Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2020 12 22, 23:27)
Nu ne, i teologija, gi rasiau ka baigiau  mirksiukas.gif  , bet profesija su galimybe dirbti mokytoja, o mokytojai negali sirgti tam tikrom ligom, bent jau tada man taip sake. Dar priedo kas dirbdavo, bent seniau, su vaikais kasmet darydavosi sveikatos patikrinima. Dabar tvarkos

NETIESA. matyt tau kažkas labai negerai, nes man nerrikėjo tikrintis rolleyes.gif o studijavom, kiek suprantu, labai panašiu metu, tik skirtingus dalykus.
Gsl neadekvati atrodei jsu tada ir nusiuntė? biggrin.gif nes tikrai nereikėdavo tirtis rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 22, 23:15)
jūsų gaila, kai taip viskuo tikit, o po to sergat smile.gif

O tu ko baisiai sirgdavai iki kol suaugai?
Pagyvenk iki cituojamų amžiaus, tada kalbėk
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 22, 23:15)
jūsų gaila, kai taip viskuo tikit, o po to sergat smile.gif

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 12 22, 21:50)

Kai labiausiai reikia piliečių susitelkimo Jūs, gyvendama  Airijoje, bandote kurstyti neramumus Lietuvoje blink.gif  Neišdegs!

Padvelke Sovietinio Totalitarizmo propoganda.
"Susitelkimas" toks atrodo geras zodis,, bet kuris veda tiesiai i pragara, i prazuti.
SSSR labai kovojo uz susitelkima ir matot rezultata - SSSR veliava nuleista, kompartija isvaikyta.
Kinija leido kazkoki "nesusitelkima" ivairove ir rezultatai...
Siaures Koreja - susitekimo pavyzdys, susitelkimo iki to kad nurodoma kam kada sypsotis ar verktti.
Rezutatai - apverktini, ubage su bomba. O tiksliau, siundomas Kinijos shuva.

Cia pries metus tas shuva pradejo urgzti ant sheimininko, taii Kinija pareiske, kad "Kinijos Liaudies Armija" sutvarkytu rezima per kelias dienas... tipo mes ne Amerika musu savo bombyte nepagasdinsi. Ir shuva uzhsiciaupe, nes zhino, kad sheimininko letena sunki
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 12 22, 23:11)
Na, kai sulauksit tų 60+, tada pakalbėsim mirksiukas.gif

Yra sulaukusiu, tai juokinga klausyti.
Problema, kad zmoniu keli milijardai, ir visi mirsta apie 80 sulauke.
Plius minus.
Vieni 100 sulaukia, kiti 60 mirsta. Bet toks pasaulis.
Yra bilietas i rengini pavadinimu gyvenimas, ir tas renginys turi savo pradzia ir pabaiga.
Pabaiga kartais uzsitesia, arba, priesingai, renginys pasibaigia anksciau.
Tokios renginio taisykles.
Nepatinka, iseinat. Iseje galesit ieskot to kas adituos pinigus
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 12 23, 06:48)

ne aš sirgdavau. Kada įsisavinsi, pisliuke? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 23, 09:39)
ne aš sirgdavau. Kada įsisavinsi, pisliuke? smile.gif

Ak, žinoma, iš tavo niko rašydavo...tavo draugė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 12 23, 09:55)
Ak, žinoma, iš tavo niko rašydavo...tavo draugė biggrin.gif

ir? tame ir yra anonimiškumo esmė, kad visokios Montekristos susipainiotų bigsmile.gif
O šiaip geriau savo reikalais rūpinkis ką tu rašinėjai Už miegamojo durų, o prigauta aiškinai, kad porą metų juokavai, kėlei Už miegamojo durų skyrelį, kad jis prisikeltų nuo tavo sex įdomybių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 12 22, 22:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="72756672" data-time="1608650831"><div><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.delfi.lt/sveikata/sveikatos-naujienos/prasideda-vakcinacija-nora-isreiske-70-proc-kauno-kliniku-mediku-nustatyta-kam-teiks-pirmenybe.d?id=86067263'>https://www.delfi.lt/sveikata/sveikatos-nau...e.d?id=86067263</a>
Medikai rodo "gerą" pavyzdį vartotojo įkelta nuotrauka. Jei medikų tik 70 proc pareiškė norą skiepytis, tai kas bus su paprastais mirtingaisiais vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Subine bus. smile.gif Mes cia snekejom kokia dalis populiacijos turi pasiskiepyti, kad isvengt protrukiu. Tai priklauso nuo viruso uzkreciamumo. Kai kuriom ligom butina 95% paskiepytos populiacijos. Nauja atmaina UK (o gal ir jau LT) stipriai lengviau plinta, tai reiskiasi jau anksciau minetu 60-70% nebeuzteks. Mano nuomone cia. As ne virusologe, jei kas puls draskytis. smile.gif
</p><p></p>

siaip nemanau, kad subine butu, jei 70 proc susiskiepytu. nes dalis bus persirgusiu, su igytu imunitetu, o ta kita dalis pasiskiepys, o ten tu nesusiskiepijusiu nedidele dalis lieka. tad jei visusas nemutuos i kazkoki labai nauja ir nepaveiku skiepui, beigi su aukstu uzkreciamumu, tas 70 proc visai viltingai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 23, 11:48)
ir? tame ir yra anonimiškumo esmė, kad visokios Montekristos susipainiotų bigsmile.gif
O šiaip geriau savo reikalais rūpinkis ką tu rašinėjai Už miegamojo durų, o prigauta aiškinai, kad porą metų juokavai, kėlei Už miegamojo durų skyrelį, kad jis prisikeltų nuo tavo sex įdomybių biggrin.gif

