Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

bent šitiems gerai ir garžūs wub.gif ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

https://www.delfi.lt...a.d?id=86401521
Atsakyti
Gražūs gyvačiokai, gražūs
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 02 04, 13:57)
bent šitiems gerai ir garžūs  wub.gif  ax.gif

Nu bet kodėl, kai tik gražus (o dažniausiai ir protingas) vyras, tai ir gėjus biggrin.gif
Estai atidarė restoranus, nelaukė Lenkijos scenarijaus.
Labai protingo (kolegė asmeniškai pažįsta), nesvarbu kad valstietis, mintys:
https://www.delfi.lt...401863#cxrecs_s
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 02 04, 15:02)
Nu bet kodėl, kai tik gražus (o dažniausiai ir protingas) vyras, tai ir gėjus biggrin.gif
Estai atidarė restoranus, nelaukė Lenkijos scenarijaus.
Labai protingo (kolegė asmeniškai pažįsta), nesvarbu kad valstietis, mintys:
https://www.delfi.lt...401863#cxrecs_s

kiekvienas susitarkęs vyras yra gražus. Bet tie tradiciniai dažniausiai nesitvarko ir galvoja kad ir taip yra puikūs kaip visur ir visada.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 02 04, 12:39)
Numeracija mano:
1. Atšaukus suvaržymus, mirtų dar daugiau - ligoninės prisikimštų sergančių ir mirštančių nuo COVID, ir lėtinėms ligoms sergantiems liktų dar mažiau vietų

2. Kaip ir visos kitos pasaulio valstybės, ania?  biggrin.gif

3. Idomučia, dar ne smile.gif Berods, apie Naujus rašėt, kad Lietuva tuoj tuoj prisivys, bet, ačiū Dievui, dar neprisivijo, nors turbūt nepradėsit aiškinti, kad Lietuvoje gydymo sąlygos geresnės, nei Švedijoje?

4.Kokia bebūtų koncentracija, visgi, Lietuvoje tenka 44 žm. į kv./km2, o Švedijoje - 25,5 žm. į kv./km2

1. RUSAI POULA. RUSAI POULA!
Na debiliski gasdinimai zinok jau neveikia.
Man NEIDOMU ir jau MAZAI KAM idomu tos sumautos ligonines ir tie LAVONU KALNAI kur cia jau bus negalima praeiti. Jau neidomu.
Toks gyvenimas su fashistais jau blogiau nei mirtis
Baltarusijoje jau butu visi ismire, bet kol kas skaiciuoj tik mirusius nuo omono?
Uztenka propogadnu kliedesiu.

3. Taip prisivijo ir skirtumas keli procentai. Jau neesminis 1178 1069. O jei dar zinant kaip Svedijoje tas mirtis rasinejo visiems, tai... Geriau paziurekt fakta, kiek Lietuvoje mire nuo rezimo represiju, uzdraustos medicinos diagnostikos ir pagalbos

4. Gyventoju koncentracija SVEDIJOJE DIDESNE, jau aiskinau... O tas didziues teritorijas kur niekas negyvena tik meskos tai jos neturi reiksmes...
Visi susipaude apie miestus
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 02 04, 13:42)
Tetulytei pasisekė, mano bičiulės seneliui pasisekė mažiau, mirė uždusęs. Gal todėl Jums norisi šventę švęst (nors miršta ir jauni žmonės), o ta mano bičiulė dėl tokių, kaip Jūs, kraupsta

Prie ko čia man, kokias dar šventes? 100 metų man tos mažos parduotuvėlės ir tie grožio salonai, dėl manęs, jie gali būti uždaryti dar metus. Man asmeniškai tai tik mokyklos ir sporto klubai rūpi, jeigu ką. Jums šventės atrodo, tai dėl ko verslai bankrutuos, žmonėm stogai dėl to nuvažiuos? Tiek aš, tiek kitas gali į tuos restoranus neiti, bet jei jie neatsidarys, bus bankrotai su iš to išeinančiomis pasekmėmis.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 04, 14:12)
1. RUSAI POULA. RUSAI POULA!

URAdiotas. Visur anam vaidenasi, kad kitiems vaidenasi...

