Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(paštininkė @ 2020 12 10, 13:27)
O gal Jūs totaliai nesuprantat, Kristiną ir Iš Šviesos visaip menkindama? unsure.gif

Lutuke, na -  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o gal nereikia tokiu tusciu klausimu?
Jei kazka norit argumentuoti argumentuokit.

Pastininke, na - biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jei Ubuntyte parasytu, kad Televizija yra velnio irankis ir reikalautu uzdrausti - tai nenustebciau. Saudo Arabijoje kazkas juk buvo pries kuri laika...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 12 10, 13:34)
o gal nereikia tokiu tusciu klausimu?
Jei kazka norit argumentuoti argumentuokit.

Pastininke, na -  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Jums dar pilnų klausimų reikia? biggrin.gif biggrin.gif Apgailėtinai tuščias pasitikėjimas savimi unsure.gif
Jetau, Jūs gi čia SM ir su tuščiais (arba labai labai labai lengvai prikrautais) klausimais nesusitvarkot unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 12 10, 13:30)
ar skiepas apsaugos nuo uzsikretimo ir viruso nesiojimo? bigsmile.gif

ir kaip tai itakos avialinijas? ir kaip tokiu reikalavimu galima reikalauti? o jei prades reikalauti, kad vartotum kazkokius vaistus? kur ribos reikalavimo, ka zmogui daryti su savo kunu?
Ka as daryciau, tai, ka daro Svedija ir kitos panasiai besielgencios nebutinai ES salys.

"Nematau mokslinio pagrindo skiepais tikėti"??? blink.gif Vargeli tu mano. Tu net nesupranti kas tas mokslas, jei taip rašai biggrin.gif Bet aš jau pamenu, esi rašiusi ne vieną kartą, kad mokslas iš esmės tik kenkia, žmonės turi grįžti į natūralų gyvenimo būdą smile.gif Kiekvienam savo.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 12 10, 13:40)
Jums dar pilnų klausimų reikia? biggrin.gif  biggrin.gif Apgailėtinai tuščias pasitikėjimas savimi unsure.gif
Jetau, Jūs gi čia SM  ir su tuščiais (arba labai labai labai lengvai prikrautais) klausimais nesusitvarkot  unsure.gif

argumentai nera klausimai, ar jus nei tame nesigaudot?
man is jusu nieko nereikia, panasu,kad jums is manes daug reikia biggrin.gif
panasu, kad nesusitvarkot su gebejimu diskutuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 12 10, 13:35)
Jei Ubuntyte parasytu, kad Televizija yra velnio irankis ir reikalautu uzdrausti - tai nenustebciau. Saudo Arabijoje kazkas juk buvo pries kuri laika...

Aš nenustebčiau, kad taip ir mano biggrin.gif
Atsakyti

O kaip situcija po pirmos bangos, kai ES salys neleido Svedijos pileiciams keliauti po ju teritorijas? Mes galime postringauti apie ju sprendimo pasekmes, turizmas viena is pelningiausiu sriciu, ypac kai kalbame apie pietine ES dali. Bet pasirodo, tu saliu visuomenes saugumas svarbiau. Svedai turejo praryti si namalonu kasneli, tai ju pasirinkimo kaina. Tikiu, kad ateis laikas, kad tokius kasnelius kaip Svedija, prarys ne vienas individas. .

Svedai neisvenge pasekmiu ekonomikai.

Despite this, various forecasts predict the Swedish economy will still shrink by about 5% this year. That's less than other countries hit hard by Covid-19 such as Italy, Spain and the UK, but still similar to the rest of Scandinavia. Sweden's unemployment rate of 9% remains the highest in the Nordics, up from 7.1% in March.

O del savo strategijos turejo beveik daugiausiai mirciu pagal populiacijos dydi Europoje:

More than 5,500 people have died with Covid-19 in this country of just 10 million. It is one of the highest death rates relative to population size in Europe, and by far the worst among the Nordic nations. Unlike Sweden, the rest all chose to lock down early in the pandemic.

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 12 10, 13:46)
"Nematau mokslinio pagrindo skiepais tikėti"???  blink.gif Vargeli tu mano. Tu net nesupranti kas tas mokslas, jei taip rašai  biggrin.gif Bet aš jau pamenu, esi rašiusi ne vieną kartą, kad mokslas iš esmės tik kenkia, žmonės turi grįžti į natūralų gyvenimo būdą smile.gif Kiekvienam savo.

Tai,kaip surpantu, nelabia ka iznot apie ta skiepa, kuri norit sau susileisti. sudeti bent zinot?
Galima nuoroda i mokslinius tyrimus, kurie pagrindzia nors vieno skiepo efektyvuma mazinant ligu skaiciu? bigsmile.gif

blink.gif
Galima citata? nesurpantu as tos jusu mados, kisti savo gliukas ,kaip kitu pasakymus.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 12 10, 13:49)
argumentai nera klausimai, ar jus nei tame nesigaudot?
man is jusu nieko nereikia, panasu,kad jums is manes daug reikia  biggrin.gif
panasu, kad nesusitvarkot su gebejimu diskutuoti  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tiesiog išsisaugau ateičiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 12 10, 13:51)
Svedai neisvenge pasekmiu ekonomikai.</p>
<p> </p>
<p>Despite this, various forecasts predict the Swedish economy will still shrink by about 5% this year. That's less than other countries hit hard by Covid-19 such as Italy, Spain and the UK, but still similar to the rest of Scandinavia. Sweden's unemployment rate of 9% remains the highest in the Nordics, up from 7.1% in March.</p>
<p> </p>
<p>O del savo strategijos turejo beveik daugiausiai mirciu pagal populiacijos dydi Europoje:</p>
<p>More than 5,500 people have died with Covid-19 in this country of just 10 million. It is one of the highest death rates relative to population size in Europe, and by far the worst among the Nordic nations. Unlike Sweden, the rest all chose to lock down early in the pandemic.</p>

taip , nes jie priklausomi irgi nuo globalines ekonomikos.

with ar from
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 12 10, 13:52)
Tai,kaip surpantu,  nelabia ka iznot apie ta skiepa, kuri norit sau susileisti. sudeti bent zinot?
Galima nuoroda i mokslinius tyrimus, kurie pagrindzia nors vieno skiepo efektyvuma mazinant ligu skaiciu?  bigsmile.gif

blink.gif
Galima citata? nesurpantu as tos jusu mados, kisti savo gliukas ,kaip kitu pasakymus.

Aš netikiu, kad nesi skaičiusi informacijos apie įvairias ligas, kurios buvo, nuo kurių mirė daug žmonių ir kurios buvo išnaikintos skiepų dėka. Bet aš neabejoju, kad turi puikių teorijų apie tai, nes gi skiepai nesąmonė-kūdikių abortų liekanos su beždžionių smegenimis ir žudančiu gyvsidabriu, 5G verčia žmones zombiais ir reikia grįžti visiems į molines trobeles. Tai čia negali būti jokios diskusijos.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 12 10, 13:53)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif tiesiog išsisaugau ateičiai mirksiukas.gif

O man kam tai rasot? As jau seniau sakiau , viska mano galit uzsisaugoti ir skaityti pries miega, nuostabios mintys mirksiukas.gif biggrin.gif

kai ner ka pasakyti, tai tik vartytis taip ir belieka ar ne?
Atsakyti