QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 12 09, 18:57)
<p>Tai siaip renkiesi tarp:</p>
<p>1. Viruso, kuris garantuotai, irodytai bus mirtinas daliai susirgusiuju</p>
<p>2. Isgalvotu, kol kas nerastu, nepatvirtintu nepataisomos zalos sveikatai sukelianciu salutiniu nuo skiepu
<p>Kitaip tariant, siai dienai, renkiesi tarp faktu ir fantazijos. Sunku, ane?
</p>
<p>1. Viruso, kuris garantuotai, irodytai bus mirtinas daliai susirgusiuju</p>
<p>2. Isgalvotu, kol kas nerastu, nepatvirtintu nepataisomos zalos sveikatai sukelianciu salutiniu nuo skiepu
<p>Kitaip tariant, siai dienai, renkiesi tarp faktu ir fantazijos. Sunku, ane?

yra skiepu be salutiniu poveikiu? vau ant keik pazenge moksas. ne tik per kelis menesius sukuria vakcina, bet dar ir be slautiniu poveikiu

man tai taip atrodo galimybes :
1. susirgti ir persirgti nuo virusu ar bakteriju arba numirti
2. patirti lengvus sautinius poveikius nuo skiepu, nezinant sudeties sunku pasakyti, kas ten bus, kaip uzsiters organizmas susirgti, tapti invalide ar mirti nuo skiepo.
vienu zodziu ar taip ar taip gali mirti, vienu taveju pasitiki savo imunitetu, savo gyvenimo budu, savo kunu, gamta ir kitu atveju reikai pasitiketi kompanija, kuri uzdirba milijonus is produkto, del kurio nenesa jokios atsakomybes, kurios sudetis mums nezinoma, neistirta ir dar be visa ko , tiesiai sakoma, kad jie gali kenkti labiau ar maziau arba dar geriau, neiznoma, kiek kenks... na nezinau ,man mano pasirinkimas aiskus.

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 12 09, 20:10)
kuri NEVA prievartauja del skiepu, nors jokios prievoles skiepytis nera.
Lietuvoje nera del jokiu privalomu skiepu, bet ne vienas bandymas buvo ir dar galimai bus.
Tai ir kalbama apie galimybes. Duok dieve, kad nebutu jokiu prievartu, nei tiesioginiu, nei psichologiniu.