodo yra privalomas?
</p>
</p><p>2. As kazka praleidau ir covid skiepas pasirodo yra privalomas?
</p>
Nera, cia eiline psichoze. Abejoju, kad kazkas panasaus bus. Itakoti zmones, nesuvokia kas yra prievarta. Na tarkim, is esmes visi visuomenes nariai, nepriklausomai nuo noru, privalo moketi mokescius, tai visuomenes piliecio pareiga. Pareigos skiepytis NERA, ir vargu, ar bus.
Tiesa, tarkim yra avialinijos, kurios skraidins tik pasiskiepyjusius.
Zinau, kad Norvegijoje yra imone, kur jei nori joje dirbti privalu skiepytis. Galimai tokiu atsiras daugiau.
QUOTE(Moonte @ 2020 12 09, 18:11)
bet juk žmonės dėl to ir nenori skiepytis. Ne šiaip sau juk sugalvojo,o kad nepataptų kartais ta silpnąja grandimi, kuri nebegalės niekuo pasirūpinti.
Valstybėms ir likusiems piliečiams tai bus tik statistika, kad ai, ten koks procentėlis susiluošino, nukentėjo, neatlaikė šalutinių. O visiems kitiems pritiko, valio. Bet tam ,kuris neatlaikė ir jo šeimai tai bus tragedijų tragedija. Taigi visi mes egoistai. Tai kas gali dabar atskirti kurie iš mūsų turime dominuoti? Kas gali sau leisti būti tokiu teisėju?
Ir beje, būna likimo ironijų, kad kaip tik neatlaiko regis sveikiausi, nes sveiko žmogaus organizmas nematęs laboratorinės chemijos, neįpratęs virškinti vaistų kokteilių.
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 09, 19:34)
bet juk žmonės dėl to ir nenori skiepytis. Ne šiaip sau juk sugalvojo,o kad nepataptų kartais ta silpnąja grandimi, kuri nebegalės niekuo pasirūpinti.
Valstybėms ir likusiems piliečiams tai bus tik statistika, kad ai, ten koks procentėlis susiluošino, nukentėjo, neatlaikė šalutinių. O visiems kitiems pritiko, valio. Bet tam ,kuris neatlaikė ir jo šeimai tai bus tragedijų tragedija. Taigi visi mes egoistai. Tai kas gali dabar atskirti kurie iš mūsų turime dominuoti? Kas gali sau leisti būti tokiu teisėju?
Ir beje, būna likimo ironijų, kad kaip tik neatlaiko regis sveikiausi, nes sveiko žmogaus organizmas nematęs laboratorinės chemijos, neįpratęs virškinti vaistų kokteilių.
Monteverte, dar karta kartoju, nesikiepykit, bet ir nereikalaukit is tos pacios visuomenes lygiu teisiu, jei jos poreikiai jums antriniai. O tai gaunasi baisiai idomiai, kai man patogu, apsimoka, kazka gali istresti, tuomet visuomene "gera", kai man reikia duoti tai visuomenei mainais, uztikrinti ne tik savo bet ir kitu nariu sauguma, tada jau neidomu, visuomene terorizuoja.
Kaip su manaja martele - As nenoriu laikytis jusu pramanytu taisykliu, nes as turiu savo nuomone, savo vertybes. Bet jus, kai man uzeina upas, privalote mane isileisti i savo "saugius namus", neturite teises is manes atimti galimybe lankytis sodyboje, kai as to noriu.
Monteverte, lygiai taip pat, kodel nesipiktinate KET taisyklem, sedint automobilyje segeti saugos dirzus. Jums ka negaila, tu zmoniu, kurie zusta del ju kaltes?
Kita vertus, nuo dabartinio viruso mirsta ne tik silpnoji grandis, bet ir asmenys jai nepriklausantys. As jau nekalbu apie, salutinius ligos sukeltus sutrikimus, kuriuos teks gydyti ateityje.
bet juk žmonės dėl to ir nenori skiepytis. Ne šiaip sau juk sugalvojo,o kad nepataptų kartais ta silpnąja grandimi, kuri nebegalės niekuo pasirūpinti. Valstybėms ir likusiems piliečiams tai bus tik statistika, kad ai, ten koks procentėlis susiluošino, nukentėjo, neatlaikė šalutinių. O visiems kitiems pritiko, valio. Bet tam ,kuris neatlaikė ir jo šeimai tai bus tragedijų tragedija. Taigi visi mes egoistai. Tai kas gali dabar atskirti kurie iš mūsų turime dominuoti? Kas gali sau leisti būti tokiu teisėju? Ir beje, būna likimo ironijų, kad kaip tik neatlaiko regis sveikiausi, nes sveiko žmogaus organizmas nematęs laboratorinės chemijos, neįpratęs virškinti vaistų kokteilių.
Tai siaip renkiesi tarp:
1. Viruso, kuris garantuotai, irodytai bus mirtinas daliai susirgusiuju
2. Isgalvotu, kol kas nerastu, nepatvirtintu nepataisomos zalos sveikatai sukelianciu salutiniu nuo skiepu
Kitaip tariant, siai dienai, renkiesi tarp faktu ir fantazijos. Sunku, ane?
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 12 09, 18:22)
Nesupranti?
Visai nereikia kad butu privalomas. Uztenka taip pateikti, kad kareiviai gaudys zmones ir ves i lagerius skiepyti dauzydami lazdomis.
Zinok zmonems daug nereikia. Dabar erzina pacius bukiausius ir labiausia nepakaltinamus, palikuonius tu kurie pries kelis simtus metu dauze masinas nes jos atima is zmoniu darba.
Bet tei bukaprociai, nors ir sudegina kokia mobilia iranga (5G) bet jie nesudaro kritines mases.
Va ko truksta tai tokiu pusiau miglotu ir dviprasmiskai suprantamu teiginiu, kad "matrica puola" ir tada prie tu bukaprociu gali prisijungti is pradziu emocingi ir nelabai kritiski, veliau vidutiniai ir tada atia musu gyvenimui
QUOTE(Moonte @ 2020 12 09, 18:46)
Monteverte, dar karta kartoju, nesikiepykit, bet ir nereikalaukit is tos pacios visuomenes lygiu teisiu, jei jos poreikiai jums antriniai. .
Monteverte, lygiai taip pat, kodel nesipiktinate KET taisyklem, sedint automobilyje segeti saugos dirzus. Jums ka negaila, tu zmoniu, kurie zusta del ju kaltes?
Kita vertus, nuo dabartinio viruso mirsta ne tik silpnoji grandis, bet ir asmenys jai nepriklausantys. As jau nekalbu apie, salutinius ligos sukeltus sutrikimus, kuriuos teks gydyti ateityje.
o kodėl? koks Dievas išleido įstatymą, kad skiepai reikalingi? jei išleido žmogus, tai tikrai ginčytina kaip ir bet kas, atrasta žmogaus

