Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(mjforever @ 2021 02 23, 17:59)
užsikrėsti ir sirgti gali ir su vakcina. Bet kalbama,  kad padeda išvengti ligoninės, reanimacijos, mirties. Ar jaučiat skirtumą tarp tokių susirgimo formų?

Tai suprantu, kad gali, bet procentaliai galvojau mažiau, o čia 3 iš 19 buvo paskiepyti abiejom vakcinos dozėm.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 02 23, 16:45)
Taip, Jūs teisi, ratifikuoti  smile.gif  Manau, kaip rašosi arkangelas taip pat jau išmokot - šaunuolė 4u.gif

neišmokau, nes aš jums specialna taip parašiau biggrin.gif jūs po šiai dienai to nesuvokiat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 23, 17:22)
neišmokau, nes aš jums specialna taip parašiau biggrin.gif jūs po šiai dienai to nesuvokiat? biggrin.gif

ne, ne specialnO, nes rašėte ne man, aš tik tai pastebėjau mirksiukas.gif

Oi, Monteverte Monteverte biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 23 vasario 2021 - 17:29
QUOTE(Maja Di @ 2021 02 23, 17:22)
Tai suprantu, kad gali, bet procentaliai galvojau mažiau, o čia 3 iš 19 buvo paskiepyti abiejom vakcinos dozėm.

zmones sako, kad kalakutas irgi glavojo, kol i sriuba papuole biggrin.gif

anekdotas ta tema, sako, jei butu vakcina nuo nestumo, po kurios vis tiek galetumet pastoti ir turetumet naudoti butinai prezervatyvus ar skiepytumetes? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 02 23, 17:27)
ne, ne specialnO, nes rašėte ne man, aš tik tai pastebėjau mirksiukas.gif

Oi, Monteverte Monteverte biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

specialna. Aš geriau žinau savo intencijas ar jūs?
Kas kad ne jums? Jūsų gi čia panašių ne viena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 23, 17:31)
specialna. Aš geriau žinau savo intencijas ar jūs?
Kas kad ne jums? Jūsų gi čia panašių ne viena mirksiukas.gif

A! biggrin.gif
Atsakyti
cia kam buvo labai neaisku, kaip vakcinos gali pakenkti , virusologes paaiskinimas.
https://www.youtube....nnel=UKRLIFE.TV
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 23, 18:30)
zmones sako, kad kalakutas irgi glavojo, kol i sriuba papuole  biggrin.gif

anekdotas ta tema, sako, jei butu vakcina nuo nestumo, po kurios vis tiek galetumet pastoti ir turetumet naudoti butinai prezervatyvus ar skiepytumetes?  biggrin.gif

Nenoriu aš veltis su tavim į diskusijas, nesu kažkokia ypatinga skiepų šalininkė, nors pati skiepijuosi nuo gripo ir nuo erkinio encifalito. Tik va klausimas ir kyla, ar pasiskiepijus (kai bus prieinama visiems) bus suteikiama teisė normaliai gyventi, jei procentaliai tiek daug apsikrečia paskiepytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 23 vasario 2021 - 17:47
QUOTE(Maja Di @ 2021 02 23, 17:36)
ar ...  ... bus suteikiama teisė normaliai gyventi,

Verge klausia, ar ponas jai suteiks laisve.

Tai pasigailetina...
Papildyta:
Tauragės rajone įsikūrusiuose Lauksargių socialinės globos namuose susirgo 3 antrąja koronaviruso doze paskiepyti gyventojai. Tai naujienų portalui lrytas.lt patvirtino įstaigos direktorė Jovita Černeckienė.

Panaši situacija nutiko ir Trakų rajone. Rajono merė Edita Rudelienė BNS informavo, kad slaugos namuose „Addere“ užfiksuota 19 naujų susirgimų, o trys gyventojai susirgo koronavirusu, nors buvo paskiepyti dviem vakcinos nuo koronaviruso dozėmis.

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...tojai-18401294/

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 23, 18:21)

Tai pasigailetina...
Papildyta:
Tauragės rajone įsikūrusiuose Lauksargių socialinės globos namuose susirgo 3 antrąja koronaviruso doze paskiepyti gyventojai. Tai naujienų portalui lrytas.lt patvirtino įstaigos direktorė Jovita Černeckienė.

Panaši situacija nutiko ir Trakų rajone. Rajono merė Edita Rudelienė BNS informavo, kad slaugos namuose „Addere“ užfiksuota 19 naujų susirgimų, o trys gyventojai susirgo koronavirusu, nors buvo paskiepyti dviem vakcinos nuo koronaviruso dozėmis.

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...tojai-18401294/

neatmeskim ir varianto, kad jiems galėjo įleisti vandenuką, o skiepus atiduoti artimiesiems.
Visgi žinom mes juk tą pasaulį ir kaip vyksta reikalai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 02 23, 17:32)

čia jau visas Ach biggrin.gif kiek man garbės, kai po tiek metų vieną mano raidę pamenat biggrin.gif
reikia man gal kokį savo vardo fondą atsidaryti, suklestėt turėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 23, 19:21)

Tai pasigailetina...

Tai realybė. Pagailėtina ar ne man spręsti, geriau paprašyti, nei kalėjime kaip tu pačiam užsidaryti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 02 23, 18:43)
Tai realybė. Pagailėtina ar ne man spręsti, geriau paprašyti, nei kalėjime kaip tu pačiam užsidaryti biggrin.gif .

Visuomene yra slyksti... pasigailetinis pusgalviai zmogystos... slykscios grustys... purvas... degradai...
Nuo slykstyniu uzsidarytii yra malonu. Gamta dar atvira kazkiek...
Toks jau gyvenimas, tegu buna kalejimas svarbu isigijau nemaza zona. Galima bus sedeti iki mirties
Atsakyti