Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Maja Di @ 2020 12 22, 17:27)
https://www.delfi.lt...e.d?id=86067263
Medikai rodo "gerą" pavyzdį blink.gif . Jei medikų tik 70 proc pareiškė norą skiepytis, tai kas bus su paprastais mirtingaisiais ax.gif

vadinasi tie 30 proc. protingi, mąstantys, atsargūs žmonės. O visi kiti... Padėk die jų pacientams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 22, 17:48)
vadinasi tie 30 proc. protingi, mąstantys, atsargūs žmonės. O visi kiti... Padėk die jų pacientams smile.gif

Nera ta vakcina jau tokia pavojinga. Mes visokio brudo prisiuostom ir prisiedam.
Jei ka tai nebutina skiepys su svirkstu. Nuo gripo vakcina tai gali papurkst i nosi ir paskiepytas.
Kiek jau taip skiepu isbande tai mes nezinom
Atsakyti

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 12 22, 18:51)
Nera ta vakcina jau tokia pavojinga. Mes visokio brudo prisiuostom ir prisiedam.
Jei ka tai nebutina skiepys su svirkstu. Nuo gripo vakcina tai gali papurkst i nosi ir paskiepytas.

QUOTE(Monteverte @ 2020 12 22, 18:48)

Teisingai idomucia tau sako, nežinai ko tau vyras kasnakt (ar kas savaitę) prileidžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 12 22, 16:28)
Tikriausia studijuota būti lėktuvo pilote arba kosmonaute. blink.gif

...teologiją...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 22, 19:27)
Medikai rodo "gerą" pavyzdį blink.gif . Jei medikų tik 70 proc pareiškė norą skiepytis, tai kas bus su paprastais mirtingaisiais ax.gif

tik ? tai daug. kad visi taip ir + - išsilaižytume. Dar tiems, kas turi antikūnius, nelabai rekomenduoja. Taigi susidarytų neblogas procentas, populiacija apsivalys nuo antivakserių, ir įvyks tvarka pagal Geitsą.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 12 22, 17:51)

kokio? aš gerai, sveikai valgau, neturiu žalingų įpročių, sportuoju. Chemijos naudoju maksimaliai mažai. Tai visokie tokie kokteiliukai būtų "geras" šokas mano organizmui unsure.gif Nesu tas statistinis žmogus, kuris pasijautęs blogiau išgeria cheminių vaistų ir toliua eina dirbt, kol vieną dieną iškrenta iš klumpių be laiko, kokių šešdešimt kelių amžiaus
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 12 22, 11:19)
Navalnas, man kazkuom panasus i Tapina, atidirbineja pinigelius tik, sou daro ir tiek, nei kas ji ten nuodyjo, nei kas zude, nebent pats ka isgere, kam jis is vis idomus buvo, bet va gavo populiarumo bent kiek  biggrin.gif

Ir kaip po tokių postų Jus kremlinuke nevadint? Gi žodis žodin kartojat. Ir ne - Jums nemoka, iš idėjos tai darot. Kaip gailu...

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 12 21, 18:09)
bet ir Uk netyli zmones
(...)

O liudniausia, kai matau informacija apie nusizudziusius zmones siuo metu, del visu tu nesamoniu.

Kai labiausiai reikia piliečių susitelkimo Jūs, gyvendama Airijoje, bandote kurstyti neramumus Lietuvoje blink.gif Neišdegs!
Atsakyti

Medikai rodo "gerą" pavyzdį blink.gif. Jei medikų tik 70 proc pareiškė norą skiepytis, tai kas bus su paprastais mirtingaisiais ax.gif

Subine bus. :) Mes cia snekejom kokia dalis populiacijos turi pasiskiepyti, kad isvengt protrukiu. Tai priklauso nuo viruso uzkreciamumo. Kai kuriom ligom butina 95% paskiepytos populiacijos. Nauja atmaina UK (o gal ir jau LT) stipriai lengviau plinta, tai reiskiasi jau anksciau minetu 60-70% nebeuzteks. Mano nuomone cia. As ne virusologe, jei kas puls draskytis. :)

