Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(mjforever @ 2021 03 15, 20:19)
va šitą aš visai sveikinu. Poziciją. Čia jau jų ganymo laukas ir tradicijos. Tegul Bažnyčia elgesia su savo avelėmis, kaip nori. Laimina ar ne, čia ne problema. Problema, kai jie savo bendruomenės tradicijas bando paversti politika.

O kai LGBT savo bendruomenes tradicijas i politika, tai tau patinka? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 03 15, 20:26)
bet aišku, man tai lieka įdomūs tokie pasirinkimo slėpiniai, kai šventina bele kokius materialius dalykus, išskyrus homoseksualų santuoką.

bet kokius?

siaip ar tu skiri daikto pasveninima ir Santuokos sakramenta, nes tai is esmes visai skirtingi veiksmai ir dalykai biggrin.gif jei nori kad tave pasventintu, nueik i misias pakrapys ant tave svesto vandenelio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 15, 20:25)
o tai kam smerkti is vis, ka tai duoda, pasake, kad tai nuodeme ir tiek. Kaip ir su visom kitom nuodeme, o ko jus ieskot?

pažiūrėkit į savo metų metais nepertraukiamus postus šia tema. Gi pasakytumėt, kad, Jūsų požiūriu, nuodėmė, ir viskas. Bet nerimstat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 kovo 2021 - 20:36
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 15, 22:28)
O kai LGBT savo bendruomenes tradicijas i politika, tai tau patinka?  bigsmile.gif
Papildyta:

bet kokius?

siaip ar tu skiri daikto pasveninima ir Santuokos sakramenta, nes tai is esmes visai skirtingi veiksmai ir dalykai  biggrin.gif jei nori kad tave pasventintu, nueik i misias pakrapys ant tave svesto vandenelio  biggrin.gif

aš tikrai neskiriu pašventinimo nuo sakramento, o tu, manyčiau, neskirti tradicijos nuo prigimties.
Atsakyti
Korona psichozes demaskavimas...

https://www.lrytas.l...ezona-18652155/

Tai ten Baltarusijoje jau turejo pilnos gatves lavonu buti, be tokiu psichoziniu gelbetoju su karantinais.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 03 15, 20:31)
pažiūrėkit į savo  metų metais nepertraukiamus postus šia tema. Gi pasakytumėt, kad, Jūsų požiūriu, nuodėmė, ir viskas. Bet nerimstat biggrin.gif

Kodel AS tureciau taip pasakyti, as neatstovauju baznycios, nesu nei praktikuojanti katalike, as ziuriu i skitos puses. O jus irgi gi galetume tpasakyti, kad jum dzibn mano ar baznycuios nuomone , bet vis nerimstat ar ne metu metais? smile.gif tai koks skirtumas tarp jusu ir manes, jus issakot savo pozicija as savo ir tiek. Jei man niekas neatsakytu ta tema, diskusijos or nebutu.
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 03 15, 20:36)
aš tikrai neskiriu pašventinimo nuo sakramento, o tu, manyčiau, neskirti tradicijos nuo prigimties.

ir ka cia tuom norejai pasakyti, as neskiriu prigities, tai 2 gejai gali pradeti vaika? as ir kalbu apie prigimti, per milijonus metu pagal prigimti ir issirutuliojo tradicijos gi, o ne kazkaip atvirksciai. biggrin.gif
jau kai pradedat nussineketi nebezinodamos, ka norit irodyti.... biggrin.gif

Kam gejam ta pasenusi is vis santuokos tradicija, lai kuria naujas savo tradicijas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 15, 22:13)
Kodel AS tureciau taip pasakyti, as neatstovauju baznycios, nesu nei praktikuojanti katalike, as ziuriu i skitos puses.

Koks netikėtas pareiškimas po to, kai čia sriūbavot dėl tikinčiųjų jausmų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 03 15, 22:22)
Koks netikėtas pareiškimas po to, kai čia sriūbavot dėl tikinčiųjų jausmų bigsmile.gif

kur as sriubavau? blink.gif issakiau akivaizdzius dalykus. pastininke, tai ir yra diskusija sneketi ivairiom temom ir nelysti i asmeniskumus, bet jus matau be to nesugebat. Cia aplamai nera neivienos praktikuojancios katalikesar bent kriskciones, kaip suprantu, na gal klystu, pasisakykit, jei kuri yra. Bet kadangi LGBT liecia sia tema, tai ir as palieciau is kitos puses, kas negerai? Jus pati lesbiete gal ar ts ar dar kas, kad siurbciojat apie geju teises? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 kovo 2021 - 22:27
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 15, 22:13)
tai 2 gejai gali pradeti vaika?

2 gėjai gali sukurti simfoniją, kuri gyvens ilgiau nei jie...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 15, 22:25)
Jus pati lesbiete gal ar ts ar dar kas, kad siurbciojat apie geju teises? bigsmile.gif

Taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 kovo 2021 - 22:31
QUOTE(paštininkė @ 2021 03 15, 22:30)
2 gėjai gali sukurti simfoniją, kuri gyvens ilgiau nei jie...
Papildyta:

Taip.

daug ka gali sukurti, ar kas sake kitaip? kaip tai surista? tik ne pradeti vaika, tai ir esme. Pora pradeda vaika, taip prasideda seima, viskas taskas.

ai lesbiete ir kokios pas jus problemos gyvenime? negalit susituokti su savo drauge? paklauskit mylimukes, montekristos, moontes ji paaiskins, kad santuoka siais laikais visiskai nereikalinga , taigi relax and enjopy your life 4u.gif ar dar truksta kokiu dangisku migdolu? bigsmile.gif

as tai matot galiu diskutuoti temom, kurios nebutinai is mano asmeninio gyvenimo, ir nesimatuoju ant saves cia issakomu minciu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 kovo 2021 - 22:45
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 15, 22:43)

ai lesbiete ir kokios pas jus problemos gyvenime? negalit susituokti su savo drauge? paklauskit mylimukes, montekristos, moontes ji paaiskins, kad santuoka siais laikais visiskai nereikalinga , taigi relax and enjopy your life  4u.gif ar dar truksta kokiu dangisku migdolu? bigsmile.gif

tik tiek? O neatsimenat, kaip mane dėl to gydytis siuntėt - tiesa, kitu niku *** ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 03 15, 22:48)
tik tiek? O neatsimenat, kaip mane dėl to gydytis siuntėt - tiesa, kitu niku ***  ax.gif

Na gydytis, tai turi zmogus noreti ir pats to ieskoti, as pasiusti tikrai nieko negaliu, galiu tik pasiulyti, ir parodyyti kelia mirksiukas.gif Taip mano akimis ziurint tai yra lytines orientacijos sutrikimas, jei taip nebutu, nebutu ir bedu su tuo. Bet ar gydytis ar ieskoti pagalbos, cia jau paciai nuspresti. mirksiukas.gif dar kazkuom galiu si vakara padeti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 15, 23:06)
Na gydytis, tai turi zmogus noreti ir pats to ieskoti, as pasiusti tikrai nieko negaliu, galiu tik pasiulyti, ir parodyyti kelia  mirksiukas.gif Taip mano akimis ziurint tai yra lytines orientacijos sutrikimas, jei taip nebutu, nebutu ir bedu su tuo. Bet ar gydytis ar ieskoti pagalbos, cia jau paciai nuspresti. mirksiukas.gif dar kazkuom galiu si vakara padeti?

Vargu.
Atsakyti