Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Maja Di @ 2021 02 23, 17:36)
Nenoriu aš veltis su tavim į diskusijas, nesu kažkokia ypatinga skiepų šalininkė, nors pati skiepijuosi nuo gripo ir nuo erkinio encifalito. Tik va klausimas ir kyla, ar pasiskiepijus (kai bus prieinama visiems) bus suteikiama teisė normaliai gyventi, jei procentaliai tiek daug apsikrečia paskiepytų.

Kol kas tikrai nebus, beveik visu saliu valdzios tai aiskiai sako. O kaip bus ateityje niekas neprognozuoja. Lygiai taip pat kaukes ir visa kita privalomos ir pasiskiepyjusiem.
Atsakyti
Moterys... Tos Breznevo laiku... Ar jau pasveikinot savo vyrus su vyru diena?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 23, 18:51)
Moterys... Tos Breznevo laiku... Ar jau pasveikinot savo vyrus su vyru diena?

biggrin.gif tave pasveikino?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 23, 18:53)
biggrin.gif tave pasveikino?

Exe karta... Tai uzsiutau. nes esu antikomunistas.

Pakalbam apie sventes apie VASARIO 16

Tai

The Day of the Shining Star, is a public holiday in North Korea falling on 16 February, the anniversary of the birth of the country's second leader, Kim Jong-il.
Atsakyti
Seimo pirmininkei įteikti parašai dėl T.V.Raskevičiaus pašalinimo iš komiteto vadovų

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...u...MVFc

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 23, 18:55)
Exe karta... Tai uzsiutau. nes esu antikomunistas.
Pakalbam apie sventes apie VASARIO 16
Tai
The Day of the Shining Star,  is a public holiday in North Korea falling on 16 February, the anniversary of the birth of the country's second leader, Kim Jong-il.

kam tu erzini patriotes? lotuliukas.gif tuoj bus kovo 11. Man tai juokingiausiai, kai kazkoks matyt pienburnis marketingistas sumaste, sias dienas vadinti Lietuvos gimtadieniais ir vis kaip avys tai kartoja nuolat 3 gimtadieniai , 3 skirtingi amziai, o gal ir daugiau?

na va niekad tokiu absurdu nesu Airijoje girdejusi. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 23, 18:58)
tuoj bus kovo 11.

Kovo 11 yra labai susijusi su Lietuva.
1985 metu kovo 11 diena Michailas Gorbaciovas atejo i vadzia.
Atsakyti
[quote=lutuke123,2021 02 23, 13:46]
tai tokio tipio cipai, kaip pas gyvunus yra ir zmnem ir nemazai ji isidejusi, jis suleidziams po poda, kaip ir gyvunam su specialia adata, Jo visos glaimybes nuskanuoti su kitu aparatu is arti, galima naudoti pvz kaip bankine kortele, kortele atidaryti durim gal but ateityje ir kaip koki pasa ir panasiai.
maste daryti tokius cipus ir i juos suvesti skeipu informacija.

vartotojo įkelta nuotrauka
[/quote]
Pati atsakėte. Rentgenas - ir viską matai, net sučiupinėti gali tuos čipus. Vakcina viso labo 0.3 ml. Kai arbatinis šaukštelis yra 5 ml. Bet kažkas pamėtėjo marazmą ir kartoja kaip papūgos briedus apie čipavimus skiepijimo metu.
Montevertė įrodymų reikalauja kad čipo vakcinoje nėra. Nu nėra. Vakcinoje yra apie 0.5 ml koncentrato, kuris skiedžiamas 2 ml, gautas skystis dalinamas į 5 arba 6 švirkštus. Nu nėra dar tokių supernanomikroschemų, nėra.

