QUOTE(paštininkė @ 2021 03 15, 19:19)
Na, Jums taip
Ne tik man, tai objektyvi pasaulio sio tiesa, kaip ir apvali zeme. Nors dali laiko dalis mokslininku teige kitaip

gejiski santykiai labia nesveika, prima jie duaguma turi labai duag partneriu, linke i depresijas, priklausomybes, antra net ir turint veina partneri analinis seksas ner asveika, as ta jau ir montekristai aiskinau, na bet praktikuokit man negaila, pagyvenmsit ir pamatysit pacios.
Aplamai nuodemes visos ir yra tai, kas mums nesveika, kas kenkia, kai zmones glusi kaip kurmiai, tai kad juos mokyti kazka pasitelkiama daznai religija, vaizidniai visokie pragaro, nes kitaip nedaeina. Bet dabar jau pilna informacijos ir taip turetu buti aisku , kaip kas ir kodel. Jei tik nori randi, bet kai nenori ieskai pasiteisinimu.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 03 15, 19:24)
juk jei tai po pusmečio pacituosiu, sakysit, kad ne taip Jūsų žinutę supratau ir apskritai aš apie Jus meluoju
Papildyta:
Drįstu teigti, kad tikrai ne tas pačias - pradmenis, taip

.
na tai pasakykit kaip supratot, ka as zinau , kas ten pas jus susisveite, dabar galima issiaiskinti, kad nereiktu po pusmecio
Na taip tas pacias, kunigai paildomai tik mokosi daugiau dalyku apie visas ceremonijas pvz sakramentu suteikimus, liturgijas ir t.t.mes duagiau nagrinejom pedagoginiu dalyku, bet jie praeina tas pacias teologijos studijas. Tai va, buciau vyras, galeciau eiti i kunigus

Bet matot kokia diskriminacija baisu, neleidzia ten moteru

O jus dristi galit ka norit, nuo to kaip ir sakiau realybe nesikeicia.