QUOTE(Moonte @ 2021 01 14, 18:39)
Saziningai, neveidmainiaujant, nevaidindama sventos nekaltybes, sedziu ir sypsausi skaitydama lutukes rasliava. Nejauciu jokio pikcio, tiesiog mastau is kur imasi tokie zmones...
Ji kvaila, ar siaip, negebanti suvokti savo veiksmu pasekmiu... Ji raso MAN, piktinasi kitu moteru-forumo nariu interpretacijomis apie josios vyra... Jus suprantat, MAN... Tai, is kurios vyro TIESIOGIAI dergesi, nerinkdama zodziu, nes neva jai nepriimtinas mano vyro poziuris i tam tikra situacija, jis jos net nepazista, jai nieko blogo nepadare... O ji tai dare, bandydama suniveliuoti savo dergimasi is mano sunaus, is vieno sakinio, interpretavo pagal savo sugedimo laipsni, leido abejoti mano vaiko morale.
Negi ji manosi, kad mane istiko amnezija, kaip ja?
Kuo jos vyras geresnis uz manaji?
O svarbiausia, ji rimtai neatsimena, kam ka yra sudino prirasiusi, kad pirmoji pradeda izeidineti oponentu antras puses, tevus, vaikus, juos pacius, menkinti ju pasirinkima. TAip nustacius didziaja SM nariu dali pries save, nesvarbu kokiu niku ji begrizdavo, baigtis ta pati.
Na ziauru, bjaurybe as nekitaip, mat neistinka mane amnezija, lutuke pastoviai man tai primena, neatleidziu, piktinuosi tais, kurie dergiasi is man artimu zmoniu.
Va lutuke visai nesipiktina, ania
Cia visa ta litanija, tam kad pasiteisinti, kad melavai, tipo tu gali meluoti, nes tau nepatiko mano tam tikros mintys,

As gi nei apie tavo tevus, nei apie tavo vyra nieko nemelavau, tik pasakiau savo nuomone tavo vyro issakytom mintim pvz Ar kas nesutinka su tavim ir tavo seimos poziuri visi tampa priesais? kur as izeidineju jusu antras puses ir tevus???? ar ka prikuriau apie nors viena is jusu, ko pacios neraset?
Moonte, tu man nepripiesk savo emociju, as nesipiktinu, nei tavim, nei kitom teletabem, tik paprasciausiai parodau, kad tai, ka tu kritikuoji mano elgesyje, jus darot 10k labiau
Ne nesipiktinu , sunku patiketi?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 01 14, 18:45)
Kas tau atrodo, as negaliu nei patvirtinti nei paneigti. Ar tai yra faktas, galimai tau, lutukei, uardai ir faktas. Kitiem, ne.
Monteverte, nebuk veidmaine, tu irgi neatleistum, net kitoje temoje, jei zmogus dergtusi is tavo pasirinkimo, taves ir tavo artimuju...
Tavo ir cambalos santikiai geriausias pvz.
Nereikia pertekliniu pretenziju kitiems, jei pati negali per tai perzengti.
dergtusi???? jei nesutampa nuomoens tai jau dergimasis, ar kuriau kazka paie tavo vyra, kaip tu apie maniski??
musu ne veina kart nesutapo nuomones su Moneteverte, bet ji , nei as niekad neprieme to kaip dergimosi.
kaip mano elgesys nors kiek panasus i cambalos?