QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 27, 17:19)
Žinok, nei Moonte, nei SM nėra man vienintelis šaltinis apie sovietų laikus
Ir apie "kitokių" situaciją žinau ne iš čia.
Matai, tame ir esmė, kad jį PRIŽIŪRĖJO, nes nei infrastruktūra, nei kitos sistemos nebuvo ir iki šiol nėra tobulai sutvarkytos neįgaliesiems. Ar neįgalusis nevertas nueiti į parduotuvę, pasivažinėti po parką, nuvykti prie jūros, lankytis ir būti aptarnautas valstybinėse įstaigose, ir tt?

Matai, tame ir esmė, kad jį PRIŽIŪRĖJO, nes nei infrastruktūra, nei kitos sistemos nebuvo ir iki šiol nėra tobulai sutvarkytos neįgaliesiems. Ar neįgalusis nevertas nueiti į parduotuvę, pasivažinėti po parką, nuvykti prie jūros, lankytis ir būti aptarnautas valstybinėse įstaigose, ir tt?
Ne, nu esme tame jog teigiate kad neigaliuosius kazkas kazkur kavojo, nerode. Nu niekas nekavojo, nesigedyjo ju. Mama pasakojo kad po karo ten kur dabar Pylimo g pradzia prie Hales turgaus pilna be ranku be koju sedejo, ismaldos prase, mano vaikysteje vienas berniukas kieme neigaliuju vezime buvo, tevai ji 8i i kiema isvezdavo ir i miesta, pas mamos pazistama cerebraliniu paralyziuota dukra iki 3 os augino. Niekas ju neslepe, taip buvo nepatogu, nes daug kas nepritaikyta. Tai ir davar nepatigu, pagalvojus jei koks neigalus dauguabutyje gyvena kur lifto nera.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 27, 17:40)
Aš galiu tau atsakyti į tą klausimą. Mylėčiau savo vaiką visokį, koks jis bebūtų. Nejaučiu jokio deginančio noro pratęst giminę per savo vaikus.
As ta pati is Sviesos rasiau, kad mylem mes bet kokius savo vaikus. Bet klausimas buvo konkreciai pasirinkti ir atsakyti.
Siaip jau atsibodo pilstyt 7s tuscio i kiaura.