Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 12 21, 13:52)
Sii karta suartejimas toks, kad tos planetos atrodys kaip viena zvaigzde be teleskopo.

kai taip atrodys, bent nuorodą įdėkit - ne fotoshopinę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 21, 14:05)
Turėtumėt dabar visu kūnu gultis ir ginti Širinskienę ax.gif

Kodėl? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 12 21, 13:34)
Ne, jis vyksta kas 20 metų. Va, kai vyko 1940- metais, tai Sovietai Lietuvą okupavo bigsmile.gif 

https://www.thesun.c...turn-how-watch/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 21 gruodžio 2020 - 14:33
QUOTE(paštininkė @ 2020 12 21, 14:19)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Na, sakykim, lai kiekvienas turi savo autoritetus, bet bent faktinių klaidų nedaro mirksiukas.gif

tai jau mes supratom kas čia už visą pasaulį gudriausias, ačiū ačiū, nebesikartokite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 12 21, 14:28)
Susijungimai tarp šių dviejų planetų yra gana reti, jie vyksta maždaug kas 20 metų, tačiau šis susijungimas yra išskirtinai retas dėl to, kad planetos atrodys ypatingai arti viena kitos“, – pasakojo Patrikas Hartiganas, Rice universiteto astronomas. “Norėdami pamatyti artimesnį šių naktinio dangaus objektų susijungimą, turėtumėte grįžti atgal iki pat 1226 m. kovo 4 d. aušros.”
Retasis reginys bus pirmasis Jupiterio-Saturno susijungimas nuo 2000 metų ir artimiausias Jupiterio-Saturno susijungimas nuo 1623 m.

tai taip, +- keli laipsniai. Tai tikrai išskirtinai lems įvykius Žemėje. Baikit. Lems kaip ir periodiškai. Jei apskritai lems mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 21 gruodžio 2020 - 14:31
QUOTE(lutuke123 @ 2020 12 21, 14:24)
As bandziau vakar ziureti ta Betliejaus "zvaigzde", bet dangus buvo apsiniaukes, mazu sianakt matysis, bet lauke kol kas vel apsiniauke... unsure.gif o va uzvakar buvo graziausias dangus smile.gif

tai va ta ir bandau paziureti, gal sianakt pavyks  biggrin.gif

o sveikinti galima su tuo, akd vis dar gyvi siandina smile.gif

taip, mudvi išties ne mieliausio klimato šalyse gyvename, na bet ką dabar... smile.gif

teisingas sveikinimas. Atrodo ne karas, bet išties jau reikia džiaugtis kiekviena normaliai išgyventa diena. Gerasis mūsų laikas jau praėjo, deja.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 12 21, 14:26)

na jūs gi tada prieš mane visu kūnu ir siela gulėtis, taškėtės, draskėtės, kai aš sakiau, kad tiek neįgaliam, tiek įgaliam vienodai pilvas gurgia, jei alkani. Tai dabar ir Širinskienė kaip jūs, norėjo parodyti, kad nevienodai, neįgaliems blogiau. Tai ginkit ją, kapokitės dėl jos dabar 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 12 21, 14:30)
tai taip, +- keli laipsniai. Tai tikrai išskirtinai lems įvykius Žemėje. Baikit. Lems kaip ir periodiškai. Jei apskritai lems mirksiukas.gif

o įvykiai Žemėje čia dabar prie ko? Vėl juokų neatskiriate? Visi kiti forumiečiai jums patį astronominį įvykį pabrėžė, kuris jums labai dažnas ir juokingas pasirodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 12 21, 14:30)

ka nors rasiau apie kokia lemti? paparsciausiai garzus reiskinys, man patinka i dangu, i zvaigzdes paziureti, nros paskutiniumetu labai daug skraidanziu aparatu, turiu omeni lektuvai satelitai, malusnparniai, atrodo busy trafikas ten naktim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 12 21, 13:34)
Bet čia niekis. Širinskienė - jėga!~
https://www.lrt.lt/n...a-isvadino-buku

nu bet tikrai buki labai...

bet tai dar ne viskas, naujoji valdzia na visai visai nebaugina zmoniu:

Pagal patį įstatymą, nepaprastoji padėtis gali trukti maksimaliai 6 mėnesius, bet gali būti įvedama vėl pakartotinai, jei yra poreikis. Dėl ribojimų – įvedus tokią padėtį, gali būti ribojami susirašinėjimai, privataus gyvenimo slaptumas, būsto neliečiamumas. Taigi tada yra visiškai kitokios galimybės, kurių mes šiai dienai, matome, kad įvesti poreikio nėra. Artimiausios dienos ir parodys, kokia yra situacija ir galbūt to karantino griežtinimo užtenka.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=86029689
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 21 gruodžio 2020 - 14:47
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 21, 14:34)
taip, mudvi išties ne mieliausio klimato šalyse gyvename, na bet ką dabar... smile.gif

teisingas sveikinimas. Atrodo ne karas, bet išties jau reikia džiaugtis kiekviena normaliai išgyventa diena. Gerasis mūsų laikas jau praėjo, deja.
Papildyta:

na jūs gi tada prieš mane visu kūnu ir siela gulėtis, taškėtės, draskėtės, kai aš sakiau, kad tiek neįgaliam, tiek įgaliam vienodai pilvas gurgia, jei alkani. Tai dabar ir Širinskienė kaip jūs, norėjo parodyti, kad nevienodai, neįgaliems blogiau. Tai ginkit ją, kapokitės dėl jos dabar 4u.gif

Taip. Ir dabar taip reaguočiau į Jūsų postą apie neįgalią moterį, kuri pranešė apie Jus policijai.

