Man tai tokie apribojimai labai keisti suristi su svaivaldybem. Jau geirua buvo pas msu is pradziu 2, paskui 5 km , bet vis tiek i parduotuves leido vaziuoti ir toliau. Jei gyvenciau dabar Lietuvoje butu keistai, tai jei kaiem gyveni, kur pasipirkti, tik savam kaime ar butinai tik savo rajone, i miesta leistu? bet vel man iki ne mano rajono miesto budavo daug arciau, tai tureciau vaziuoti ekstra 20km?
Del emigrantu, tai is mano pazystamu, tik vieni planavo i Lietuva, be tai dar pries visus pakilimus susirgimu, buvo bilietus nusipirke, nes mzones perkasi gana is anksto, pries kelis menesius. Tai nezinau, ka jie darys, vaziuos ar ne, bet dauguma tai tikrai niekur nepalnuoja vykti. dar vienas pazystamas isvyko i Tenerife ziemai is Lietuvos, tai, manau, zmones siek tiek keliauja, maziau, bet keliauja, tiek i LT tiek, is.
O virusa sustabdyti jau dabar manau misija neimanoma, jau prasirgs visi, kam reikia prasirgti, jau ir mano pazystami serga Lietuvoje, bet nieko kaip gripas mazdayg, auksta t silpna. Tikiuosi i komplikacijas nepereis.
Zmones daro klaidas, musa temperatura, negeria arbatu, dar dalis susigalvoja antibiotikais gydytis, na ir uzpuola komplikacijos, nes kunas nebeturi kaip save gydyti. Skaiciau, kad pelyno arbata labai gerai padeda, bet manau daug vaistazoliu yra, kurios padetu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 21, 11:45)
tai kad visų atlyginimai apverktini, išskyrus gal kokių dizainerių ar poros dainininkų. Tai jei algos netenkina, lai nestoja į mediciną, į teisę ir pan. Gal tada kažkas bus daroma šalyje dėl to, kai bus boikotai
Papildyta:
va va, manyčiau tu čia labai taikliai šovei
tai o i ka stoti?

manau zmones duaguma stoja is pasuakimo, ne tik del dideliu algu, bet tai studijuoti 10m, tai jaunas dar apie daug ka negalvoja, gal tikisi kad keisis situacija, o paskui nusivile, kai mato, kad padetis tik blogeje sveikatos apsaugos srityje, o ne gereja. Jo turetu medikai kazka daryti, aplamai visi zmones turetu daryti, nes is esmes niekas netavrkoma, nei veina valdzia nesieme pirmaiusia uz mokesciu sutvarkymo, antra atlyginimu sulyginimo su kainom ir butinom islaidom. Bet tai daroma samoningai, manau, kad nuteketu zmones i vakaru Europa.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 21, 11:45)
va va, manyčiau tu čia labai taikliai šovei
Tai va, kisasi i gamta ir gauna paskui per galvas zmones...
o siaip su svente visus Saulegriza, Elnio Devyniaragio diena