na ir palyginimas. Kuo panašus diržas į skiepą? Kas jums dirže neiašku, nesuprantama?
Nuo skiepų pasekmių irgi gali būti mirtys bei šalutiniai sveikatai. Tai? Kame čia šaknys?

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 12 09, 18:57)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72749273" data-time="1607531663"> bet juk žmonės dėl to ir nenori skiepytis. Ne šiaip sau juk sugalvojo,o kad nepataptų kartais ta silpnąja grandimi, kuri nebegalės niekuo pasirūpinti. Valstybėms ir likusiems piliečiams tai bus tik statistika, kad ai, ten koks procentėlis susiluošino, nukentėjo, neatlaikė šalutinių. O visiems kitiems pritiko, valio. Bet tam ,kuris neatlaikė ir jo šeimai tai bus tragedijų tragedija. Taigi visi mes egoistai. Tai kas gali dabar atskirti kurie iš mūsų turime dominuoti? Kas gali sau leisti būti tokiu teisėju? Ir beje, būna likimo ironijų, kad kaip tik neatlaiko regis sveikiausi, nes sveiko žmogaus organizmas nematęs laboratorinės chemijos, neįpratęs virškinti vaistų kokteilių.</blockquote>
<p>Tai siaip renkiesi tarp:</p>
<p>1. Viruso, kuris garantuotai, irodytai bus mirtinas daliai susirgusiuju</p>
<p>2. Isgalvotu, kol kas nerastu, nepatvirtintu nepataisomos zalos sveikatai sukelianciu salutiniu nuo skiepu</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Kitaip tariant, siai dienai, renkiesi tarp faktu ir fantazijos. Sunku, ane?
</p>
<p>Tai siaip renkiesi tarp:</p>
<p>1. Viruso, kuris garantuotai, irodytai bus mirtinas daliai susirgusiuju</p>
<p>2. Isgalvotu, kol kas nerastu, nepatvirtintu nepataisomos zalos sveikatai sukelianciu salutiniu nuo skiepu</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Kitaip tariant, siai dienai, renkiesi tarp faktu ir fantazijos. Sunku, ane?

kad jau vienas savanoris mirė, ne?

