QUOTE(paštininkė @ 2020 12 21, 15:14)
Taip, laikytis įstatymų, Vyriausybės nutarimų yra, anot Jūsų, buka.
Na, man taip neatrodo. Ir reali padėtis, kurioje tie nutarimai priimami, tai argumentuoja.
Jei istatymai buki ar zalingi, ju laikytis zalinga, bet kalba buvo mano ne apie laikymasi, o apie pacius isakymus. Bet , manau, zmones turetu protestuoti pries bukus istatymus.
Taip ir neatsaket, kur mano kaimynams Lietuvoje reikia maisto pirktis, pagal tuos "geruosius" istatymus?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 21, 15:17)
taip. Kas ten gali žinoti vidinę žmogaus būseną kodėl jis norėjo būtent į tą maisto parduotuvę? Gal ten tik išskirtinis produktas yra, juk toli gražu ne visas prekes visi tinklai turi. O gal žmogus matė blogą sapną, kad artimiausioje maisto parduotuvėje kovidu užsikrės?

Visko būna, tiesa? Ne dėl maisto parduotuvių reikėtų skandalintis, kai viso karantino metu tiek visi spjaudė į jį ir linksminosi klubuose, koncertuose nematydavau nieko su kaukėm, praktiškai viena būdavau su ja ir t.t.
tai butent, as vaziuodavau 20km iki parduotuviu,kur as noriu, kad nusipirkti maisto, kai pas mus buvo 2km apribojimas, nes maistas yra butina reikme. Pas mus vienoje miesto dalyje junggiasi 2 rajonai, tai pagla lietuviskus istatymus tie zmones negaletu i parduotuve nuvaizuoti uz 200m ir turetu koki 10km vaziuoti, na argi nebeprotybe
ne rajonais, o km reikai riboti, ir nedrausti vykti ten, kur butina, jau ir taip tie zmones pribauginti, prigasdinti, na kur jiem vazinetis, jei viskas ir taip uzdaryta? vaziuoja, gi kur reikia.