Vaikas norėčiau, kad būtų laimingas. Nuoširdžiai. Liūdna būtų, jei užaugtų toks tulžimi besispjaudantis ir nelaimingas.
Turiu pažįstamų gėjų, be abejo. Ir liūdna, kai išgirsti, jog vieno tėvas pareiškė, jog "tokius reikia užmušti", aišku, kad tas vaikinas slepia savo orientaciją, išvykęs dabar toli, ketina gyventi toje šalyje, kur galės susituokti su kitu vyru ir darbe pasakyti apie savo orientaciją. Jis iš tų, kuris įsibauginęs, bijantis, slepiantis. Ir niekada negalės būti artimas su savo tėvu. Kraštutinumas kitas kiek isteriško, emocionalaus pažįstamo. Bet jie man visų pirma-žmonės, o ne sex orientacija.
Beje, su viena drauge katalike vis padiskutuojam, man nesuvokiamos tos jos baimės, nesuvokiama kaip jos normalią šeimą gali suniokoti tie blogi gėjai. Ji pvz bijo, kad jos dukros norės rengtis kaip vyrai. O berniukas kaip moterys. Turbūt tie besipiktinantys gėjais žmonės turi labai daug baimių viduje.
ir vis dėl to, kaip Aimėja teigė, pritariu, kad išsidirbinėjimų nereikia. jei eini parade, tai eik normaliai, su paltu ar kostiumu,ar bent jau be nuogos šiknos, kam eiti su skylėmis ausysse, pervertu liežuviu, kaip užsieny, skylės speneliuose....
gaila, kad visko dabar suplakta į vieną. nevalia šaipytis iš kitos orientacijos ar fluid sexuality, bet štai žiūrėk iššoka kažkokios vulgarybės, fanatai, kažkoks visai low moral elgesys... drugs...
neskau, kad tarp hetero jų nėra, o jų yra daug daugiau, nes tų hetero tiesiog daugiau...
bet viskas sudėtinga dabar, daug emocijų, nes lietuvoje, palyginus, dar tik pati pradžia.
bet už patyčias ar neaptykantą tokių žmonių atžvilgiu nepasisakau, ir nepalaikau.
Nu iš tikrųjų. Galėtų skyles ausyse ir pradurtus liežuvius palikti namuose.

Labai prašyčiau įmesti tokią ft iš tokio parado Lietuvoje. Ačiū.
Palauk, bus tu plikakiausiu paraduose ir pas mus. Juk pamazu brudas lenda. Aisku niekas pradzioj taip baisiai nesokiruos.

Nežinau ar čia taikoma mano postui, bet aš kalbėjau apie fb komentarus, tuos, kurie parašo: "na.....tuos...b.....p......." , tada sulaukia atitinkamos reakcijos į savo švelniai tariant nekultūringus komentarus ir tada klykia, jog Lietuvoje nebėra žodžio laisvės, kad varžomos jų teisės pasakyti savo nuomonę. Ir taip, šitie žmonės yra idiotai ir homofobai. Tikiuosi, kad su laiku jų mažės.
Niekas nedraudžia išreikšti savo nuomonės, kad nepatinka gėjų paradai ir nuogi žmonės gatvėse

Nors aš nelabai mačiau kas ten baisaus buvo. Tikrai ten buvo taip baisu? Labiausiai atsimenu gražulį

Tai žmonės dabar negali tuoktis ir net partnerystės gaut, nes KAŽKADA GSLBŪT KAŽKAS KAŽKOKIAM parade nuoga šikna praeis. Nu jo, visai logiška
Oi, uždrauskim hetero santuokas, nes kiekviena esam mačiusios vyrų su lietpalčiais pavasarį.....
kur čia tokių randi? savo draugų rate?
Papildyta:
aš tavęs kitaip paklausiu: jei šikna nieko nereiškia, tai kam parade ji išvis reikalinga?
ar tikrai neįimanoma normaliai save teisių reikšti? kad ir keliadešimt kartų eina, piketuoja, kaip visi normalūs, APSIRENGĘ žmonės. jei nebus kreipiama dėmesio, tuomet tegu rengiasi nuogai...
negi istorija turi kartotis, kaip sugražisčių, kt teisių laikais?
man tas įdomu.
ar iki nuogų užakalių rodymo jie dpararė ką galėjo?
Na, buvo prie G. Alasevičius posto. Prie Lrt portalo. Kur tą kunigą išmestą dabar jau gina.
Papildyta:
aš tavęs kitaip paklausiu: jei šikna nieko nereiškia, tai kam parade ji išvis reikalinga?
ar tikrai neįimanoma normaliai save teisių reikšti? kad ir keliadešimt kartų eina, piketuoja, kaip visi normalūs, APSIRENGĘ žmonės. jei nebus kreipiama dėmesio, tuomet tegu rengiasi nuogai...
negi istorija turi kartotis, kaip sugražisčių, kt teisių laikais?
man tas įdomu.
ar iki nuogų užakalių rodymo jie dpararė ką galėjo?
Tavęs paprašysiu to paties-įkelk ft iš LT parado, kur būtų nederamų nuogybių ( skylėtos ausys nesiskaito...). Ačiū
Niekas nedraudžia išreikšti savo nuomonės, kad nepatinka gėjų paradai ir nuogi žmonės gatvėse

Nors aš nelabai mačiau kas ten baisaus buvo. Tikrai ten buvo taip baisu? Labiausiai atsimenu gražulį

Ne, ne tavo. As ryteypasipiktinau kaip Raskevicius ikele iarikatura su kunigu.
Tiesiog principo reikalas, gal man ta jo karikatura izeidzia mano mylima kuniga ar popieziu.
Nebuvau ir nebusiu anuju parade. Tegu ziuri kas nori. Sneka aplamai apie juos prasidejo nuo to, kad kazkas jav senate prakalbo jog reikia perfrazuot zodzius mama/ tetis/ , nes anuosius tai zemina. Ten kazka ppamastyt, ko pasekoje tas Raskevicius ta veblint pradejo pamastymui.
As per zinias maciau, eik ieskokis googlej, gal bus.
Papildyta:
Oi, uždrauskim hetero santuokas, nes kiekviena esam mačiusios vyrų su lietpalčiais pavasarį.....
Tyliai ramiai tegu eina pas valdzia su pageidavimais ir tegu tuokiasi.
Bet be savo iskrypimu viesumoj.
Papildyta:
Cecenus tuoj pakviesim. Ir Nato nepades.
Juodas humiras. Atsibodo jau.