Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 23, 21:18)

8 klasiu indu ploveja Airijoje -
Nuo zodzio Žagseti - žagsi.

Papildyta:

Ne " kuom", o " kuo"
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 23, 22:18)

Kitaip nezinojom ir atrode gerai, uzteko bent man tos laisves kaip vaikui, dabar vaikai maziau laisviu turi, labiau tevu priziurimi 

Vaikams tai taip, svarbu mylintys tėvai, kažkokių laisvių ir nereikia, bet gi vaikystė ne visas gyvenimas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 03 23, 21:25)
Vaikams tai taip, svarbu mylintys tėvai, kažkokių laisvių ir nereikia, bet gi vaikystė ne visas gyvenimas biggrin.gif .

O mes tikrai daug laisves turejom vieni po miskus lakstem, eidavom maudytis, kiauras dienas lauke zaisdavom, kiek ko tik neprisigalvodavom... biggrin.gif dabar plaukai siausiasi, kai pagalvoju, kaip mus leido, na bet tada atrode visiem normalu. Ir suauge tikrai nebuvo kokie depresuoti, nelaimingi, gyveno savo gyvenimus, kure seimas, pramogavo, turejo hobiu ir savu uzsiemimu, draugu, kaimynai gana artimai bendravo, gyvenimas buvo aiskus gana ir toks paprastas, sistemoje buvo durnu dalyku, bet dauguma zinojo , kaip ta sistema apeiti biggrin.gif Neina is sios dienos perspektyvos kazkaip vertinti objektyviai, mes patys galu gale keiciames, augam...Idomu butu jei eitu pamatuoti ta laimes indeksa, manau, vargu ar jis butu is esmes skirtingas dabar ir tada.

Na visais laikais, buvo ir bus tu ir geru, ir blogu dalyku, net sios dienos situacijoje, kaip kam, kam karantinas bankrotas, kam nauju verslu pradzia, kai kas daugiau pabus su vaikais, kai kas gal patirs daugiau smurto ar nusizudys.....
Bendrai paemus, aisku, is vienos puses daug kas geriau siais laikais, bendrai Europoje, is kitos mokam sveikata, ekologija, svariu vandeniu ir oru uz technologijos patogumus...visur visada abi medalio puses...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 03 23, 21:25)

Siaip mes esam ikalinti zemes planetoje. Negalim skraidyti po galaktikas. ANksciau mane tai slege, bet pripratau.
Dabar kazko nenoriu jau niekur. Net juromis plaukiot noras dingo. Nes krantuose laukia slykstus snukiai.

Kalbejau cia su vienu kuris turi transatlantinio lygio jachta ir turi pazistamu. Pasirodo sedi savo sodybose. Nes kur plauki su jachta tai daug kur neleidzia i kranta ishlipti ar verchia karantinuotis.

Niekas jau neturi prasmes, niekas...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 03 23, 23:03)
Siaip mes esam ikalinti zemes planetoje. Negalim skraidyti po galaktikas. ANksciau mane tai slege, bet pripratau.
Dabar kazko nenoriu jau niekur. Net juromis plaukiot noras dingo. Nes krantuose laukia slykstus snukiai.

Kalbejau cia su vienu kuris turi transatlantinio lygio jachta ir turi pazistamu. Pasirodo sedi savo sodybose. Nes kur plauki su jachta tai daug kur neleidzia i kranta ishlipti ar verchia karantinuotis.

Senatvė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 03 23, 22:03)

vava teisinags pastebejimas, gal kazkada zmones skraidys tarp galaktiku ir siu dienu gyvenimas jiem atrodys toks varganas ir be laisves biggrin.gif o gal palikus si kuna visi skraidysime biggrin.gif biggrin.gif

Bet tai pats didizausias geris sioje zemeje, tureti jaukius namus, artimus zmones....bastytis nori tik neramios duseles biggrin.gif
Papildyta:

LGBT iškrypėliais pavadinęs P.Vaineikis įstatymų nepažeidė
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 03 23, 22:03)

Demencija tau prasideda. Su amzium klestes.
Pradzia tai depresija ka rasai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 03 23, 22:37)
Demencija tau prasideda. Su amzium klestes.
Pradzia tai depresija ka rasai.

Ubuntiene mane supranta
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 03 23, 22:57)
Ubuntiene mane supranta

Lb gerai lad supranta. Bet nei tu, nei ji taves senatvej nepriziuresit ( atsiprasau - juodas humoras)..
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 03 23, 16:20)
Sovietmeciu buvo geru dalyku. Kvaila ta neigti.

Geriau pasidomet, koks yra zmogus, kokie jo poreikiai, jei tie dalykai jam esminiai.