Man nereikia nieko slėpti:)
Atsakyti
NETIESA. matyt tau kažkas labai negerai, nes man nerrikėjo tikrintis rolleyes.gif o studijavom, kiek suprantu, labai panašiu metu, tik skirtingus dalykus.
Gsl neadekvati atrodei jsu tada ir nusiuntė? biggrin.gif nes tikrai nereikėdavo tirtis rolleyes.gif

biggrin.gif biggrin.gif man irgi nereikejo biggrin.gif

bet gi ji unikali kazkokia, kad pazymos reikejo, jog sveika biggrin.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 12 22, 16:32)
Yra visokiu apribojimu... Sakysim kurti nepriimami i konservatorija. Ir net kurie biski girdi

Manyciau stoti gali, tik klausimas ar istos bigsmile.gif biggrin.gif

na, ok, yra i policija stojant, fizines sveikatos patikra berods, kazkieno pazistamas stojo, neistojo, nes turi sirdies kazkokiu problemu.
tikiu, kad stojant i Karo Akademija irgi gali buti kazkokie apribojimai susije su sveikata. Daugiau nezinau.
nebent ji turi galvoje ta kasmetini mokiniu sveikktos patikrinima, tai gal ir reikejo kokia pazyma pristatyti, kaip kad dabar kiekvieno mokinio reikalauja mokykla ir bureliai. bet kad spec mokytojams butu buvusi - netikiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 12 23, 12:17)
biggrin.gif  biggrin.gif  man irgi nereikejo  biggrin.gif

bet gi ji unikali kazkokia, kad pazymos reikejo, jog sveika biggrin.gif
Manyciau stoti gali, tik klausimas ar istos  bigsmile.gif  biggrin.gif

na, ok, yra i policija stojant, fizines sveikatos patikra berods, kazkieno pazistamas stojo, neistojo, nes turi sirdies kazkokiu problemu.
tikiu, kad stojant i Karo Akademija irgi gali buti kazkokie apribojimai susije su sveikata. Daugiau nezinau.
nebent ji turi galvoje ta kasmetini mokiniu sveikktos patikrinima, tai gal ir reikejo kokia pazyma pristatyti, kaip kad dabar kiekvieno mokinio reikalauja mokykla ir bureliai. bet kad spec mokytojams butu buvusi - netikiu biggrin.gif

Nebuvo būsimiems pedagogams tyrimų smile.gif
Matyt kažkas ten ne taip su ta asmenybe buvo jau tada
Atsakyti

tu i pedagogika stojai?
Na reikejo man pazymos is gydytojo, niekas asmeniskai neziurejo, visiem reikejo, nekliedek.
cia kaip su tom nesciuju kortelem ir daug kitu dalyku, ka bandet man irodyti, kad nereikejo, nebuvo ir t.t.
O gal tu is vis nieko nebaigusi, jei nezinai, kad reikejo?
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2020 12 23, 12:17)

kokiu mokiniu, kai stoji i aukstaja? doh.gif as neiznau kiap ta pazyma vadinosi, bet kakzokiso rekejo. ir pamenu tada dar su gydytoja persnekejom ta tema, ka dpvz su epilesija i mokytojus neleistu studijuoti ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 12 23, 12:22)
Nebuvo būsimiems pedagogams tyrimų smile.gif
Matyt kažkas ten ne taip su ta asmenybe buvo jau tada

Kodel jusu nosytes vis reikia pamirkyti i jusu paciu kakiukus?

Tu arba nestudijavai arba per kysius istojai, jei nezinai salygu, kas nebutu nuostabu, pagal tai, kaip nikur nesiorientuoji.
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2020 12 23, 12:08)
siaip nemanau, kad subine butu, jei 70 proc susiskiepytu. nes dalis bus persirgusiu, su igytu imunitetu, o ta kita dalis pasiskiepys, o ten tu nesusiskiepijusiu nedidele dalis lieka. tad jei visusas nemutuos i kazkoki labai nauja ir nepaveiku skiepui, beigi su aukstu uzkreciamumu, tas 70 proc visai viltingai atrodo.

Skiepai tik demesiui atitraukti.
Ta galima spresti pagal stripsnius uzsienio spaudoje teigiencius, kad skiepa tik kiek pagerins situacija, nes neaisku kiek jie veikia ir kaip efektyviai.

Toliau pasirode idomus straipsniai, kad visokie karantinai tik leidzia vystytis ypatingai pavojingoms viruso formoms, nes kuo ilginamas plitimas, tuo daugiau galimybiu virusui mutuoti.
Vienas didelis pikas tiesiog atimtu galimybe mutuoti.
Atsakyti

As sakiau, kad subine, todel, kad vargiai besurinksime tuos 70%, jei mediku tik tiek skiepysis.

Atsakyti