[quote=Monteverte,2021 02 23, 17:18
taip ir turėtų būti. dar suprasčiau suvakcinuoti tuos, kurie sirgo sunkesne forma, kad vėl nesusirgtų tipo, o ne tuos, kurie sugebėjo neapsikrėsti per tą jų didžiulę pandemiją
[/quote]
Suvakcinuos ir persirgusius, nes nesilaiko po ligos labai ilgai ląstelinė atmintis. Deja. Tie, kurie sugebėjo neapsikrėsti, jie galbūt nebuvo artimam kontakte, gal naudojo apsaugos priemones, gal jie neturi ląstelėse receptorių, už kurių kabinasi viruso dyglys. Gera žinia- vaikai mažiau tų receptorių turi, bloga- augant receptorių atsiranda .
Po antro skiepo turi praeiti apie 10-14 dienų, kad susidarytų pakankama apsauga. Ji nesusidaro žaibu. Apsikrėtus bet kokia virusine infekcija, esminis vaidmuo tenka laikui, per kurį imuninė sistema sureaguoja. Juk gaisrinę iškvietus per sekundę ji neatvyksta. Jei turi gesintuvą, išauga šansas kad prilaikysi liepsną iki kol gausi pagalbą. Jei neturi- menkiausia žvakė didžiausius rūmus gali sunaikinti. Taip ir čia. Kol imuninė sistema, niekada nepažinusi ligos sukėlėjų prigamins reikalingų baltymų, virusas nelauks. Jis dauginasi kaip išprotėjęs. Ir kartais net gera imuninė sistema dėl pernelyg menko antikūnių skaičiaus suveikia per lėtai. Galų gale virusą išnaikina, bet jis jau gali būti suėdęs širdį, sąnarius, inkstus. Nėra labai baisu sirgti. Baisu kai vėluoji ir gaisro metu bėgioji kaip be galvos nieko doro nepadarydamas. Gaisrininkas užgesins, bet gali beturėti ne namą, o krūvą nuodėgulių, nes nepasirūpinai prevencija.
Atsakyti
Va galima paziuret Marsa 360 laipsniu panorama.

Patiko vieno ruso komentaras

Хочу сказать, что дороги на Марсе не хуже чем у нас.

https://www.youtube....eature=emb_logo
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 02 23, 16:58)
Turit, be abejo, tokią teisę, ar kas čia Jums draudžia - konstatuoju tik Jūsų poziciją. Beje, skirtingai nei Lutukė, Jūs iš tų žmonių bent nesityčiojat, iškrypėliais nevadinat (arba aš to neperskaičiau). Tiesiog mano posto esmė buvo, kad esat artima narių, su kuriomis pykstatės, pasaulėžiūrai. Bet tai tik mano nuomonė, o ką negalima parašyt? biggrin.gif

Nedraudziat, bet piktinates kodel man taip mazumu paradai ir ju norai nepatinka.
Nu, dar vilksuniai labai patinka kaip ir Hitleriui patiko
Ir ka? Gal man holokausta pripaisysit, nes kazkokias vertybes tame iziuresit?🤣
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 23, 17:18)
Reiklaingi, aišku. Kur dėsis jūsų visas giminių ir draugų bomžynas? biggrin.gif

Na as tualetais mieste nesipiktimau ne kaip kurios cia. Reikalingi jie. Jau vien nuo tavo myzciojimu
Vicious Vici Unregistered

2006 07 17, 22:09

Paskelbta: #29

Aš irgi galima sakyti per panašias kančias perėjus... nuo pat vailystės kamavo pūslės bėdos: šlapindavausi į lovą, kelionėse su manim būdavo kančia, tekdavo sysioti net miesto centruose po krūmais ir pan.,

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 23, 19:33)
Nedraudziat, bet piktinates kodel man taip mazumu paradai ir ju norai nepatinka.

Man nepatinka teatras, reikalauju teatrus uzdaryti... Nepatinka sportas, reikalauju uzdrausti.
Atsakyti
Oho, kokia diskusija užvirė. biggrin.gif
Kai kurios ir šikti jau visai norėtų su svetimais diedais tulike, kad tik nebūtų apšauktos homofobais. biggrin.gif
Aš tai pasiliksiu prie savo norų, tiek jau to. smile.gif

QUOTE(paštininkė @ 2021 02 22, 21:47)
Dėl "šio tipo", iki kurio erudicijos ir išsilavinimo Jums kaip iki Mėnulio: kur jo konkreti citata apie tai, ką rašot? bigsmile.gif

