Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Maja Di @ 2021 01 08, 15:52)
1. Kaip ir sovietmečiu, pateptieji galėjo viską. Moontės vyrai skraido po pasaulį, kai kiti narvely užsidarę tupi. 2. Kaip ir su bažnyčiom, sąmoningi tik tie, kur į bažnyčias būtų ėję. Reikia gi paskirstyti žmones "pagal Moontę" ir priešai.
3. Labiausiai gaila vaikų, negali į lauką išeiti, išgamom yra kas išvadina. Sūnus dabar su draugais išėjo ant kalniuko paslidinėti, tiek sniego senai nebuvo. Pasiimė kaukę, bet kažin kaip jie ten su kaukėm slidinės...Tegul pabando kokia nuokvaka išgamom išvadinti...
4. O prie ko čia aš, aš gi ne manikiuristė bigsmile.gif Lai taškosi, milijonas ten ar ten, nesupranta, kad vaikams ir anūkams reiks atidavinėti. 5. Pilna kirpėjų ir manikiurisčių dirba namuose, nereikia nė salonų, netikiu, kad yra tokių, kurios visiškai anei vieno nepriima. Pirmo karantino metu gal ir buvo, dabar, netikiu.

Numeracija mano:
1. Iš kur tokios kvailos išvados? Jūs parašėte:
QUOTE(Maja Di @ 2021 01 08, 10:45)
Kaip jums Šimonytės pasiūlymas kurti imuniteto dokumentus, mol kas persirgęs daugiau laisvių turės. Man tai čia nesąmonė atrodo, kol nebus visiems prieinami skiepai. Žmonės pradės specialiai užsikrėtinėti, kad po to laisvi galėtų būti.

Moontė atsakė:
QUOTE(Moonte @ 2021 01 08, 11:43)
Puikus pasiulymas, ypac tiems kas keliauja. Mano seimos vyrai dziaugiasi ir vyliasi, kad tai bus padaryta centralizuotai, ES mastu.

Kokie čia pateptieji ir galėjimas visko? Atėjus savo eilei, tiek Moontės vyrai, tiek Jūs pasiskiepiję galėsite skraidyti. Pasieškojus, ir dabar galima rasti šalių, priimančių keliautojus iš Lietuvos.

2. Manau, kad fantazuojat, nebent pateiktumėte citatą, kur Moontė taip teigė.

3. Niekas vaikams į lauką išeiti nedraudžia. Išvadinti "išgamomis" paauglius kiek per stipru, nes jų protelio dar ne tiek daug, o ir tėvų pamokymų tokiame amžiuje nesinori klausyti, bet kad rizikas pasidalinti karūna jie vienas kitam kelia ir reikalavimų nesilaiko, akivaizdu.

4. Sakot, lai tos kirpėjos ir manikiūristės geriau dvesia iš bado ir lenda į skolas?

5. ... ir rizikuoja paplatinti karūną. Ne kartą rašėte, kad Švedijoje ir Latvijoje užtenka rekomendacijų, tai ką Lietuvoje daryt, jei net draudimai nepadeda?

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 01 08, 17:35)
Gaila, žiauriai, bus dėl kelionių. ką, Monteverte, darysi?

nžn dar. Baisu. Tai dagyvenom. Iš tiesų pavydžiu žinok tiems, kam dabar 90+. Laimingi žmonės. Išgyveno karą, o mūsų katastrofinė padėtis laukia.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 01 08, 18:05)
Nesuprantu aš tos naujos valdžios, pradžioj šaukė, kad rado tuščią iždą, dabar Armonaitė atranda milijonus. O bauginimai tęsiasi.

va matai. Ir kam reikėjo už tokius balsuoti? ax.gif Valdžią reikia rinkti pagal tai, jei prie buvusios nemirėm, tai būtinai perinkti vėl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 01 08, 19:50)
Atėjus savo eilei, tiek Moontės vyrai, tiek Jūs pasiskiepiję galėsite skraidyti. Pasieškojus, ir dabar galima rasti šalių, priimančių keliautojus iš Lietuvos.

2. Manau, kad fantazuojat, nebent pateiktumėte citatą, kur Moontė taip teigė.

4. Sakot, lai tos kirpėjos ir manikiūristės geriau dvesia iš bado ir lenda į skolas?

5. ... ir rizikuoja paplatinti karūną. Ne kartą rašėte, kad Švedijoje ir Latvijoje užtenka rekomendacijų, tai ką Lietuvoje daryt, jei net draudimai nepadeda?

Ne apie pasiskiepijusius ėjo šneka, kaip tik pabrėžiau, kad dabar, kol vakcina nėra prieinama visiems, neturėtų būti persirgusiems išimtys. Moonte pasakė, kad geras pasiūlymas, nes jos vyrai galės be testų darymosi keliauti. Negi ne taip supratau? O šaip, sutinku, kad kai bus skiepai visiems prieinami, tie skiepų pasai lai būna, mažiau formalumų.