QUOTE(Ašaka @ 2021 02 04, 13:39)
Numeracija mano:
1. Atšaukus suvaržymus, mirtų dar daugiau - ligoninės prisikimštų sergančių ir mirštančių nuo COVID, ir lėtinėms ligoms sergantiems liktų dar mažiau vietų

2. Kaip ir visos kitos pasaulio valstybės, ania?  biggrin.gif

3. Idomučia, dar ne smile.gif Berods, apie Naujus rašėt, kad Lietuva tuoj tuoj prisivys, bet, ačiū Dievui, dar neprisivijo, nors turbūt nepradėsit aiškinti, kad Lietuvoje gydymo sąlygos geresnės, nei Švedijoje?

4.Kokia bebūtų koncentracija, visgi, Lietuvoje tenka 44 žm. į kv./km2, o Švedijoje - 25,5 žm. į kv./km2

I ka apeliuojat, Asaka. I zmogu, kuriam kito gyvybe nera vertybe.

Siaip, as nieko pries, lai didina laisves ir teises, nutraukia karantina. Visai. Nenori apsiriboti dabartiniu karantinu, nori dar vieno, pavasari. OK. Trecia banga bus ne uz kalnu. O dar Anglijos virusiukas cirkuliuoja. Itariu, kitas karantinas verslui labai pades. Uzdat dabar palaigis po gatves ir kabokus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 vasario 2021 - 13:21
QUOTE(mjforever @ 2021 02 04, 13:08)
kiekvienas susitarkęs vyras yra gražus. Bet tie tradiciniai dažniausiai nesitvarko ir galvoja kad ir taip yra puikūs kaip visur ir visada.

nu jau nu jau....
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 02 04, 12:56)
Tai kad ligoninėse net kai buvo pikas, trečdalis lovų buvo laisvos. Dabar jau savanorių atsisako, nebėra ten to darbo tiek kiek visi šaukė.
Papildyta:

Ne tik atlyginimuose esmė, kur psichologinės problemos? Kokia vaikų emocinė sveikata? Metus praktiškai praleido prie kompo. Kiek bus bankrotų, kiek savižudybių, bet niekas to nemato. Jau yra norinčių susirgti, mat sanatorijas po to duos, papoilsiaut nemokamai bus galima biggrin.gif . Po sunkių ligų sanatorijas sunkiai dalina, o čia prašau blink.gif .

tai va,ka dir as nustebusi, musu viena giminaite dirbo mazo meistelio tame padalinyje, kur covid buvo pritaikyas, tai 1 ligoni turejo.

butent, stresas, padidejes savizudybiu skaicius, depresijos ir t.t. jau ir as jauciu ,akd veikti pradeda, nros atrodo ir abu dirbam ir kaip ir neiko blogo nesidaro, bet va tas kalamas medijos vis gasdinimas, nors nei nesiklausau atrodo, bet vsi itke gi isgristi, vis ta neiznia, neiznai kaip kas bus, planuotis nieko nebegali, vaikai irgi pasimete, eis, neis i mokyklas is vis siemet ir t.t.
jau itkri anoreciau susirgti, persirgti ir butu ramu... nes baisiausia nezinia....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 11:33)
nuo pat pradziu aisku, del to ir patinka lenkai jie nebijo pasipriesinti durniem istatymam...

kaip su alko apribojimais jau panaikino? bigsmile.gif

aš tikrai nesuprantu kas su tais lietuviais nutiko, kad jie taip... rėkauja tik internete

nieko negirdėjau. Gal dar Verygos tvarka
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 15:20)

OK. Trecia banga bus ne uz kalnu. O  dar Anglijos virusiukas cirkuliuoja. Itariu, kitas karantinas verslui labai pades. Uzdat dabar palaigis po gatves ir kabokus.

Trečioji banga niekada nepasieks Lietuvos: paprasčiausiai neleisime, kad antroji banga baigtųsi. Ar supranti, Kovidonai ? Pasiduok, tu nieko negali padaryti prieš šimtmečių senumo konservatorių gudrumą !!!
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 02 04, 12:25)
Aš esu liberalų ir konservatorių rinkėja, gerbėja, šalininkė, fanatikė, viskas tinka.

baisu. Baisiausi žmonės yra fanatikai
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2021 02 04, 12:39)
Numeracija mano:

jų nėra ir dabar rolleyes.gif nebuvo viso karantino metu rolleyes.gif
Atsakyti