QUOTE(cambala @ 2021 03 16, 20:33)
Bet pala. Jei jaunuolis jaucia erekcija ziuredamas i berniukus persirengimo kambaryje ir nesupranta kas jam darosi - gal vertetu pasikalbeti su tevais ( nors daugelis tevu apie lytini svietima droviai bendrauja su savo atzalomis). Psichologai/ psichiatrai yra galop.
Ankstyvoj paauglystek lystej man buvo pakista knyga " Ar jau galvoji apie meile". Autorius ne rusas, vokietis. Labai issamiai paaiskino anuomet.
Mano tikybos mokytojas buvo senas iskrypelis. Rasiau apie taim Mokekim atsiri kti

.
Papildyta:
Tu aplamai niek9 nemegsti. Nemegsti miestu, nemegsti sunu, kaciu...
As tai niurzglu nemegstu.
Ir pastoviai dejjuojanciu.
o dabar įsivaizduok, kaip tos vaikas ateina pas mamą...Lutukę? Sunku net įsivaizduoti juk
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 16, 20:43)
prie ko cia neapykanta gejam?
Vaikas paveiktas tevu genu, aplinkos, kurioje vystesi gimdoje , savo fizinio kuno, smegenu veiklos ir t.t. Jis neturi nepakyantos kazkam konkreciai, bet gali jausti pykti, jau budamas net eliu menesiu, gali jam kazkas nepatikti patikti, jis nei nezino,kas tie gejai, bet gali nepatikti parade zygiuojantys issidirbinejantys zmones...Kaip bebutu nera tabula rasa.
Nu, ir kaip tai susiję su Loko teorija?

Oi negaliu, bėk googlinti toliau, du.
Papildyta:
Nei veinas zmogus nenusizudys tik del svetimo zmogaus kazkokiu kalbu.
kas pas jsu galvose dedasi

apgailetina daraisi jau visai....
Papildyta:
Tu matai, kaip yra

už ypatingą nusišnekėjimą.
Papildyta:
Taip bijo, nes nezino, o kai jie elgesi, kaip puskvaisiai tuose paraduose, per tv ir kitur, zmones gi mato, tai koks is vis poziuris? Priedo tas kisimas saves, lindimas prie vaiku, na zmonem nepatinka, elgis kulturingai, tai niekam ir nebus atmetimo reakcijos ir vel kaltinsi kitus, o ne juos pacius?

Yra patarle, kaip sauksi, taip atsilieps

Jie mazuma, jei turi derintis prie duagumos, o ne diktuoti savas taisykles, pertvarkas izuliai kisti zmonem...
tai kaip apie tas tradicijas smurto, apie kuria ten tauta rasei, kur tradicijose musti moteris, zeminti ir t.t.?
O kas lenda ten prie tų tavo vaikų? Nes prie mano niekas nelenda.
Matei LT paradus, "kultūringieji" kaip tu ant šaligatvių klykė bedantes burnas išvertę visokiais žodžiais. Tie, normalieji, neva. Va šitų rodyti nereiktų vaikams.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 16, 22:23)
pastinike, as turejau ir kursioke lesbiete, labai faina moteris , turiu/turejau ir kolegu geju ir ts, su visais labai sutariam kuo puikiausiai, mano drauge viena kelis metus su moterim gyveno, paskui persigalvojo ir vel su vyru gyvena. Taigi, man gyvenime visiskai netrukdo zmoniu seksulaines fantazijos ir ju asmeniniai gyvenimai.
Viskas kas man kliuna, tai keiciama visuomenes vertybiu sistema, pertvarkomas pasaulis, kisama jaunimui visa tai i smegenis visi kiti turi prisitaikyti? mano drauge pvz nevaiksto i paradus, netribunija niekur, kad ja kas skriaudzia, gyvena taip kaip nori, kur nori su kuo nori ir vargo nemato, ir nevaidina auka kazkokia...Tu gal savo kompleksus gydykis, arba nustok skleisti propoganda nevykusia bent cia, matai, kad ji nieko neveikia ar manai veikia?
o tie tavo draugai, kolegos, žinojo, ką išties apie juos manai? Kad jie iškrypėliai ir nenormalūs?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 16, 22:33)
geras tavo jumoro jausmas, kaip bebutu .
Papildyta:
As ne pasi seksualini lindima, o lindima i mokyklas, darzelious su savo propoganda nesamoninga...
Tai cia tradicija lietuviska ?....Ar visgi problema tokie asmenys? Ar tai nevadinama smurtu ir uz tai nebaudziama? Jei tradicija, tai ko atima, ko baudzia?
Kada Lietuvos tradicijose buvo teigiamai ziurima i smurta pries moteris, mamas, uz tai nebuvo baudziama ir tai nebuvo smerkiama?
Klausiau 110kartu, kaip pades?Ko truksta siuo metu, kas sumintea toje konvencijoje, kaip priemones? Kokioje salyje padejo kovoti su smurtu pries moteris?
Šitaaa, o kur konkrečiai lindo į darželį? Nes manieji va darželius baigė, mokykloj jau, o kaip nėr taip nėr programose nieko nedoro