Ar sakiau lai dvesia? Už 275 eur, galima pragyventi mėnesį du, pašalpiniai visą gyvenimą iš mažiau prasiverčia. Reikia leisti dirbti.

Ne kartą, kai tai nebuvo kalba apie koroną, pati sakėte, kad draudimais nieko nepasieksi. Tai tinka ir koronai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 01 08, 18:19)
Prasideda biggrin.gif
Žalgirio klinikos vadovė Vytautė Pečiulienė BNS teigė, kad aštuoni paskiepyti dėstytojai prie įstaigos darbo prisidės nuo vasario 1 dienos ir dirbs su pacientais bei studentais. Ji patvirtino, kad tarp paskiepytųjų yra europaralmentaro Juozo Oleko dukra Laura Linkevičienė su privačioje odontologijos klinikoje dirbančiu vyru Tomu Linkevičiumi, taip pat kitapus Žalgirio klinikos privatų kabinetą turintis Vytenis Almonaitis ir šiuo metu pensijoje esanti buvusi Odontologijos instituto direktorė profesorė Irena Balčiūnienė.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=86188179

Kažin ar visi kovidiniuose skyriuose dirbantys jau gavo teisę pasiskiepyti biggrin.gif

tai ar ne prieš tai jau buvusi direktorė dėl korupcijos nuimta? biggrin.gif
vargeli vargeli. Nieko naujo Lietuvoje
Atsakyti
Nesuprantu jusu, galejot jau atsiskraidyti iki soties ir atkeliauti...
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 01 08, 19:50)

Niekad nieko neaskiau, kai joms mokėjo karantino metu, bet tos išmokos buvo ir pasibaigus karantinui.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 01 08, 20:29)

Man niekada nebus gana. Svajoju kai pensijoj būsiu, po mėnesį, du praleisti galėsiu šiltuose kraštuose wub.gif . Gali visko būti, kad be skiepų paso ir į sporto klubus neįleis, tai gal geriau pasiskiepyti biggrin.gif
Atsakyti
Visiška įvairovė žmonių aplink mane: kažkas po kelis mėnesius iš namų neišeina, kažkas aplanko visus artimuosius bei draugus, kažkas atsargiai, bet susitinka su dalimi draugų. Yra dirbančių kirpėjų bei bažnyčių.
Žadu važiuoti pas tėtį kitą savaitę, nes jo sveikata nelabai, o kadangi ir mąstymas jau nebe toks, tai bijom daugiau laukti, nuosavybę ten turim, tai gal nebus problemų. Turbūt mes esame kažkur per vidurį tarp tų su niekuo nebendraujančių ir nereaguojančių į virusą.

Sesuo buvo pasijungusi per fb į renginį ekskursija po Romą, tai žmonių kai kuriose gatvėse daug, kaukes nešioja taip, kaip pas mus (dalis nešioja, dalis dėl pliusiuko ant burnos). Bet ten jie turi kažkokią įdomią sistemą, kai viena diena yra "geltona", kai daug kas galima, paskui "raudona", kai eiti daug kur negalima ir viskas beveik uždaryta. Šiandien sakė, kad buvo ta diena, kai "galima".

Beje, skiepytis bei eilės lenda ne tik LT, pasakojo per informacinę laidą kažkurią apie tai, kokių dalykų buvo Izraelyje. Kažkaip taip yra ir tiek, pasaulis nėra tobulas ir niekada nebus, ypač kai dabar kovojama ne dėl kokio blizgaus daikto, o dėl skiepo, leisiančio judėti ir veikti. Kas nori, gali įžiūrėti reptiloidų ir pasaulio naikintojų sąmokslą-šita situacija atvėrė visų pasąmonės klodus biggrin.gif

Aišku, kad keliausim, nėr net kalbų. Kelionės yra niekuo nepakeičiamas dalykas!!

Įdomučia, kaip suprantu, geriau rinktųsi karą negu skiepą, nu būna visokių žmonių ant šio svieto biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2021 01 08, 20:32)
Įdomučia, kaip suprantu, geriau rinktųsi karą negu skiepą, nu būna visokių žmonių ant šio svieto  biggrin.gif  biggrin.gif

Man toks vaizdas kas jus gausit ir ta ir ana bemandravodami.

As truputi per daug prisikeliavau... Jukk buna,, edi edi, kol taip gakteli, kad jau bloga darosi paziurejus... Kazkas nutiko...
Tai 2019 metais dar nuvaziavau i darba i UK, po to uz poros menesiu i SKotija nuskridau... ir viskas neteko tos keliones prasmes...

