QUOTE(Monteverte @ 2021 01 15, 00:00)
Moonte, really? Tu puiki ir meistriška išsisukinėtoja ar tu nuoširdžiai taip susivarai iš neapdairumo ar didelio noro apginti tau simpatiškas? Atleisk, nežinau kito žodžio šioje situacijoje kaip susivarai. Montekrista dar dabar linkėjo jam ilgos, skausmingos mirties. Ką tik rašė apie tai. Kokia ji bepaauglė? Jai taip ir nepraėjo ta pirminė pykčio fazė?
p.s. mes su tėvais žiūrėjom per tv tą visą dalyką sausio 13. Aš mažytė buvau. Bet kadangi aš viską iš vaikystės atsimenu, net paprastas dienas, nekalbant apie didelius įvykius, tai puikai pamenu, kad mums buvo tiesiog baisu visiems, bet neturėjome norų kažką žudyti ar žudytis patiems. Norėjosi saugiau slėptis, mes juk ne kariai ir beginkliai...
p.s. mes su tėvais žiūrėjom per tv tą visą dalyką sausio 13. Aš mažytė buvau. Bet kadangi aš viską iš vaikystės atsimenu, net paprastas dienas, nekalbant apie didelius įvykius, tai puikai pamenu, kad mums buvo tiesiog baisu visiems, bet neturėjome norų kažką žudyti ar žudytis patiems. Norėjosi saugiau slėptis, mes juk ne kariai ir beginkliai...
Zinai kame zavumas, kad visa tai rasydama esu sazininga ir neissisukineju.
Monteverte, tiesiog mes skirtingi zmones. Ziauriai skirtingi. Mano pasauleziura paciai yra... Na kaip cia parasyti, ne tai kad ji nesuvokiama, gal ir suvokiama, bet ji nera TAVO. Tai ka as rasau, tu megini matuoti viska savo svertais, todel mano rasliavoje randi neatitikimus, issisukinejimus ir t.t.
Lygiai taip pat, as irgi sveriu kitu mintis, ju izvalgas, savo svertais-kriterijais ir randu kam priestarauti.
Del Montekristos, atleisk, bet as abejoju tavo zodziais. Butent tu vienintelis forume zmogus, bendraujantis pasaulietiskose temose, pastoviai prakeikineji oponentus. Apie kita moteriske, kuri rasineja egzoterinese temose ir prakeikia oponentus, nera prasmes cia kalbeti. Na kaip nori sukinekis, bet sis iprotis tau budingas. VAdinasi dalinai, gali suvokti Montekristos paaugles reakcija i smurta. Man sunku isivaizduoti, kad tai, ka darai forume, igyta tik bunant suagusia, tai atejo is vaikystes, is seimos... Beje, pamenu gi tu pati apie tai rasei, minedama mamos skriaudiku lemti.
Taip, taip, kaip ir as rasiau, va tas mano bzikas fazeje, zut but poreikis islikti zmogumi, neziurint tave supancias aplinkybes, man yra isugdyta, uzkoduota kaip refleksas nuo mazumes, tai mano tevu palikimas. Siaip pagalvojus, labai "kvailas" palikimas, rimto kataklizmo metu, tai garantuota zutis. Is to ka rasau, vis tai pateikiu kaip savaji poziuri, o tai ir yra tikroji mano dalis, nes is esmes as nieko kito neturiu, o ir neieskau, tai mano palikimas, tevu isugdytas moralinis stuburas. Jie taip gyveno, ir as taip pat, nes kitaip nemoku ir nenoriu.
O del MOntekristos tariamo kraugeriskumo, akivaizdu, kad siuo atveju yra bandymas ja sumenkinti, nes ji neva ne karta ir ne du "nuskriaude". kaip jau minejau, ja del to smerkia, tam tikra grupe asmenu ir tai akivaizdu. Siap, zmones, na bukite gudresni, subtilesni, nepulkite visa zovada.
Kad ji sia diena keikia Gorbaciova, linki jam to paties skausmo, kuri ji jaute budama vaiku... Tai tik parodo, koki sukretima ji jaute budama paaugle. Ir del to kaltas Gorbaciovas. As ja dalinai suprantu, nes nebuvau liudininke kai zude mano gimine, gal buciau dar labiau kategoriskesne nei esu. Todel lygiai taip pat, negatyviai esu neabejinga bolseviku valdziai, kuri isszude mano kuna ir krauja. Itariu, panasiai jauciasi ir mano sunus, seimos atmintis nemari.
Siaip, musu su tavimi diskusija man primena tema "Ar yra Dievas?". Tada as irgi neva issisukinejau, neva rasdavai spragu, neatitikimu... Pamenu saziningai bandziau atsakineti, ir kuo tai baigesi? O gi buvau apkaltinta, kad menkinu kitu tikejimus, bandau save isaukstinti.
Labai viliuosi, kad si polemika nepasibaigs eiliniais kaltinimais ir intenciju primetimu, kuriu as net neturiu.