Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 23, 14:53)
Taip tu paminejai tai, Monteverte parase, kad daryti tualete atsitupus sviekiau. nei atsisedus. O tu kazkodel jai primetei megavimasi viesumu, nei is sio nei is to. O dabar stebiesi kaip cia dabart viskas isejo  biggrin.gif

Tikrai labai panasi situacija, kai meluojat ir neraudonuojat , kista svao mintis i mzoniu lupas arba visai nebesuvikiat apie ka snekat, ka sakot pacios, ka jum sako...

Taip, taip...
Nekitaip.

Mano parasyta posta MOnteverte vartyti gali, suprask cia jos pastebejimas, o vai kai as parasau savo pastebejima i jos pastebejima, cia jau...

Labai, labai aobjektyvu. Bravo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 23, 14:14)
O prie ko cia tu.

kas per keistas klausimas? nepatinka, kai paaiskinu logiskai, kaip nusisneki?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 23, 14:17)
Ta pati srasiau tau, given...
Kusu nesustabde, todel, manau, kad tai NE sustabdys cambala.

ai tai visgi as buvau teisi ir cambalai to nesi sakiusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 02 23, 15:20)
nera uz ka, moonte smile.gif

Butent, kad ner uz ka.
Visam savo grazume, pasirodet. Bravissimo, belisimo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 23, 14:22)
Taip, taip...
Nekitaip.

Mano parasyta posta MOnteverte vartyti gali, suprask cia jos pastebejimas, o vai kai as parasau savo pastebejima i jos pastebejima, cia jau...

Labai, labai aobjektyvu. Bravo.

ji ka nors teige, ka tu rasei, nors tu nebuvai rasiusi, nejau ritmai tarp 2 zinuciu sugebi pasiklysti? blink.gif j na meginam dar karta ji rase apie atsitupima, tu pirmetei, jai kad ji rase apie viesumo maloumus, jei jos zinutes nesupratai taip ir sakyk, kam dabar vartaisi taip nesamoningai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 23, 15:23)
kas per keistas klausimas? nepatinka, kai paaiskinu logiskai, kaip nusisneki?
Papildyta:

ai tai visgi as buvau teisi ir cambalai to nesi sakiusi lotuliukas.gif

O kaip kitaip, tamsta visada teisi, o va kiti tai jau nusisnekantys, melagiai ir t.t. Cia gi ne kad hominem, cia tik neva tamstos nuomon, logikos pliupsnis.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 23, 15:26)
ji ka nors teige, ka tu rasei, nors tu nebuvai rasiusi, nejau ritmai tarp 2 zinuciu sugebi pasiklysti?  blink.gif j na meginam dar karta ji rase apie atsitupima, tu pirmetei, jai kad ji rase apie viesumo maloumus, jei jos zinutes nesupratai taip ir sakyk, kam dabar vartaisi taip nesamoningai?

Tu tokia protinga ir ismintinga, nepasiklystanti, kokio velnio su manim reikia savo logikos virazais dalintis... Cia kazkokia nauja saviegzekucijos forma, ar ka...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 23, 14:26)
O kaip kitaip, tamsta visada teisi, o va kiti tai jau nusisnekantys, melagiai ir t.t. Cia gi ne kad hominem, cia tik neva tamstos nuomon, logikos pliupsnis.

na jei kur suklystu ar ka pameluoju butinai atkreipkit mano demesi i tai.

ad hominem , Moonte ad hominem.
hominem yra zmogus ad i zmogu, argumentas nukreiptas i zmogu, ne i diskusijos objekta.

tik nenustebk vel, kad tai zinau biggrin.gif

kol nerasai netiesos, tai apie tave nieko ir nerasau, o kai parasai, na norisi i tai atkreipti tavo demesi, nes tikiu kad gal suklydai ir tiek. Jokios diskusijos i tavo asmeni nenukreipiau.

Beja, gera zinia mokytojam nereiks privalomai nei testuotis, nei skiepytis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 23, 14:17)
Ta pati srasiau tau, given...
Kusu nesustabde, todel, manau, kad tai NE sustabdys cambala.

Apie ka cia snekam? Kad rasau mandavoskems paliktoje temoje? Galiu ir nerasyt, tiesiog tada atejau ir ziuriu kad bobute raso, mylimuke raso. Na tiesiog buvo smagu pazet kaip nervyjasi.
O jei apie Given snekam, tai issidraskius cia su visom kaip niekur nieko atejo i mergu tema, puikiai zinodama kodel temos padalintos. Puikiai zino kaip nariai nemegsta Lutukes, kaip tos gluses postai uzgozia visa eteri, bet ne, atsivilko ir su gluse pradejo ten diskutuot apie skiepo blogi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 23, 15:31)
na jei kur suklystu ar ka pameluoju butinai atkreipkit mano demesi i tai.

ad hominem , Moonte ad hominem.
hominem yra zmogus ad i zmogu, argumentas nukreiptas i zmogu, ne i diskusijos objekta.

tik nenustebk vel, kad tai zinau  biggrin.gif 

kol nerasai netiesos, tai apie tave nieko ir nerasau, o kai parasai, na norisi i tai atkreipti tavo demesi, nes tikiu kad gal suklydai ir tiek. Jokios diskusijos i tavo asmeni nenukreipiau.

Beja, gera zinia mokytojam nereiks privalomai nei testuotis, nei skiepytis. mirksiukas.gif

Aciu Dievui, bent ad hominem apibrezima zinai. Liko viltis, kad susivoksi realiai rasydama. ir tai taps ne vien teorija, bet ir praktika.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 23, 14:30)
Tu tokia protinga ir ismintinga, nepasiklystanti, kokio velnio su manim reikia savo logikos virazais dalintis... Cia kazkokia nauja saviegzekucijos forma, ar ka...

o kodel manai, kad man tai kancia? blink.gif man malonu pasidalinti savo ziniom. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2021 02 23, 14:22)

Tikrai nepavydziu. Mano telefonas neuzkimstas pisuaru fotkem kaip tamstos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 23, 15:35)
o kodel manai, kad man tai kancia? blink.gif man malonu pasidalinti savo ziniom.  4u.gif

A cia tas ad hominem buvo zinios...
Na jo...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 23, 14:35)
Tikrai nepavydziu. Mano telefonas neuzkimstas pisuaru fotkem kaip tamstos. 4u.gif

tau rimtai taip sudetinga interentu naudotis? blink.gif
Atsakyti