Buvom jau prisieke i miestus nelysti. Bet va Kroatijoje nuvaziavom ten i gala, tai kaip i Dubrovnika nenuvaziuosi. Nepatiko.

KAzkada norejau i Helsinki, viena karta pravaziuojant buvau su automobiliu,. Bet kas ten tokio geero, kai pamastai...

Na gal i Norvegijos viduri nuvaziuosim jei cia bus koks tarpas tarp psichoziu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 01 08, 20:57)
Man toks vaizdas kas jus gausit ir ta ir ana bemandravodami.

As truputi per daug prisikeliavau... Jukk buna,, edi edi, kol taip gakteli, kad jau bloga darosi paziurejus... Kazkas nutiko...
Tai 2019 metais dar nuvaziavau i darba i UK, po to uz poros menesiu i SKotija nuskridau... ir viskas neteko tos keliones prasmes...

Buvom jau prisieke i miestus nelysti. Bet va Kroatijoje nuvaziavom ten i gala, tai kaip i Dubrovnika nenuvaziuosi. Nepatiko.

KAzkada norejau i Helsinki, viena karta pravaziuojant buvau su automobiliu,. Bet kas ten tokio geero, kai pamastai...

Na gal i Norvegijos viduri nuvaziuosim jei cia bus koks tarpas tarp psichoziu

Norvegija graži, bet man asmeniškai šiek tiek per atšiauri. Aš po to kai lapkritį nuvažiavau į Tenerifę, noriu grįžti į kažkurią iš tų salų, kai Europoje žiema, o ten tos vandenyno bangos daužosi, maudaisi sau, ech...
Įdomučia, bet tau turbūt patinka ten, kur šiek tiek nuošaliau, kur galima paplaukioti baidare/jachta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2021 01 08, 21:11)
Norvegija graži, bet man asmeniškai šiek tiek per atšiauri. Aš po to kai lapkritį nuvažiavau į Tenerifę, noriu grįžti į kažkurią iš tų salų, kai Europoje žiema, o ten tos vandenyno bangos daužosi, maudaisi sau, ech...
Įdomučia, bet tau turbūt patinka ten, kur šiek tiek nuošaliau, kur galima paplaukioti baidare/jachta smile.gif

Isspanijoje kur budavome tai nebudavo daug zmoniu... As is ryto neidavau, nes prisibijau saules... o po to aisku neblogai kai yra bangu ir vaizdai grazus... Bet kiek tenn pabusi, pasiimi 10 dienu max.
O dar pasotaikydavo ir neekokiu dienu...

O LT tai baseinas prie namo, o AUkstaitijos ezerai uz 25km, uzsimetei motorine valti nuvaziavai nuleidai prisiplaukiojai prisimaudei ir namo...
Tai ne 3000km kazkur vykti ir moket po 100 ar dabar maciau jau po 140 euru uz nakti (megdavom prie pat juros)

Va tik juros gerybiu ir ispanisko vyno gaila... Prisiesdavom.

Bet viskas gyvenime turi pradzia ir pabaiga
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 01 08, 19:29)

tu mūsų amžiaus dar keliavai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 01 08, 20:05)
Niekad nieko neaskiau, kai joms mokėjo karantino metu, bet tos išmokos buvo ir pasibaigus karantinui.
Man niekada nebus gana. Svajoju kai pensijoj būsiu, po mėnesį, du praleisti galėsiu šiltuose kraštuose wub.gif . Gali visko būti, kad be skiepų paso ir į sporto klubus neįleis, tai gal geriau pasiskiepyti biggrin.gif

gal geriau protestuoti prieš absurdą?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 01 08, 21:20)
Isspanijoje kur budavome tai nebudavo daug zmoniu... As is ryto neidavau, nes prisibijau saules... o po to aisku neblogai kai yra bangu ir vaizdai grazus... Bet kiek tenn pabusi, pasiimi 10 dienu max.
O dar pasotaikydavo ir neekokiu dienu...

O LT tai baseinas prie namo, o AUkstaitijos ezerai uz 25km, uzsimetei motorine valti nuvaziavai nuleidai prisiplaukiojai prisimaudei ir namo...
Tai ne 3000km kazkur vykti ir moket po 100 ar dabar maciau jau po 140 euru uz nakti (megdavom prie pat juros)

Va tik juros gerybiu ir ispanisko vyno gaila...  Prisiesdavom.

Bet viskas gyvenime turi pradzia ir pabaiga

Nesiginčiju dėl gražių Aukštaitijos ežerų. Patys taip darom smile.gif Bet čia vasarą. Man gerai Lt vasarą, keliones mėgstu kai LT dargana ir jau ruduo ar pavasaris.
Aha, ir jūros gėrybės su vynu...

Atsakyti