QUOTE(Monteverte @ 2020 12 09, 20:18)
o kodėl? koks Dievas išleido įstatymą, kad skiepai reikalingi? jei išleido žmogus, tai tikrai ginčytina kaip ir bet kas, atrasta žmogaus
tyrėjai būna paneigia kitus tyrėjus
na ir palyginimas. Kuo panašus diržas į skiepą? Kas jums dirže neiašku, nesuprantama?
Nuo skiepų pasekmių irgi gali būti mirtys bei šalutiniai sveikatai. Tai? Kame čia šaknys?

Cia velgi, idomiai gaunasi.
Dievas neva neisrado papildu, reanimacijos, donorystes ir t.t. Beje, kaip ir automobiliams skirtu saugos dirzu, bet butent juos PRIVALU segeti, o skiepijimuisi tokio PRIVALUMO-PAREIGOS DAR NERA. Tai kam cia erzintis?
Vienas ir kitas skirtas apsaugoti zmogu.
Tame ir saknys

QUOTE(Moonte @ 2020 12 09, 17:11)
*Del to paties egoizmo, tai tenkindama savaji altruistini EGO, dalyvauju, siuo metu tik finansiskai, maltos ordino veikloje, nes nemanau, kad kiekvienas privalo rupintis VIEN savimi. Mano manymu, kuo brandesnis zmogus, kuo jis labiau pazista gyvenima, nespjaus i sulini, nes zino, kad niekas nera apsaugotas, betkada gali tapti silpnoji visuomenes grandis, kuri negeba savimi pasirupinti, kuriai reikalinga pagalba.
**O del skiepu, tai kad jus pasiskiepisit, nepasiskiepisyt, is esmes man vienodai. Nes tokie kaip tamsta, mano gyvenimo NEITAKOJA, nes butent as, ne jus, esu nepriklausoma, is esmes, man niekas nieko neskolingas, kaip ir as. Jei Lietuvoje, bus daugiau taip mastanciu kaip tamsta, neturiu jokiu problemu pakeisti gyvenamaja vieta, ten kur gyvena empatiski zmones.
***O kaip su nedarbingumu, itariu irgi rupinates tik pati, ar visdelto visuomenes parama reikalinga?
****Tiesiog yra Jusu principai, paciam savimi pasirupinti... Ar tai tik deklaracijos. Jei ka, as per savo gyvenimeli nesu gavusi nedarbingumo pasalpos, beje kaip ir motinystes. Zinoma ne todel, kad as aplinka vertinu tamstos principais, tiesiog man geda butu imti lesas, atimti is tu, kuriem reikia labiau, nes man paciai ju netruksta

* Jus tikrai galvojate kad esate vienintele uzsiimanti savanorine ir labdaringa veikla? As pradejau savanoriauti budama 16, bet neturiu poreikio kietiems apie tai pasakoti

** Skiepai ir empatija man visiskai nususiije dalykai.
*** Nesu gavusi nedarbingumo ismokos. Bet taip, mokesciai ir yra mokami tam, kad esant reikalui butu galima gauti parama. Ir tai nera labdara.
**** Ir dar karta pasikartosiu, taip, mano sveikata yra mano atsakomybe. Ne kieno nors kito. Ir taip, as neturiu absoliuciai jokio noro varzyti kitu asmenybiu lasives del savo egoistinio poreikio ar baimiu. Ir taip, jeigu viena diena pradesiu paniskai bijoti virusu ar bakteriju, eidama i parduotuve uzsidesiu FFP3 kauke ir vienkartines pirstines, bet nereikalausiu, kad tai darytu kiti del mano baimiu. Ir taip, as priklausau tai ''brokuotai'' zmoniu grupei(ir tai vienintelis kartas kai apie tai rasau, nes neturiu poreikio pastoviai apie tai ''kalbeti''), bet nesitikiu, kad Pasaulis prades suktis apie mane.
QUOTE(Moonte @ 2020 12 09, 19:23)
Cia velgi, idomiai gaunasi.
Dievas neva neisrado papildu, reanimacijos, donorystes ir t.t. Beje, kaip ir automobiliams skirtu saugos dirzu, bet butent juos PRIVALU segeti, o skiepijimuisi tokio PRIVALUMO-PAREIGOS DAR NERA. Tai kam cia erzintis?
Tame ir saknys
Tame ir saknys

papildai, donorystė privaloma? reanimacija čia jau iš kitos operos, neplakime. Tai kodėl yra privalomų skiepų ir grasinimų kažkur nepriimti, jei to nesiskiepys?
Nu tai tada ir papildai skirti žmogui apsaugoti. Ką ne? Norėtumėt, kad jums trūktų įvairių vitaminų, kitų nutrientų?