Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 27, 17:19)
Žinok, nei Moonte, nei SM nėra man vienintelis šaltinis apie sovietų laikus  mirksiukas.gif  Ir apie "kitokių" situaciją žinau ne iš čia.
Matai, tame ir esmė, kad jį PRIŽIŪRĖJO, nes nei infrastruktūra, nei kitos sistemos nebuvo ir iki šiol nėra tobulai sutvarkytos neįgaliesiems. Ar neįgalusis nevertas nueiti į parduotuvę, pasivažinėti po parką, nuvykti prie jūros, lankytis ir būti aptarnautas valstybinėse įstaigose, ir tt?

Ne, nu esme tame jog teigiate kad neigaliuosius kazkas kazkur kavojo, nerode. Nu niekas nekavojo, nesigedyjo ju. Mama pasakojo kad po karo ten kur dabar Pylimo g pradzia prie Hales turgaus pilna be ranku be koju sedejo, ismaldos prase, mano vaikysteje vienas berniukas kieme neigaliuju vezime buvo, tevai ji 8i i kiema isvezdavo ir i miesta, pas mamos pazistama cerebraliniu paralyziuota dukra iki 3 os augino. Niekas ju neslepe, taip buvo nepatogu, nes daug kas nepritaikyta. Tai ir davar nepatigu, pagalvojus jei koks neigalus dauguabutyje gyvena kur lifto nera.

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 27, 17:40)
Aš galiu tau atsakyti į tą klausimą. Mylėčiau savo vaiką visokį, koks jis bebūtų. Nejaučiu jokio deginančio noro pratęst giminę per savo vaikus.

As ta pati is Sviesos rasiau, kad mylem mes bet kokius savo vaikus. Bet klausimas buvo konkreciai pasirinkti ir atsakyti.

Siaip jau atsibodo pilstyt 7s tuscio i kiaura.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 27, 18:01)
Ne, nu esme tame jog teigiate kad neigaliuosius kazkas kazkur kavojo, nerode.  Nu niekas nekavojo, nesigedyjo ju. Mama pasakojo kad po karo ten kur dabar Pylimo g pradzia prie Hales turgaus pilna be ranku be koju sedejo, ismaldos prase, mano vaikysteje vienas berniukas kieme neigaliuju vezime buvo, tevai ji 8i i kiema isvezdavo ir i miesta, pas mamos pazistama cerebraliniu paralyziuota dukra iki 3 os augino. Niekas ju neslepe, taip buvo nepatogu, nes daug kas nepritaikyta. Tai ir davar nepatigu, pagalvojus jei koks neigalus dauguabutyje gyvena kur lifto nera.

Papildyta:

As ta pati is Sviesos rasiau, kad mylem mes bet kokius savo vaikus. Bet klausimas buvo konkreciai pasirinkti ir atsakyti.

Siaip jau atsibodo pilstyt 7s tuscio i kiaura.

Ko verti tokie klausimai?
Čia kaip klausti 2 vaikų motinos - kurį renkiesi?
Arba pasirink, kurią ranką tau nukirsti?
Faktas, kad VISI rinktųsi tokias situacijas, kuriose jų vaikai būtų laimingi, neturėtų jokių problemų, su visais sutartų. Deja, šiai dienai visuomenė nesugeba priimti žmonių, kad visi joje jaustųsi laimingi. Ir tai ne homoseksualų bėda, o visuomenės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 27 vasario 2021 - 18:05
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 27, 15:40)

Maniau, bent jau tu esi plačių pažiūrų.

Kartais atrodo, kad jūs patys nežinot, ko nekenčiat.

prie ko čia nekenčiat?
jie patys sau apsunkina kelią.
išklausys juos greičiau, jei tiesiog mažiau maivysis.
ir sakau, viskas suplakta į vieną.
jei mano nemažai pažįstamų yra homo, tai nereiškia, kad jie elgiasi taip, kaip ne kurie, kurie darkosi, ir tt.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 27, 18:34)
prie ko čia nekenčiat?
jei mano nemažai pažįstamų yra homo, tai nereiškia, kad jie elgiasi taip, kaip ne kurie, kurie darkosi, ir tt.

