QUOTE(Maja Di @ 2021 01 08, 15:52)
1. Kaip ir sovietmečiu, pateptieji galėjo viską. Moontės vyrai skraido po pasaulį, kai kiti narvely užsidarę tupi. 2. Kaip ir su bažnyčiom, sąmoningi tik tie, kur į bažnyčias būtų ėję. Reikia gi paskirstyti žmones "pagal Moontę" ir priešai.
3. Labiausiai gaila vaikų, negali į lauką išeiti, išgamom yra kas išvadina. Sūnus dabar su draugais išėjo ant kalniuko paslidinėti, tiek sniego senai nebuvo. Pasiimė kaukę, bet kažin kaip jie ten su kaukėm slidinės...Tegul pabando kokia nuokvaka išgamom išvadinti...
4. O prie ko čia aš, aš gi ne manikiuristė
Lai taškosi, milijonas ten ar ten, nesupranta, kad vaikams ir anūkams reiks atidavinėti. 5. Pilna kirpėjų ir manikiurisčių dirba namuose, nereikia nė salonų, netikiu, kad yra tokių, kurios visiškai anei vieno nepriima. Pirmo karantino metu gal ir buvo, dabar, netikiu.
3. Labiausiai gaila vaikų, negali į lauką išeiti, išgamom yra kas išvadina. Sūnus dabar su draugais išėjo ant kalniuko paslidinėti, tiek sniego senai nebuvo. Pasiimė kaukę, bet kažin kaip jie ten su kaukėm slidinės...Tegul pabando kokia nuokvaka išgamom išvadinti...
4. O prie ko čia aš, aš gi ne manikiuristė

Numeracija mano:
1. Iš kur tokios kvailos išvados? Jūs parašėte:
QUOTE(Maja Di @ 2021 01 08, 10:45)
Kaip jums Šimonytės pasiūlymas kurti imuniteto dokumentus, mol kas persirgęs daugiau laisvių turės. Man tai čia nesąmonė atrodo, kol nebus visiems prieinami skiepai. Žmonės pradės specialiai užsikrėtinėti, kad po to laisvi galėtų būti.
Moontė atsakė:
QUOTE(Moonte @ 2021 01 08, 11:43)
Puikus pasiulymas, ypac tiems kas keliauja. Mano seimos vyrai dziaugiasi ir vyliasi, kad tai bus padaryta centralizuotai, ES mastu.
Kokie čia pateptieji ir galėjimas visko? Atėjus savo eilei, tiek Moontės vyrai, tiek Jūs pasiskiepiję galėsite skraidyti. Pasieškojus, ir dabar galima rasti šalių, priimančių keliautojus iš Lietuvos.
2. Manau, kad fantazuojat, nebent pateiktumėte citatą, kur Moontė taip teigė.
3. Niekas vaikams į lauką išeiti nedraudžia. Išvadinti "išgamomis" paauglius kiek per stipru, nes jų protelio dar ne tiek daug, o ir tėvų pamokymų tokiame amžiuje nesinori klausyti, bet kad rizikas pasidalinti karūna jie vienas kitam kelia ir reikalavimų nesilaiko, akivaizdu.
4. Sakot, lai tos kirpėjos ir manikiūristės geriau dvesia iš bado ir lenda į skolas?
5. ... ir rizikuoja paplatinti karūną. Ne kartą rašėte, kad Švedijoje ir Latvijoje užtenka rekomendacijų, tai ką Lietuvoje daryt, jei net draudimai nepadeda?