Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(mjforever @ 2021 02 04, 14:31)
Trečioji banga niekada nepasieks Lietuvos: paprasčiausiai neleisime, kad antroji banga baigtųsi. Ar supranti, Kovidonai ? Pasiduok, tu nieko negali padaryti prieš šimtmečių senumo konservatorių gudrumą !!!

4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 04, 13:30)
aš tikrai nesuprantu kas su tais lietuviais nutiko, kad jie taip... rėkauja tik internete

nieko negirdėjau. Gal dar Verygos tvarka

tai gla visada tokie buvo , aktyviausi isemigravo biggrin.gif

o tiek draskesi del Verygis draudimu, tai sakau is kart gi turejo atsaukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 13:20)

I ka apeliuojat, Asaka. I zmogu, kuriam kito gyvybe nera vertybe.

Siaip, as nieko pries, lai didina laisves ir teises, nutraukia karantina. Visai. Nenori apsiriboti dabartiniu karantinu, nori dar vieno, pavasari. OK. Trecia banga bus ne uz kalnu. O  dar Anglijos virusiukas cirkuliuoja. Itariu, kitas karantinas verslui labai pades. Uzdat dabar palaigis po gatves ir kabokus.

Pusprociu gyvybe nera didele vertybe... Cia tai taip...

Esmee ne karantino nutraukimas...

Esme yra SAUGUS GYVENIMAS prie viruso...
O cia LT nieko nepadarius. Tiksliau vos ne itikino zmones, kad neverta kreipti demesio.

As taip nemanau...
Reikia keisti gyvenimo buda. Svedai kur kas turi geresni gyvenimo buda viruso salygomis. Jiems nereikia debilisko laiko leidimo kompanijose. Jie laimingi ir po viena ar savo seimose...
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2021 02 04, 12:39)
3. Idomučia, dar ne smile.gif Berods, apie Naujus rašėt, kad Lietuva tuoj tuoj prisivys, bet, ačiū Dievui, dar neprisivijo, nors turbūt nepradėsit aiškinti, kad Lietuvoje gydymo sąlygos geresnės, nei Švedijoje?

ko neprisivijo? pasaulinėje statistikoje už visą laiką, o ne kažkokį tai mistinį savaitės laiką: Lietuva 12, Švedija 22 pasaulyje. Mirtys: Švedija 23, Lietuva 26.
Vėl kliedit kaip su metraščiais rankraščiais?
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2021 02 04, 12:42)
Tetulytei pasisekė, mano bičiulės seneliui pasisekė mažiau, mirė uždusęs. Gal todėl Jums norisi šventę švęst (nors miršta ir jauni žmonės), o ta mano bičiulė dėl tokių, kaip Jūs, kraupsta

daugelis jaunų žmonių dabar silpnesni už senukus
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 02 04, 13:02)
Nu bet kodėl, kai tik gražus (o dažniausiai ir protingas) vyras, tai ir gėjus biggrin.gif

Estai atidarė restoranus, nelaukė Lenkijos scenarijaus.
Labai protingo (kolegė asmeniškai pažįsta), nesvarbu kad valstietis, mintys:
https://www.delfi.lt...401863#cxrecs_s

Nesamones biggrin.gif Nesu sutikusi, nei vieno grazaus gejaus, arba bent jau ne mano skonio toks vyriskas "grozis". Bet vyrus moterys vertina tikrai ne del grozio, manau, bent ismintingos moterys biggrin.gif

nu va estai geriau tvarkosi kaip visada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 02 04, 13:16)
Prie ko čia man, kokias dar šventes? 100 metų man tos mažos parduotuvėlės ir tie grožio salonai, dėl manęs, jie gali būti uždaryti dar metus. Man asmeniškai tai tik mokyklos ir sporto klubai rūpi, jeigu ką. Jums šventės atrodo, tai dėl ko verslai bankrutuos, žmonėm stogai dėl to nuvažiuos? Tiek aš, tiek kitas gali į tuos restoranus neiti, bet jei jie neatsidarys, bus bankrotai su iš to išeinančiomis pasekmėmis.