Kodėl tavo pažįstami tuti būti kažkoks rodiklis?
KAIP žmogaus teisė susituokti su mylimu žmogum gali būti įtakojama kažkieno darkymosi?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 27, 15:40)
Mylėčiau savo vaiką visokį, koks jis bebūtų. Nejaučiu jokio deginančio noro pratęst giminę per savo vaikus.

šaunuolė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 27 vasario 2021 - 18:38
[quote=IDOMUCIA,2021 02 27, 17:52]
Zinok prieinama iki kiuriozu, sakysim man pasake,

Nu. Rasei kad tavo zmonos tevai neapsidziauge dukters pasirinkimu.
Aisku ne jiems gyvent, bet...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 27, 16:35)
Kodėl tavo pažįstami tuti būti kažkoks rodiklis?
KAIP žmogaus teisė susituokti su mylimu žmogum gali būti įtakojama kažkieno darkymosi?

aš ne prieš jų teisę tuoktis. kai kurie jų siekimo metodai abejotini, čia kaip akmenimis daužyt į langus.
bet paradus suprantu, nes juk lyginau su sufražistėmis, etc.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 27, 18:37)
aš ne prieš jų teisę tuoktis. kai kurie jų siekimo metodai abejotini, čia kaip akmenimis daužyt į langus.
bet paradus suprantu, nes juk lyginau su sufražistėmis, etc.

Tai kur bėda?
Atsakyti
prie ko čia nekenčiat?

Nesugebat atskirt
Darkymasis nieko bendro su lgbt neturi
Bet kažkam (cambalai, tau gal) turi, nors tu ką...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 27, 18:04)
Ko verti tokie klausimai?
Čia kaip klausti 2 vaikų motinos - kurį renkiesi?
Arba pasirink, kurią ranką tau nukirsti?
Faktas, kad VISI rinktųsi tokias situacijas, kuriose jų vaikai būtų laimingi, neturėtų jokių problemų, su visais sutartų. Deja, šiai dienai visuomenė nesugeba priimti žmonių, kad visi joje jaustųsi laimingi. Ir tai ne homoseksualų bėda, o visuomenės.

Pasakysiu ziauriai - desiniarankis rinktusi kad kaire ranka nukirstu, kairiarankis kad desine.
Nieko neverti tie klausimai. Tiesiog turim kita nuomone, issakom.
Papildyta:

Butent.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 27, 18:41)

Bet kažkam (cambalai, tau gal) turi, nors tu ką...

Aha, nes siandien cia rasancios esam dvi.
O siaip dar pripliusuok mizne, lutuke, Idomuc, Aimeja. O kiek dar skaito ir bijo kazka parasyt. O kiek dar dirbtinai tolerantisku, antraip kokia pastininke uzsirauks.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 27, 18:38)
Tai kur bėda?

Skaityk ka rase aimeja. Ji moka paaiskinti. Va ir susirask, paskaityk.
Atsakyti
Neturiu laiko ieškot kqžko. Dabar gi matau tik neaiškų mykimą: darkosi. Tai ir klausiu, ar dėl to visi homo asmenys turi būti užriby?
Pažiūrėkit filmą Lyčių kova, apie tenisą, kpks buvo požiūris į moteris tenise. Irgi tos bobos ardėsi, ir ko?
Atsakyti

Aš galiu tau atsakyti į tą klausimą. Mylėčiau savo vaiką visokį, koks jis bebūtų. Nejaučiu jokio deginančio noro pratęst giminę per savo vaikus.
Net buvimas hetero šiai dienai negarantuoja jokio giminės pratęsimo, vis mažiau moterų apskritai gimdo vaikus.
Labiausiai gaila būtų, kad tektų kęst visokius idiotus homofobus.

100% mano mintys :)

Atsakyti