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 22, 18:06)
kokio? aš gerai, sveikai valgau, neturiu žalingų įpročių, sportuoju. Chemijos naudoju maksimaliai mažai. Tai visokie tokie kokteiliukai būtų "geras" šokas mano organizmui unsure.gif Nesu tas statistinis žmogus, kuris pasijautęs blogiau išgeria cheminių vaistų ir toliua eina dirbt, kol vieną dieną iškrenta iš klumpių be laiko, kokių šešdešimt kelių amžiaus

Na, kai sulauksit tų 60+, tada pakalbėsim mirksiukas.gif
Bet Monteverte, nesiskiepinkite, nu. Ir būkit užribyje, kaip jau seniai esat. Iš kur tokia audringa panika? bigsmile.gif

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 12 22, 22:03)
Subine bus. smile.gif Mes cia snekejom kokia dalis populiacijos turi pasiskiepyti, kad isvengt protrukiu. Tai priklauso nuo viruso uzkreciamumo. Kai kuriom ligom butina 95% paskiepytos populiacijos. Nauja atmaina UK (o gal ir jau LT) stipriai lengviau plinta, tai reiskiasi jau anksciau minetu 60-70% nebeuzteks. Mano nuomone cia. As ne virusologe, jei kas puls draskytis. smile.gif
</p><p></p>

Viskas priklausys nuo to, kaip realiai vakcina veiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 gruodžio 2020 - 23:16
QUOTE(paštininkė @ 2020 12 22, 23:11)
Na, kai sulauksit tų 60+, tada pakalbėsim mirksiukas.gif
Bet Monteverte, nesiskiepinkite, nu. Ir būkit užribyje, kaip jau seniai esat. Iš kur ta audringa panika? bigsmile.gif
Viskas priklausys nuo to, kaip realiai vakcina veiks.

jūsų gaila, kai taip viskuo tikit, o po to sergat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 22, 23:15)
jūsų gaila, kai taip viskuo tikit, o po to sergat smile.gif

Ir vėl pro šoną biggrin.gif

Aš ne viskuo tikiu. Va, Jumis netikiu ir kitiems nerekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 gruodžio 2020 - 23:19
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 12 22, 16:28)
Tikriausia studijuota būti lėktuvo pilote arba kosmonaute. blink.gif

Nu ne, i teologija, gi rasiau ka baigiau mirksiukas.gif , bet profesija su galimybe dirbti mokytoja, o mokytojai negali sirgti tam tikrom ligom, bent jau tada man taip sake. Dar priedo kas dirbdavo, bent seniau, su vaikais kasmet darydavosi sveikatos patikrinima. Dabar tvarkos tikria nezinau.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 12 22, 21:50)
Ir kaip po tokių postų Jus kremlinuke nevadint? Gi žodis žodin kartojat. Ir ne - Jums nemoka, iš idėjos tai darot. Kaip gailu...
Papildyta:
Kai labiausiai reikia piliečių susitelkimo Jūs, gyvendama  Airijoje, bandote kurstyti neramumus Lietuvoje blink.gif  Neišdegs!

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 12 22, 22:03)
Subine bus. smile.gif Mes cia snekejom kokia dalis populiacijos turi pasiskiepyti, kad isvengt protrukiu. Tai priklauso nuo viruso uzkreciamumo. Kai kuriom ligom butina 95% paskiepytos populiacijos. Nauja atmaina UK (o gal ir jau LT) stipriai lengviau plinta, tai reiskiasi jau anksciau minetu 60-70% nebeuzteks. Mano nuomone cia. As ne virusologe, jei kas puls draskytis. smile.gif

Kaip ir būdinga visoms vakcinoms, 2 dozių „Comirnaty“ kursas gali ne visiškai apsaugoti kiekvieną tą vakciną gaunantį asmenį ir nėra žinoma, kaip ilgai veiks ši apsauga.

Visada vienintele vilti turim tik del savo imuniteto mirksiukas.gif Liga nera tokia jau pavojinga, tai nekelkit panikos bereikalingos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 gruodžio 2020 - 23:29