Yra zmoniu, kurie sako, kad jiems geriausia ikalinimo lageryje. Iseje i laisves nusikalsta, kad vel ten griztu. Jus manot,, kad ir jie meluoja

Nu tikrai labai gerą sąsają su sovietmečiu radai mirksiukas.gif
Papildyta:
o tavo koks susiktas reikalas, kuom as domiuosi, papasakos kazkokia kaimo bobute kuom man dometis, biski gal nusilesk ant zemes?sovietizacijos pasiilgai, cenzuros??? ka noresiu ta ir aiskinsiu, uz skaudzios vietos pataikiau? lotuliukas.gif sedi savo kaime ir sedek tyliai, ilenda vis i sia tema patrolinti, gal pas jus ateiti man paaiskinti, kur tau eiti? bigsmile.gif

Ko tu čia varinėji Lisitėją? Ne tavo nuosavas forumas, užsikišk ir sėdėk savo puspročių temoj. Ten gali verkti apie Lietuvą, kaip tave išspjovė, nes nachaliavu norėjai čia visą gyvenimą sėdėt šiknos nejudindama.
Iki 2000m tau buvo labai gerai, nes nebuvo jokių įstatymų, o ir esančių niekas nesilaikė, siautėjo gaujos, visi ėmė kyšius. Bet mes jau pamatėm, kad tu ir esi tokio paties mentaliteto, mokesčių nemokėt, kad ką apsukt tik. Ir gerai, kad išp1zdinai iš čia.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 23, 21:44)
O mes tikrai daug laisves turejom vieni po miskus lakstem, eidavom maudytis, kiauras dienas lauke zaisdavom, kiek ko tik neprisigalvodavom...  biggrin.gif dabar plaukai siausiasi, kai pagalvoju, kaip mus leido, na bet tada atrode visiem normalu. Ir suauge tikrai nebuvo kokie depresuoti, nelaimingi, gyveno savo gyvenimus, kure seimas, pramogavo, turejo hobiu ir savu uzsiemimu, draugu, kaimynai gana artimai bendravo, gyvenimas buvo aiskus gana ir toks paprastas, sistemoje buvo durnu dalyku, bet dauguma zinojo , kaip ta sistema apeiti  biggrin.gif Neina is sios dienos perspektyvos kazkaip vertinti objektyviai, mes patys galu gale keiciames, augam...Idomu butu jei eitu pamatuoti ta laimes indeksa, manau, vargu ar jis butu is esmes skirtingas dabar ir tada.

Na visais laikais, buvo ir bus tu ir geru, ir blogu dalyku, net sios dienos situacijoje, kaip kam, kam karantinas bankrotas, kam nauju verslu pradzia, kai kas daugiau pabus su vaikais, kai kas gal patirs daugiau smurto ar nusizudys.....
Bendrai paemus, aisku, is vienos puses daug kas geriau siais laikais, bendrai Europoje, is kitos mokam sveikata, ekologija, svariu vandeniu ir oru uz technologijos patogumus...visur visada abi medalio puses...

Na va ką ir sakiau smile.gif niršti, kad neina sistemos apeit.
Nežinau, kokiam tu urve gyveni, bet ir dabar žmobės kuria šeimas, pramogauja, draugauja.
Kad tavo pačios gyvenimas sunkus pasidarė suaugus, tai nereiškia, kad jis apskritai pasunkėjo. Tiesiog tau teko ant savo šiknos atsisėst, bet toks suaugusių gyvenimas mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 23, 21:44)
u. Ir suauge tikrai nebuvo kokie depresuoti, nelaimingi,

Kod4l taip jautiesi blogai? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 03 23, 22:57)
Ubuntiene mane supranta

Žinoma, ji gi kiekvienam rankas kojas pasirengusi bučiuoti, kuris tik ją paglosto čia smile.gif Plius tave, kaip smurtautoją, supranta, pati gi buvo tokio auka.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 03 24, 07:31)

Na va ką ir sakiau smile.gif niršti, kad neina sistemos apeit.
Nežinau, kokiam tu urve gyveni, bet ir dabar žmobės kuria šeimas, pramogauja, draugauja.
Kad  tavo pačios gyvenimas sunkus pasidarė suaugus, tai nereiškia, kad jis apskritai pasunkėjo. Tiesiog tau teko ant savo šiknos atsisėst, bet toks suaugusių gyvenimas  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Ji nelaiminga, tai ir mato kitus taip pat.
O mes kol kas čia, savo kaime, pramogaujam, keliaujam (kalbu ne apie karantiną smile.gif) ir kitaip kaip GYVENAM
Atsakyti

o tavo koks susiktas reikalas, kuom as domiuosi, papasakos kazkokia kaimo bobute kuom man dometis, biski gal nusilesk ant zemes?sovietizacijos pasiilgai, cenzuros??? ka noresiu ta ir aiskinsiu, uz skaudzios vietos pataikiau? lotuliukas.gif sedi savo kaime ir sedek tyliai, ilenda vis i sia tema patrolinti, gal pas jus ateiti man paaiskinti, kur tau eiti? bigsmile.gif

Dabar taip,brangute.Forumas yra viešas, bendrauja visi,kas prisiregistravę.Mokykloje tavęs rašyti neišmokė,o tėvai neišmokė normaliai bendrauti.Kaime gyventi nėra blogai,blogai kai kaimietiškumas veržiasi per kraštus, ir kauptuko rankena kyšo iš rankinės.
Ir manęs gali niekur nesiuntinėti.Per maža viršininkė esi.Jei būčiau ėjusi, kur tokie kaip tu siuntė, tai gal jau seniai Australijoje būčiau buvusi.
Gali ateiti į mūsų temute, jei turi ką įdomaus pasakyti.Bet gi tu be mėšlo pilstymo, ir paklodžių audimo neturi ką pasakyti.Nėra pas mus tau lygiaverčių pašnekovių.Mes visos gyvenam įdomiai, žinoma, kiek leidžia suvaržymai.Tai gal tupėk čia.
Mylimuke, ačiū 4u.gif
Atsakyti