pritariu. Dar ir be klubų pakentėti galima, sakykim, nu bet neleisti važiuoti į kt. savivaldybę? Užmušt per maža dėl tokių nesąmonių
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 04, 13:24)
nu jau nu jau....

nebadyk kitiems, kai pati paskutiniu metu rašai kaip lopė. Klaida ant klaidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 04, 13:41)
pritariu. Dar ir be klubų pakentėti galima, sakykim, nu bet neleisti važiuoti į kt. savivaldybę? Užmušt per maža dėl tokių nesąmonių
Papildyta:

nebadyk kitiems, kai pati paskutiniu metu rašai kaip lopė. Klaida ant klaidos smile.gif

Kas tau ką bado? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 13:38)
Nesamones  biggrin.gif Nesu sutikusi, nei vieno grazaus gejaus, arba bent jau ne mano skonio toks vyriskas "grozis". Bet vyrus moterys vertina tikrai ne del grozio, manau, bent ismintingos moterys  biggrin.gif

nu va estai geriau tvarkosi kaip visada biggrin.gif

gražių gėjų išties mažuma. Dauguma bobiški
Atsakyti
Jus zziurekit GILIAU.
Virusas atidenge ziauria tiesa, kad LIETUVA YRA BEVILTISKAI ATSILIKUS. Virusas, tai kazkokie nepatogumai ar ta darysi, ar kita ar nieko...
Nes dar yra tarptautine padetis.

Na ir ka matome...

Mokytojai BUKI, jie nezino kas yra IT technologijos ir mokymosi galimybes. Naudoja kompa kaip videotelefona ir kankina vaikus...
Svietimo sistema - niekine. Nera jokiu paruostu kompiuteriniu mokymosi platformu ir net nera supratimo, kad tai butina...

Verslas - atsilikes... Issilavinusius zmones isvare, turginiai liko, tai apie ju bukuma galit suvokti prisijunge prie ju elektroniniu parduotuviu.

Sveikatos sistema - supuvus...

Ribojimai - idijotiski, cia neina kalba kiek jie griezti ar ne jie tiesiog BUKI, lug sugalvoti kokiu kaliniu tikslu pasitycioti.

Virusas isnyks, bet zinios kur mes gyvename tai liks ilgam.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 04, 13:44)

Nes tu aktyviu geju tiesiog nepastebi.
Aktyviu geju neimanoma atskirti nuo vyru.
pasyvus tai jo... iskirtiniai...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 04, 15:50)
Jus zziurekit GILIAU.
Virusas atidenge ziauria tiesa, kad LIETUVA YRA BEVILTISKAI ATSILIKUS. Virusas, tai

nuo ko ? Dar neatradai, į ką lygiuotis jai.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 04, 15:43)
Kas tau ką bado?  unsure.gif

Tu apie ratus, ji apie batus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 04, 13:44)

Jo, kaip tie is nuotraukos, na man tik sleisktuli sukelia, kur cia grozis? unsure.gif Normalus vyras turi buti elementariai graziai apsikirpes, susitvarkes barzda ar nusiskutes, normaliais jam tinkanciais rubais. o ten kaspineliais , tympom, nu manes kazkaip visai netraukia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 04, 13:50)

Virusas isnyks, bet zinios kur mes gyvename tai liks ilgam.
Papildyta:
Nes tu aktyviu geju tiesiog nepastebi.
Aktyviu geju neimanoma atskirti nuo vyru.
pasyvus tai jo... iskirtiniai...

tik ne visi tai mato biggrin.gif

Tikrai taip, jie nesiskiria nuo eiliniu vyru, bet tai cia ir buvo kalbama apie tuos issiskiriancius biggrin.gif Bet visgi kalba pati skiriasi, geju, kurie gyvena toki gyvenima pradeda kalba kisti, tembras ta prasme.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 02 04, 14:09)
nuo ko ? Dar neatradai, į ką lygiuotis jai.

Buvo laikas, kai Lietuva neturejo i ka lygiuotis, o iskelus veliava zygiavo viena. Lygiavosi kiti.

man tikrai butu malonu, jei taip vel atsitiktu.
Atsakyti