Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Maja Di @ 2021 03 17, 12:34)
Lietuva sustabdė skiepijimą Astra Zenica vakcina. Kaip vertinat? Aš tai galvoju, kad galėtų skiepyti tuos, kurie nori, informuojant apie galimus šalutinius poveikius. Vis tik greičiau vakcinacija vyktų, dabar trečdaliu sumažės skiepijimas, karantinas tuo pačiu irgi tęsis ilgiau, man čia politika biški kvepia. Na džiugu, kad Johnson I Johnson vakcina jau patvirtinta Europoje, tik jos nedideli kiekiai bus. Galėtų privatininkams Sputnik leisti nusipirkti, jei valstybė neperka, kažkiek padaugėtų skiepijimosi, gal kas norėtų užsimokėjus pasiskiepyti Sputniku.

Pritariu dėl Astros, o dėl Sputniko, manau, reikėtų palaukti, kol jį patvirtins ES, nes būtų neatsakinga leisti naudoti galimai neveiksmingą preparatą
Atsakyti
G.Nausėda: A.Dulkio sprendimas dėl „AstraZeneca“ sudavė smūgį vakcinos patikimumui, komunikacija nenuosekli

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1471992?copied

labiausiai tai šitas kaušas Nausėda menkina pasitikėjimą SAM.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 03 17, 11:34)
Lietuva sustabdė skiepijimą Astra Zenica vakcina. Kaip vertinat? Aš tai galvoju, kad galėtų skiepyti tuos, kurie nori, informuojant apie galimus šalutinius poveikius. Vis tik greičiau vakcinacija vyktų, dabar trečdaliu sumažės skiepijimas, karantinas tuo pačiu irgi tęsis ilgiau, man čia politika biški kvepia. Na džiugu, kad Johnson I Johnson vakcina jau patvirtinta Europoje, tik jos nedideli kiekiai bus. Galėtų privatininkams Sputnik leisti nusipirkti, jei valstybė neperka, kažkiek padaugėtų skiepijimosi, gal kas norėtų užsimokėjus pasiskiepyti Sputniku.

biggrin.gif biggrin.gif kkie visaginiečiai gal ir norėtų, aš ir už dyką sputnikų nesileisčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 03 17, 08:17)
o dabar įsivaizduok, kaip tos vaikas ateina pas mamą...Lutukę? Sunku net įsivaizduoti juk smile.gif

Na taip...
Vakar skaiciau strp apie paaugliu/ jaunimo lytinius santykius, ginekologe labai issamiai 8r teisingai rase. Dar norejau lutukei ikelt, bet ji vistiek taip neaulles( o jau ir velu) savo vaiku.
Tai isivaizduok, gine pasakojo kad buna tokiu motinu, kurios atvefa dukra pas ir rekia ant jos kabinete, gedyja, neva va gine apziures ir kokia geda bus kad pamatys jog mergaite jau turejo santykiu...
Va cia tai baisu. Tokios mamos ir suluosina vaikus psichologiskai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 03 17, 13:54)
biggrin.gif  biggrin.gif kkie visaginiečiai gal ir norėtų, aš ir už dyką sputnikų nesileisčiau biggrin.gif

Šalčininkai ir Visaginas, kur didžiausias sergamumas ir mažiausia skiepijasi, laukia Sputniko. Nu tegul leidžia jiems tuo spitniku skiepytis, vis vien kažkiek veiksminga ji jei skieoija kai kurios šalys. Kaip suprantu ji labai panaši į AstraZenecą.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 03 17, 12:55)
Na taip...
Vakar skaiciau strp apie paaugliu/ jaunimo lytinius santykius, ginekologe labai issamiai 8r teisingai rase. Dar norejau lutukei ikelt, bet ji vistiek taip neaulles( o jau ir velu) savo vaiku.
Tai isivaizduok, gine pasakojo kad buna tokiu motinu, kurios atvefa dukra pas ir rekia ant jos kabinete, gedyja, neva va gine apziures ir kokia geda bus kad pamatys jog mergaite jau turejo santykiu...
Va cia tai baisu. Tokios mamos ir suluosina vaikus psichologiskai.

Nugriūčiau, jei ji nuvestų dukrą pas ginę. Juk ji pati profilaktikai nuėjo va tik daugiau kaip 40-ies sulaukusi
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 03 17, 14:45)
Nugriūčiau, jei ji nuvestų dukrą pas ginę. Juk ji pati profilaktikai nuėjo va tik daugiau kaip 40-ies sulaukusi

Nu kam tu nusileidi iki pletkų bobos lygio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 03 17, 13:45)

Kam jai ta dukra pas gine vest, jei niekuo nesiskundzia.

Bet esme tokia, kad jei suzinotu kad jos dukra turi samtykiu, tai butu is tokiu mamu kuri taip elgtusi kaip gine rase.
Papildyta:
Va lutukei paskaityti
https://www.15min.lt...ma-1024-1471290
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 03 17, 14:35)
Nu kam tu nusileidi iki pletkų bobos lygio ax.gif

Ji pati gi sakė
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 03 17, 16:25)
Ji pati gi sakė

Sakė, nesakė, kažkas dadėjo, kam įdomu tie asmeniškumai ax.gif, kam valkiot tai kas kažkada apie savo ameninį gyvenimą (tuo labiau sveikatos problemas) pasakė. Kam tas pastovus varymas ant Lutukės asmeninio gyvenimo. Nepatinka man irgi jos pozicija beveik visais klausimais, bet jos gyvenimas yra jos gyvenimas, koks skirtumas kada ji nuėjo pas ginę biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 03 17, 15:45)
Sakė, nesakė, kažkas dadėjo, kam įdomu tie asmeniškumai ax.gif, kam valkiot tai kas kažkada apie savo ameninį gyvenimą (tuo labiau sveikatos problemas) pasakė. Kam tas pastovus varymas ant Lutukės asmeninio gyvenimo. Nepatinka man irgi jos pozicija beveik visais klausimais, bet jos gyvenimas yra jos gyvenimas, koks skirtumas kada ji nuėjo pas ginę biggrin.gif .

Ko tu kisies i pokalbius kuriuose nedalyvavai net neskaitei
Ar svarbu savo trigrasi ikist ir pamoralizuot.
Kalbejom vienoj temoj bendrai, stebejosi kaip cia mes, moterys pas gines vaikstom. Tai jai ir buvo paaiskinta kad tyrimus del gamdos kaklelio vezio profilaktiskai privalu darytis. Paskaiciu mus tai nors nuejo i apziura.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 03 17, 11:34)
, gal kas norėtų užsimokėjus pasiskiepyti Sputniku.

Vien jau SM keletas būtų, tik ne visi Lt biggrin.gif
Atsakyti