O šiaip dabar Jūs blefuojat. Turit komplektų ir nuoskaudų (na, pastatė ta šauni neįgali motoreris Jus į vietą - gavot oficialią policijos baudą dėl neįgaliųjų vietoje statomo automobilio, ir atleist visiems neįgaliems negalit smile.gif Šiaip Saulėgrįžos proga linkiu maksimalios sveikatos, laimės, meilės ir to, ko norėtųsi tai Jums Jūsų vietą parodžiusiai moteriai ir jos šuniukui.

O Jums - augt: žmogiškai, intelektualiai, dvasiškai wub.gif

TIk Širinskienės istorija visai ne apie tai: juk supratot tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 21, 14:36)
Vėl juokų neatskiriate?

Kur jau man unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 21 gruodžio 2020 - 14:52
Jūs man pasakykit, niekaip nesuprantu, kaip nusprendžia, kad žmonės užsikrėtę ta nauja koronos atmaina. Gal jau ir pas mus ji yra, jei tiek daug susirgimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 12 21, 14:51)
Taip. Ir dabar taip reaguočiau į Jūsų postą apie neįgalią moterį, kuri pranešė apie Jus policijai.

O šiaip dabar Jūs blefuojat. Turit komplektų ir nuoskaudų (na, pastatė ta šauni neįgali motoreris Jus į  vietą - gavot oficialią policijos baudą dėl neįgaliųjų vietoje statomo automobilio, ir atleist visiems neįgaliems negalit smile.gif Šiaip Saulėgrįžos proga linkiu maksimalios sveikatos, laimės, meilės ir to, ko norėtųsi tai Jums Jūsų vietą parodžiusiai moteriai ir jos šuniukui.

O Jums - augt: žmogiškai, intelektualiai, dvasiškai  wub.gif

TIk Širinskienės istorija visai ne apie tai: juk supratot tongue.gif
Papildyta:

Kur jau man suprast unsure.gif  biggrin.gif

Taip. Dabar jau aš apie tokią neįgalią moterį praneščiau gyvūnų gerovės tarnybai, veterinarijai, kad patikrintų ar ji sau tikrai gali leisti laikyti šuniuką. Vis tiek jis jai pozityvo neneša, o ji augina suniurtusį, piktą, vargšą, neišvedžiotą padarėlį verysad.gif Tada nepranešiau, per jauna ir per menkai patyrusi buvau smile.gif
Bet mes juk visai ne apie tą situaciją ar ne? Mes juk apie parduotuves ir jei visur sausakimša, užimta, o neįgaliųjų vietos visos laisvos, tai ar baisus nusikaltimas ten atsistoti? Visi juk vienodai alkani, pilvui palauk nepasakysi. Va grynai dabar gavosi taip Širinskienei. O jūs piktinatės? Tai taip išeina piktinatės pati ant savo buvusios nuomonės smile.gif Ar pažeisti pastatant ne į tą vietąč mašiną ar pažeisti užlekiant dėl pilvo reikalų į kt. savivaldybės pardę per karantiną - visiškai tas pats, analogiška situacija.

Už linkėjimus ačiū. Jei jie nuoširdūs, tai jums to paties ir dar su kaupu linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 21, 14:56)
Taip. Dabar j[SIZE=7]au aš apie tokią neįgalią moterį praneščiau gyvūnų gerovės tarnybai, veterinarijai, kad patikrintų ar ji sau tikrai gali leisti laikyti šuniuką.

Dabar? Juk taip pat prieš tris metus rašėt blink.gif blink.gif blink.gif Matot kankinamą šuniuką ir nieko nedarot? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 12 21, 14:59)
Dabar? Juk taip pat prieš tris metus rašėt blink.gif  blink.gif  blink.gif Matot kankinamą šuniuką ir nieko nedarot? blink.gif  blink.gif  blink.gif

nu matot koks aš geras ir atlaidus žmogus? pagailėjau tos neįgalios, nes gal ji be to šuniuko nieko daugiau neturi rolleyes.gif niekada nemačiau, kad jį kas nors kitas būtų vedžiojęs
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 21, 14:56)
Mes juk apie parduotuves ir jei visur sausakimša, užimta, o neįgaliųjų vietos visos laisvos, tai ar baisus nusikaltimas ten atsistoti? Visi juk vienodai alkani, pilvui palauk nepasakysi. Va grynai dabar gavosi taip Širinskienei. O jūs piktinatės?

Taip, ir Jumis, ir Širinskiene labai piktinuosi - Jūs abi nesilaikote įstatymų. Nesvarbu, kad skirtingose vietose ir skirtingose situacijose, bet - abi esat pažeidėjos.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 21, 15:01)
nu matot koks aš geras ir atlaidus žmogus? pagailėjau tos neįgalios, nes gal ji be to šuniuko nieko daugiau neturi rolleyes.gif niekada nemačiau, kad jį kas nors kitas būtų vedžiojęs

O pačiai pavedžiot tą neįgalios moters šuniuką - juk tokia gyvūnų fanė esat - niekad į galvą nešovė? bigsmile.gif
Atsakyti