Kad Ubuntė Raskevičiuje mato siaubą baubą tai yra juokinga.
Bet, kad jis kažkokios išskirtinės erudicijos ar išsilavinimo, tai jau tikrai nesutinku. Visiškai eilinis žmogus. Ir jei nebūtų gėjus, tai niekas apie jį net nežinotų.-jokių nuopelnų rimtose srityse nėra. O jei vertinti kaip Seimo narį, tai jis yra vienas iš tų Seimo narių Nulių, aš taip vadinu Seimo narius, kurių jei nebūtų seime, tai jokio nuostolio ir nebūtų valstybei. Jis tikrai ten ne vienas, jų yra nemažai.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 22, 22:40)
<p>As tai zinau ka reiskia gyventi salyje, kur iteisinta homoseksualu partneryste ir ratifikuota Stambulo konvencija. Zinote kaip tai pakeite mano gyvenima? </p>
<p>Niekaip. smile.gif Mano teises, laime, meile, mano "tradicine" seima nesusilpnejo, neisnyko, mano vertybes liko kokios buvo. Nu nes man kitu teisiu uztikrinimas netrukdo.  4u.gif  Taip pat nei atsirado 15a lyciu, nei istatymai pagal pedofilu pageidavimus, nei bendri tulikai, nei dar kokia nors paranoja is homofobu saraso:</p>
<p>Uztat pazistama susituoke su savo drauge. Labai uz jas dziaugiuosi. smile.gif</p>

Tu labai teisingai sakai. Bet tu esi jau susiformavusi asmenybė, turi savo vertybes, tu jau auginta su jomis, tu ir pati sakai, kad vertybės liko kokios buvo, bet jos susiformavo augant tavo šeimoje ir tu jas atsinešei į suaugusių pasaulį. O kai vaikas auga kitoje aplinkoje, ta aplinka jį formuoja. Pav. tėvai mažą vaiką vedasi į eitynes, kur sutik, tikrai bjaurių, vulgarių vaizdų pilna, tai jis ir augs galvodamas, kad taip gerai, kad tai sektinas pavyzdys. Aišku, aš čia taip jau primityviai parašiau tą pavyzdį, bet suprasi ką noriu pasakyti.
Aš niekada sau neleisčiau įžeisti, tyčiotis, kažkaip pakenkti homoseksualiam žmogui, nes tai yra žmogus ir tikrai stočiau į jo pusę, jei kažkas skriaustų, bet tai nereiškia, kad man viskas patinka, ypač jų įkyrumas, nesąmonių prisigalvojimas ir savo nuomonės nebijau pasakyti, tai gal aš homofobė. Ai, bet man dzin. ax.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 23, 14:35)
o kodel manai, kad man tai kancia? blink.gif man malonu pasidalinti savo ziniom.  4u.gif

Eik tu, višta, į Airijos forumus ir sėdėk ten. Ateina kasdien nuo ankstyvo ryto iki vėlyvo vakaro ir kudakuoja nesąmones.
Tavo žinios yra visiškas nulis. Kaip tu pati nuo savęs nepavargsti. Juk realybėje visų artimųjų esi užblokuota. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 23, 19:43)
Man nepatinka teatras, reikalauju teatrus uzdaryti... Nepatinka sportas, reikalauju uzdrausti.

Gal tau su galva negerai. biggrin.gif Sportą jis uždarys.

Kaip aš tada Žalgirį žiūrėsiu. biggrin.gif Kaip rėksiu už rinktinę? Mąstyk biškį. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 23, 19:43)
Pav. tėvai mažą vaiką vedasi į eitynes, kur sutik, tikrai

Tos eitynes yra nesamone skirtos zmonems erzinti.
Jei tai politine demonstracija, kuri reikalauja sakysim politiniu uteisiu tai iyra OK, bet tada ten neturi buti simboliu kurie rodo, kad tie zmones kitokie, ju veliavos kitokios jie organizuojasi kazkokiuose getuose LGBT.
Jei susikuri sau geta, tai nelogiska reikalaut kad tave laikytu lygiu, nes esi is geto.

As jau patyliu apie visokius neadekvacius vaizdus eitynese.

Kazkada ir moterys kovojo uz savo teises bet jos nejo issizergusios ar apsirengusios kaip prostitutes ar atstate uzpakalius
Atsakyti